Andrej_Hotstepper 8565 Napisano pre 14 sati Ne silazi, 3477 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Bravo derane! Prelep! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 9270 Napisano pre 9 sati Drug član, 1903 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala komšo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2624 Napisano pre 7 sati (promenjeno) Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1100 D4 Prijavi odgovor kao problematičan Dobre stvari treba menjati samo za nove iste Promenio pre 6 sati član lestra 13 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 6531 Napisano pre 6 sati BJB Maxi Scooter Club, 1875 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ooooo bravo batanaaa, u zdravlje brateee, da se lepo sa osmehom vozišPoslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2438 Napisano pre 5 sati Drug član, 897 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, lestra je napisao: Dobre stvari treba menjati samo za nove iste Са срећом колега, да те сигурно и дуго служи, и увек кући врати… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 969 Napisano pre 3 sati Zainteresovan, 220 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom kolega i u zdravlju se vozio... Lepa masina... Top.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 647 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 85 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan On 13. 11. 2025. at 22:16, Pedja Ča je napisao: Topcina prava stvar...nikad vozio a svidjaju mi se Jest, Al ebena ova Vespa...leti ka metak, ovo treba dopunska do-obuka za ovo voziti......lakse voziti Stroma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21375 Napisano pre 1 sat Integrisan, 6667 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, lestra said: Dobre stvari treba menjati samo za nove iste Kako je lepa ova Afrika narocito u ovoj boji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1078 Napisano pre 13 minuta Zainteresovan, 446 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Paf je napisao: Jest, Al ebena ova Vespa...leti ka metak, ovo treba dopunska do-obuka za ovo voziti......lakse voziti Stroma... U vezi toga...davno bese... Jedan klinac iz familije kupi neki skutercic Peugeot...mislim 125cc...mali onako al zajeban... Zovne me da se pohvali(neki parking bese). Navalio,ajd probaj,ajd probaj ,reci kakav je... Meni je to bio prvi i zadnji put da sam seo na skuterce. Mali neki tockici,krenem ...ocu da ljosnem s'onog pa boga zovi. Sidjem i kazem malom...super ti je ova sprava al daleko ti lepa kuca lakse meni voziti CBR-a Neki veci skuter i nekako...al one male prcalice mi nikako me idu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...