wragg 1219 Napisano April 27 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: R1200GS Exclusive, Integra S 750 HRC Prijavi odgovor kao problematičan 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 329 Napisano April 27 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan @wragg kako si jako ukočio, sve si asfalt povukao za sobom 1 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1219 Napisano April 27 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: R1200GS Exclusive, Integra S 750 HRC Prijavi odgovor kao problematičan @markommarko ma los ovaj svapski asfalt, malo vise gasa dao i svog ga podmotao ispod tocka. Jos ce mi kaznu sa lupiti... 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 12313 Napisano April 28 Ne silazi, 2855 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Polako, ali sigurnim putem, transformacija u "špediter" .. Sa zadnjim koferom. 25 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8826 Napisano April 28 Solo Rider, 3290 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza....motor bez kofer k'o žena bez sisa....ili škola bez ćaci...ovaj pardon đaci .. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bencivenga 114 Napisano April 28 U prolazu, 25 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Vespa Primavera 125, Triumph 400 x Prijavi odgovor kao problematičan 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6988 Napisano April 28 (promenjeno) Drug član, 2378 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo lep motor, samo kad bi još malo produžio ovaj nosač kofera, da bude još malo dalje od motora, da kofer ne upada u kadrove Promenio April 28 član živke 1 1 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14334 Napisano April 28 Integrisan, 7804 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dva polutvrda kofera sa strane ili K22 bi mu čučnuli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bencivenga 114 Napisano April 28 (promenjeno) U prolazu, 25 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Vespa Primavera 125, Triumph 400 x Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, živke said: Mnogo lep motor, samo kad bi još malo produžio ovaj nosač kofera, da bude još malo dalje od motora, da kofer ne upada u kadrove A sto ću moj Zivke, završava posa’ po gradu, spašava uistinu, uživo to izgleda ljepše i kompaktnije nekako..dva polutvrda mi nisu praktični trenutno. Promenio April 28 član Bencivenga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6988 Napisano April 28 Drug član, 2378 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam, zezam se. Ja sam mislio da nikad necu kupiti kofer, onda sam ga pozajmio silom prilika za jednu vožnju, i jbg, moraću i ja da uzmem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanvasic 602 Napisano April 29 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Jaša Tomić Motocikl: Yamaha FJR1300A, BMW K1600GTL Prijavi odgovor kao problematičan Ljubimci i njihova soba 31 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2864 Napisano April 29 Drug član, 1605 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 526 Napisano April 29 (promenjeno) Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, miljanvasic je napisao: Ljubimci i njihova soba Fantazija, sto bi rekao Zorz Papadubi Reci mi kako si zadovoljan sa bavarcem...mislim na kvarove i odrzavanja? Meni se taj k1600 i 1250 rt opasno svidjaju. Promenio April 29 član Vujka 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 332 Napisano April 29 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym NHT 300 Prijavi odgovor kao problematičan Лав из инди е/р Sent from my iPhone using Tapatalk 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11668 Napisano April 29 Ne silazi, 2545 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli,gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, miljanvasic said: Ljubimci i njihova soba JBT ovaj desno koliki je?Taj prodje samo kroz veliku kapiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanvasic 602 Napisano April 29 (promenjeno) Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Jaša Tomić Motocikl: Yamaha FJR1300A, BMW K1600GTL Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Vujka said: Fantazija, sto bi rekao Zorz Papadubi Reci mi kako si zadovoljan sa bavarcem...mislim na kvarove i odrzavanja? Meni se taj k1600 i 1250 rt opasno svidjaju. Za sada zadovoljan. Održavanje, rekao bih kao i svaki drugi. Ništa komplikovanije. Ja sam sve sam radio do sada na njemu. Jedino što zahteva posedovanje dijagnostike kako bi se mogle pokretati određene servisne funkcije. Od kvarova, imao jednu bobinu na 56000km, te bobine su im i boljka koliko sam se ja informisao i zna da potroši nešto ulja od zamene do zamene. Do sada sam sipao castrol 5w40, planiram sledeću zamenu nešto drugo pa ću videti kako se ponaša @cezarpa skoro kao fića Promenio April 29 član miljanvasic 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki_poki 93 Napisano April 30 U prolazu, 50 postova Lokacija: Rurska oblast, Germany Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Moj ljubimac 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 11994 Napisano Maj 2 (promenjeno) Drug član, 1679 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bandit 600 & GS 1200 Promenio Maj 2 član bajker71 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule0911 486 Napisano Maj 3 Svrati ponekad, 97 postova Lokacija: Thun, CH Motocikl: 2024 Honda CRF1100L Africa Twin AS ES DCT, 2006 Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan U dobrom drustvu 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2882 Napisano Maj 3 Drug član, 1329 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14334 Napisano Maj 3 Integrisan, 7804 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Odličan motor. Šteta što se nije "primio". Samo da je za malo veći. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 19869 Napisano Maj 3 Vozim motor, nisam BAJKER, 2648 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow (i crn zadnji lancanik) Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Alekre je napisao: Odličan motor. Šteta što se nije "primio". Samo da je za malo veći. Slaba je 7-ica, 9-ka je prava mera 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8036 Napisano Maj 3 Drug član, 3300 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, BokyBoy said: Slaba je 7-ica, 9-ka je prava mera Nemaš pravo glasa. Ti nisi čitav uglavu (jedna reč). Tebi je busa postala spora. Sve bi ja vas na 125cc vratio, da se vratite korenima. 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2882 Napisano Maj 3 Drug član, 1329 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Alekre je napisao: Odličan motor. Šteta što se nije "primio". Samo da je za malo veći. Baš nešto malo pre nego što je ova slika napravljena pričam sa suprugom. Ovo nam je ranije bilo onako knap za vožnje u dvoje. Sad nam već treba nešto veće (GS :D), ali predložih da ga zadržimo, nekako…dobar je baš. I da ženče moje krene da uči, pa da ga eventualno nasledi kad stigne nešto veće. I… pristala je. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djavo Nemirni 57 Napisano Maj 4 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZR7 Prijavi odgovor kao problematičan 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...