Zarkela 1577 Napisano Februar 26 Drug član, 992 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Lepi primerci motora. ZZR ce biti zzzzzzz kad projuri ovim nasim drumovima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16367 Napisano Februar 26 Vozim motor, nisam BAJKER, 2312 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, Немања said: @BokyBoy колико видим за викенд ћеш сам да се возиш, пошто ракете још не јашимо, а ти ћеш да га дереш као да си га украо Necu brate, video sam danas sta moze i sad laganica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2322 Napisano Februar 26 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke @BokyBoy ! Zver!! sad se ceka @shoyyka da vidimo sta je on uradio 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3307 Napisano Februar 26 Drug član, 286 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, BokyBoy je napisao: ZZR1400 Vrhunski primerak. Znam ga od prvog dana. Prosto je neverovatno koliko je pažen i čuvan ovaj motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9649 Napisano Februar 26 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy sve čestitke od srca !!! Pod hitno da menjaš nick u @BokyBrutale ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16367 Napisano Februar 26 Vozim motor, nisam BAJKER, 2312 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Blaza said: @BokyBoy sve čestitke od srca !!! Pod hitno da menjaš nick u @BokyBrutale ! Hvala Blažo...a, nee, taj nick ce da bude kad bude u garazi H2SXSE 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoNS 101 Napisano Februar 27 (promenjeno) 24/7, 42 postova Lokacija: Maradik Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K8, Yamaha MT03 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan, redovno pratim forum, ajde nešto i da okačim. Jedna od juče Promenio Februar 27 član DarkoNS 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5394 Napisano Februar 27 Drug član, 1935 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kako se lepo uklapaju boje, kao da je za njega pravljena pumpa 1 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6189 Napisano Februar 27 Drug član, 1781 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan @DarkoNS jesi bio juce oko 15h u Big-u, parkirah se pored jednog istog ovakvog na kome je ostala pozicija upaljena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoNS 101 Napisano Februar 27 24/7, 42 postova Lokacija: Maradik Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K8, Yamaha MT03 Prijavi odgovor kao problematičan To nisam bio ja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1099 Napisano Februar 27 Drug član, 380 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan @zZavarivach kolega jel si bio motorom u nedelju u Petrovaradinu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4486 Napisano Februar 27 Drug član, 1443 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja i ljubimac mi , kroz filter www.medinobend.rs 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1577 Napisano Februar 27 Drug član, 992 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Za poster Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2107 Napisano Februar 27 Drug član, 789 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Darko Mihajlovic je napisao: Ja i ljubimac mi , kroz filter www.medinobend.rs И ја обично кад изађем у град провучем по коју девојку кроз филтер ( шљивовицу) пс. То је било кад сам био млађан момак ја.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5558 Napisano Februar 27 (promenjeno) Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, BokyBoy said: Evo, i zvanicno da predstavim novog ljubimca... ZZR1400, aka Black Widow, 2009-to, kupljen od prvog vlasnika, 60k km pravih, kupljen i odrzavan iskljucivo kod Marinkovica u Cacku. Dva Akrapa, plus DB kileri, plus fabricki topovi, KN, Puig vizir, fabricki alat, brosura, user manual... ABS, 4 led projektora, na motoru sve u top stanju, svi servisi odradjeni, nove plocice, nove gume Pireli Angel GT, reg. do Novembra. Boja safir plava metalik, kada nema sunca onda je crn, a kada ga ima , onda ima plavu perlu, fantasticna boja... Motor u svakoj brzini cupa ruke iz ramena, boles'... Ja zadovoljan, presao sam igricu... Moze neka voznja za vikend? У бре Боки, ово је нешто. Још само да га префарбаш у ону праву кавасаки зелену и то је то. Честитке, да те служи као стари. Promenio Februar 27 član Marko05 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zZavarivach 189 Napisano Februar 27 (promenjeno) Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Moto Guzzi V7 Special 850 Prijavi odgovor kao problematičan 50 minutes ago, vucko23 said: @zZavarivach kolega jel si bio motorom u nedelju u Petrovaradinu? @vucko23 Nisam, nisam ga još registrovao. vozam se samo po kvartu Promenio Februar 27 član zZavarivach Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16367 Napisano Februar 27 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2312 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Marko05 said: У бре Боки, ово је нешто. Још само да га префарбаш у ону праву кавасаки зелену и то је то. Честитке, да те служи као стари. Hvala druze moj, ozbiljna sprava.A sto se tice boje, ja sam fasciniran istom, kada je oblacno, onda je crn a kada ga obasja sunce, bude teget, ma neverovatno, kameleon boja, videces, ne bih ga farbao, nema sanse. Promenio Februar 27 član BokyBoy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5558 Napisano Februar 27 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, BokyBoy said: Hvala druze moj, ozbiljna sprava.A sto se tice boje, ja sam fasciniran istom, kada je oblacno, onda je crn a kada ga obasja sunce, bude teget, ma neverovatno, kameleon boja, videces, ne bih ga farbao, nema sanse. Сила баш, и овако преко слике. Ма шалим се за фарбање. Прва асоцијација на тебе ми зелена кава, зато кажем. Изгледа баш добро. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2107 Napisano Februar 27 Drug član, 789 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, BokyBoy je napisao: Hvala druze moj, ozbiljna sprava.A sto se tice boje, ja sam fasciniran istom, kada je oblacno, onda je crn a kada ga obasja sunce, bude teget, ma neverovatno, kameleon boja, videces, ne bih ga farbao, nema sanse. Има код мене у Плани једна иста таква камелеон Алфа 156 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3001 Napisano Februar 27 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Neeeeeeee...! Ne daj mu ideje... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3307 Napisano Februar 27 Drug član, 286 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Na lepom, plavom Dunavu.Juče. Послато са SM-S901B помоћу Тапатока 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4486 Napisano Februar 27 Drug član, 1443 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Cek cek , sta sam propustio ? Di je RT ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3307 Napisano Februar 27 Drug član, 286 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Na sigurnom. U garaži. Postao sam posesivan (neko to zove i blesav) od kada sam zakoračio u šestu deceniju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3307 Napisano Februar 27 (promenjeno) Drug član, 286 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Za @Darko Mihajlovic specijalno. I da nastavimo razgovore od prošlog puta. Послато са SM-S901B помоћу Тапатока Promenio Februar 27 član Tumbe 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8313 Napisano Februar 27 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy Ništa manje nisam očekivao da češ kupiti, kod mene u selu cigani kažu čestitam na situaciju a ovo voziti kako treba, treba i srce i 00. Sa srećom te služio!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...