alexanto 4924 Napisano Decembar 4, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ima. Sa desne strane, kod merača nivoa ulja. Zavrće (i odvrće) se odole. Integralni filter, ne mo'š da ga ne vidiš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 250 Napisano Decembar 4, 2016 Svrati ponekad, 326 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je meni poznato nema filter goriva,samo mrežica na pumpi u rezervaru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4924 Napisano Decembar 4, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan U jbm ti budalu... Ja ladno pišem o filteru ulja Jbg, gužva na poslu... Sorry Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15944 Napisano Decembar 4, 2016 Integrisan, 9313 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ima filter koji je u sklopu sa pumpom goriva, sto znaci da trebas skinuti srednji tunel, odviti plasticni prsten (pazi da ne slomiš i eto je pumpa vani). Sa donje strane imas sito filter i nisam siguran da li ima jos jedan kod samog motorica pumpe..vidi na licinom mestu. Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Decembar 4, 2016 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem na brzom odgovoru, čisto onako informativno, jel treba to da se čisti, menja, preventivno ili da se ništa ne dira, ako lepo vuče? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15944 Napisano Decembar 4, 2016 Integrisan, 9313 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nadjoh slike pumpe za Beva500 od ex Daliborovog ata sito filter na dnu kostenlos bilder hochladen drugi filter je iznad regulatora pritiska kostenlos bilder hochladen ako ces skidati, vodi racuna da ne sjebes odvod-povrat na pumpi jer tu popravke nema lako puca i gumica moze da se izvitoperi pri demontazi-montazi kostenlos bilder hochladen Moj ti je savet da nista ne diras ako sve lepo radi i nemas problema sa motorom. Ako se ipak odlucis za skidalje i proveru (zna sito f. da pukne pa uvuce trunje u pumpu) creva raskaci sa dizne tj rampe goriva jer tu ne mozes napraviti stetu a i ako je napravis, lako se sanira. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Decembar 5, 2016 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru ipak neću ništa dirati oko toga. Pošto nemam nikakvih problema. Hvala još jednom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15944 Napisano Decembar 5, 2016 Integrisan, 9313 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu....pozzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Decembar 5, 2016 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Stara dobra bevka...Kako me ostavi u MML. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Decembar 29, 2016 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan Cao drugari, Imam 2007 BV500 (Beverly) sa oko 4,300km. Onaj manji merac kilometraze (dnevni) mi ne radi bas najbolje. Normalno se ponisti na 000.0 I kad dodje do 099.9 krene da preskace ne moze da prebaci na 100.0. Kad ga ponistim ponovo normalno radi do 099.9. Da li neko zna da li je to neka opstepoznata standardna boljka tih Piaggio cajgera il sam eto bas je baksuz.. I da li ima nekakvo jednostavno resenje bez da se raskupusa pola motora ili kupi novi komplet cajger? Hvala unapred na pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15944 Napisano Decembar 29, 2016 Integrisan, 9313 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Moraces da rasklapas ali ne znam zasto bi kupovao novu inst. tablu, valjda treba krenuti od popravke, zatim polovan deo (ako ga je moguce naci) pa na kraju nov deo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Januar 3, 2017 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan Satelis imas li iskustva sa tim cajgerima, sta bi to moglo da bude? Mozda neki polomljen zubac na tockicima tog meraca dnevne kilometraze ili se mozda samo razlabavilo I razdvojilo pa ne kaci dobro kad treba da prebaci..? Da li neko zna jel se to desava na Piaggio cajgerima ili sam ja usamljen slucaj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15944 Napisano Januar 3, 2017 Integrisan, 9313 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Drugog uzrocnika ne moze biti, problem je u tabli sto znaci da je moras skinuti i rasklopiti. Moze biti to sto si naveo....da se nesto otkacilo, ispalo, polomilo, preskocilo pa ne radi kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lida 1 Napisano Januar 16, 2017 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkeri , jel prodaje mozda neko onaj manji vizir za bev 500? Kupio bih ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4924 Napisano Februar 6, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Lida druže, 3 posta sam ti obrisao i ti si uporan i dalje. NE MOŽEŠ ovde (a ni drugde na Forumu još uvek - pročitaj pravila) oglašavati ništa! Pobogu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Februar 7, 2017 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lida 1 Napisano Februar 8, 2017 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Glupa pravila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4924 Napisano Februar 8, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nije tvoje da ih komentarišeš već da ih se pridržavaš. Važe za sve pa zašto ne i za tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos Nexus 8 Napisano Februar 9, 2017 U prolazu, 52 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio Beverly 500ie Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim ljubiteljima Maxi skutera,pre svega izvinjavam se unapred ako sam pogresio temu.Nisam nov clan samo sam promenio masinu pa nisam hteo da pisem u temi ,,predstavljanje,, Tako da molim Alexanta da prebaci u odgovarajucu temu ako je greska Clan sam postao pre par godina kada sam uzeo svoj prvi maxi,Gileru Nexus.Bio sam na par skupova i druzenja,tako da neke ljude i poznajem sa foruma.Na zalost zbog promene posla i potrebe za autom,teska srca sam morao da prodam Nexusa i sebi obezbedim auto.Ali eto posle dve godine rada,uspeo sam sebi opet da obezbedim jednog ljubimca.Ja sam bio prezadovoljan sa Nexusom tako da sam trazio opet nesto slicno.Medjutim ne raspolazem sada sa toliko finansija pa sam morao da uzmem ili starijeg Nexusa (koji mi se ne svidja iz vise razloga) ili nesto drugo...Tako da je izbor pao na Piaggio Bevery 500ie. Nasao sam odlican primerak,nisam mogao da odolim a da ne pazarim Motor je 2006god,presao je 24.000km.Bukvalno nema ni jednu tackicu na sebi.Na njemu je sve originalno.Poseduje kofer sa naslon za suvozaca,kratki vizir,dugi vizir i naravno sve je originalno.Kompletna istorija odrzavanja motora,pre 2.000km stavljen nov (kais,varijator,rolnice,plocice,ulje i filteri),nove Metzeler gume.A pre dve nedelje nov akumulator uz koji sam dobio i punjac Vlasnik je inace gospodin od 65 godina,stari bajker.Koji vozi Bmw GS-a,a Beverly je bio kao drugi motor za po gradu.Na njegovu zalost zbog godina i bolesti koje ima,oduzmu mu A kategoriju i bio je prinudjen da rasproda motore.Posto je iz Trstenika,a meni je to nekih 340km od kuce.Nisam hteo odma da se zalecem.Ali posto je tako dobar motor,gospodin je bio odma za svaki dogovor.Resio sam da idem da ga kupim,jer sam se plasio da ce brzo da ode.I tako odem ja sa autom i prikolicom,motor jos lepsi uzivo nego na slikama.Vidim da je covek pravi bajker,da je jako pedantan i da je motor jako mazen,pazen,odrzavan...Sve se dogovorimo,odma odjavimo motor,napravimo papire,natovarimo na prikolicu i ja se sa osmehom oko glave vracam kuci sa novim ljubimcem Ovo je par slika od tog dana,cim sine prvo sunce bice jos slika.A i sada cemo se ponovo vidjati i druziti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4924 Napisano Februar 9, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Post je baš tu gde i treba da bude Bevka je kao puška! Neka te služi kako si zamislio i da se vozamo uskoro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Februar 9, 2017 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Па и ниси погрешио јер сам звао човека малтене у моменту када си га купио...да си закаснио мало, тражио би даље. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Februar 9, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jesi ti siguran da je ovaj Bev 500 a ne 300ccm? Ne vidim aman dobro ali meni se čini da na bokovima piše 300ie Inače motor izgleda odlično, drago mi je da se i to može naći kod nas...Obično su većinom sve sami krševi i raspale drline... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Februar 9, 2017 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Добро запажање...мислим то да ти се чини Иначе у том ценовном рангу није био бољи скутер на огласима скоро. Причам о већим кубикажама и том годишту. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15944 Napisano Februar 9, 2017 Integrisan, 9313 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne pise 300, 500ka izgleda tip top, perfekt stanje pa da te perfekt sluzi.....koliko si dao za njega? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Februar 9, 2017 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Да и мене интересује да ли је остао доследан Тражио је 2200. Иначе познаје га један мој познаник и истина је све што је рекао. ОК је лик. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...