steefanv 299 Napisano Februar 9 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na detaljnom opisu Bas tu kombinaciju jakna - pantalone sam i gledao da uzmem. Imao sam prilike da probao Modeka Panamerica i duplo bolja je od Aeris-a ali i cena je takva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Top85 3 Napisano Septembar 13 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jakna STRIKER II crna 2 u 1 M MODEKA MOTOBIKESHOP.RS Da li neko ima vise informacija o Striker II jakni. Da li vredi 20.000 ili potraziti neki drugi model? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madjija 115 Napisano Septembar 25 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Top85 koristim slican model 5 sezona. Modeka WINSLOW Ja sam je uzeo u motolandu u zimskom periodu na popustu oko 15k je bila. Nigde se nije pocepala, nisti ofucala, radi posao sasvim ok. Iskreno mislim da vredi taj novac. Protektori nisu kao i premirum brendovima da pokriju pola tela, nemas ledjni protektor to sam morao da dokupim ali neces se pokajati. Mislim da je kao Xiaomi - najbolji odnos cene i kvaliteta P.S. Srecom nisam isprobavao protektore i nadam se da necu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 225 Napisano Septembar 25 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari. Upravo neplanirano kupih Modeka baxters hlače i Tarex jaknu. Morao sam kupiti hlače jer ih nemam a i trebaju mi jer moram još jednom polagati praktični dio ispita za A kategoriju i Sloveniji (toliko o ljudskim pravima i diskriminaciji u EU). Iskreno u opremu se baš ne razumijem pa me zanima imate li kakva iskustva,jesam li pogriješio? Zahvaljujući našim momcima koji rade u Charlie moto u Trstu, Marku i Mladenu, oboje sam dobio za 195 evrića što mi se čini ok. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1254 Napisano Septembar 26 prisutan, 1133 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan To je baš povoljno!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Septembar 26 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Top!Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...