boza_kg 4792 Napisano Maj 4, 2021 Drug član, 3660 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem i na pecanje skuterom, po seoskim i drndavim putevima... i ti ćeš falabogu kad ti bebče dozvoli , znači mnogo veći točak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9681 Napisano Maj 5, 2021 Ne silazi, 2269 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Marko, moj Scarabeo je 400i (2007), Light, skoro ista mašina kao 500. Mislim da to Light znači da ima pozadi 150/70-14, nema bočne kofere, možda još nešto, ne znam. Drugi model je sa bočnim koferima i 16" pozadi. Moj nije neki primerak (na oko), mašina odlična, po kupovini pre god ipo Dare je izmenjao šta je trebalo, ja sam prezadovoljan. Nisam probao druge maxi skutere (osim AA) pa ne mogu da pričam ovo je bolje, ono nije. Kada smo se videli, rekao sam ti da bih prešao na nešto jače, ali ne znam šta. Odustao sam, ovo mi završava 95%, ma do sada 100% mojih potreba. I da, ne prodajem, samo pričam da sam ja zadovoljan, što ne mora da važi i za tebe ako probaš...pozz 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 349 Napisano Maj 5, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Scarabeo light je značajno manji i lepši od starijeg Scarabea. Proizvodio se od kraja 2006, to je godina u kojoj postoje oba modela. Poslednji su, mislim 2012 ili 2013 godište. Light ima motore 250ie, 400ie i 500ie, a od 2010 i 300ie. Svi su, znači ie i svi imaju točkove 16-14. Razlika izmedju 250 i 300, oba quassar agregati je u malo većem obrtnom momentu 300, malo manjoj potrošnji i značajno skupljoj registraciji. Naravno, i novije su godište. Ja bih, na tvom mestu, razmislio i o svetskom hitu u toj klasi, Hondi SH300. Nešto su skuplji, ali možeš se verovatno uklopiti, značajno jači i brži, manje troše od Piaggio agregata. Jeste nešto skuplje i održavanje, ali Honda je Honda. Promenio Maj 5, 2021 član sale-kum 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 349 Napisano Maj 5, 2021 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Od Piaggio grupacije, samo Bev 250, bilo koji, ima zadnji točak 16. Već Bev 300 iz 2009 ima zadnji točak 14. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4792 Napisano Maj 5, 2021 Drug član, 3660 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, sale-kum je napisao: Ja bih, na tvom mestu, razmislio i o svetskom hitu u toj klasi, Hondi SH300 Hondu SH300 sam iznajmio na jedan dan na odmoru na Siciliji pre neku godinu, i razduševio se. Tako lagan, kultivisan i živahan motorin, da je to milinče za voziti. A tamo falabogu svi voze skutere i bar polovina je ova Hondica. Piaggio je možda tek možda četvrti, peti po redu po zastupljenosti, a ispred su i Yamaha, Kymco, Sym, pa i Peugeot... Nameravao sam da je kupim, ali mi bila preskupa, grebiga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 262 Napisano Maj 5, 2021 (promenjeno) Fat and furios, 593 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Bev 300 iz 2009 ima i dalje zadnji tocak 16. Tocak 14 pocinje sa novijim modelom. Imam upravo ovaj iz 2009 turer i mislim da daje puno muzike za te pare. Inace, slazem se, nista kao honda Promenio Maj 5, 2021 član Gastrorider Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4773 Napisano Maj 5, 2021 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan probao sam X7 udara korman u kolena, X8 sam isto probao, i tu malo kaci, ali je daleko udobniji. Da li neko ima iskustva sa Kymco Xciting 500 2009 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4792 Napisano Maj 5, 2021 Drug član, 3660 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Udaraće ti i na njemu kolena, bojim se. Al, to i nije toliki problem ko što na prvi pogled izgleda. Nije da ćeš da okrećeš ceo krug kormana svako malo. Kad zatreba u vožnji, lako skupiš\raširiš noge, navikne se čovek. Više gledaj koliko ti je generalno komotan. Da li ćeš da se grbiš mnogo, da nije je ugao u kukovima nezgodan, pa da bude neudobno itd. Ili traži pelcer od @alexanto. I on je dugonja, koliko kontam, pa je povisio korman i prepravljao sedište na svom magaretu, da mu odgovara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2986 Napisano Maj 5, 2021 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Što se gabarita tiče, može da pomogne@Zuba87 i@Krmco, oni su vozili stariji model, ali su gabariti i položaj sedenja isti. Što se agregata tiče, stari je karburator verzija a noviji (taj što ti razmatrao) sa sitnom te sigurno ima razlike. Ne sećam se ko je pisao o njemu...Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2169 Napisano Maj 5, 2021 Drug član, 977 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan probao sam X7 udara korman u kolena, X8 sam isto probao, i tu malo kaci, ali je daleko udobniji. Da li neko ima iskustva sa Kymco Xciting 500 2009 Ja sam vozio xciting ali 250. Msm da je 500 isti, što se tiče mesta za sedenje. Video si mog pašu, visok je kao ti. Njemu je xciting bio ok, vozio ga nekoliko godina.Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 267 Napisano Maj 5, 2021 Zainteresovan, 727 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Markone88 je napisao: probao sam X7 udara korman u kolena, X8 sam isto probao, i tu malo kaci, ali je daleko udobniji. Koji X8 si probao? Utici? Razmisljam o nabavci nekog iz te price pa ako imas nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4773 Napisano Maj 5, 2021 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, zec said: Koji X8 si probao? Utici? Razmisljam o nabavci nekog iz te price pa ako imas nesto... probao sam X8 2007, 250i. Super se sedi, lepo se vozi. Ali hocu da vidim i nesto sa vecim tockom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 893 Napisano Maj 5, 2021 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 2072 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Кимко са карбуратором у верзији 500 избегавај, кад је карбуртор наштелован све је ок, чим се раштелује, кажу да може и до 10лит/100км да попије. Значи само инџекшн, не знам од кад али одприлике 09-2010 је почео да се производи. Препознаћеш га по црвеним кочионим клиповима и ознаци на боковима исто са неким црвеним детаљима Kymco Xciting 500 R WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kymco Xciting 500 R, 2008. godište, Scooter, vozilo prešlo 23650... Ево га Promenio Maj 5, 2021 član bracabgd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Maj 5, 2021 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Браца је највише помогао, а што се кормана тиче, чак не мора ни да се диже дистанцерима, може да се заротира на горе и било би ок. Маре је висок, али га јебе што нема стомак, па му је избор далеко шири. А ако хоћеш да зезнеш човека, само му дај велики избор. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Maj 5, 2021 (promenjeno) You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan A Spidermax 500? Ima ih nekoliko u oglasima, dobra masina i veliki skuter, tockovi 16 inca, a cena koliko toliko normalna, jedino sto je Malaguti pa se tesko prodaje bas.. Xciting 500 sam jednom prilikom probao i secam se da mi polozaj sedenja nije bas odgovarao, ali, ima ih par u oglasima i deluju bas ok, i ja planiram opet neki maksi pa pratim desavanja na PA.. Promenio Maj 5, 2021 član Darko SB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4773 Napisano Maj 6, 2021 (promenjeno) Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan On 5/5/2021 at 6:46 PM, Darko SB said: A Spidermax 500? Ima ih nekoliko u oglasima, dobra masina i veliki skuter, tockovi 16 inca, a cena koliko toliko normalna, jedino sto je Malaguti pa se tesko prodaje bas.. Xciting 500 sam jednom prilikom probao i secam se da mi polozaj sedenja nije bas odgovarao, ali, ima ih par u oglasima i deluju bas ok, i ja planiram opet neki maksi pa pratim desavanja na PA.. Mnogo mi je ruzan SpiderMax. Nego da vas pitam, ima li ko iskustva sa SYM skuterima. Kakvi su sa kvalitetom? Promenio Maj 6, 2021 član Markone88 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Maj 6, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan To najpre da pitaš @Satelis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15852 Napisano Maj 6, 2021 Integrisan, 9293 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 5.5.2021. at 12:41, sale-kum je napisao: Light ima motore 250ie, 400ie i 500ie, a od 2010 i 300ie. Zaboravio si kineski 200i, ima ga i u toj varianti Pre 2 sati, Markone88 je napisao: SYM skuterima. Kakvi su sa kvalitetom? Dobri 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1893 Napisano Maj 7, 2021 Skuteras, 3693 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Imam da prodam bev 300, 2011-12, zlatno zuti, 27000km, veliki vizir, kofer, perfektno stanje, nije lomljen, farban, mozda ima 3 sitne ogrebotine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 349 Napisano Maj 7, 2021 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Satelis je napisao: Zaboravio si kineski 200i, ima ga i u toj varianti Znam za njega, ali to je po meni sasvim novi model, mislim da je dosta manji od italijanskih i motor mu nema nikakve veze sa prethodnicima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4792 Napisano Maj 7, 2021 (promenjeno) Drug član, 3660 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nov nije sigurno, ne pravi se više . Model 200 i.e. je imao Piaggio Leader agregat, isti je valjda išao i u Vespe i Bev 200. Samo je prvi model čiju je proizvodnju Piaggio premestio u Kinu. A nakon njega i sve ostale. I nije bio loš izor za svoje vreme. 14KW iliti 19 konja, a koštao nov nešto ispod 3.000 € Sad je Piaggio Medley 150 tome najbliži, al em je slabiji (12\16 kw\HP) em je skuplji - 3650 € Promenio Maj 7, 2021 član boza_kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 349 Napisano Maj 7, 2021 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Nije baš tako. Piaggio Leader agregat je prethodnik Quassar agregata, imao je 198ccm, jednu bregastu, karburator i oko 21KS. Mislim da je prestao da se pravi oko 2003-2004god. Nosio ga je Bev 200, X8 200, Vespe... Mnogo kasnije je nastao ovaj 200ie agregat, pojavio se u kineskom Scarabeu 200ie 2010-2011god. Ima 181ccm, dve bregaste, ubrizgavanje i oko 19KS na dosta nižim obrtajima. Ima dva moda, normalan i sport, i daleko je moderniji. Ne znam koji još skuteri iz grupacije ga nose ili su ga nosili. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4792 Napisano Maj 7, 2021 Drug član, 3660 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, u pravu si. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Maj 7, 2021 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan probao sam X8 2007, 250i. Super se sedi, lepo se vozi. Ali hocu da vidim i nesto sa vecim tockomLepo što si me poslušao kad se rastasmo ja odoh skuterom i obratih pažnju gde su mi noge dok vozim noge su mi u V dok sam u gradu, male brzine, ladim 00 usput, kad je pravac i veće brzine skupim ih, al moje su malo kraće jer sam 190 i skoro pa dodirujem plastike napred. Ima jedan scarabeo stoji u dalmatinskoj, čini mi se da je još manji razmak izmedju plastika i sedišta. Nešto mi se čini da nijedan neće ispuniti tvoje zahteve, bez prepravke sedišta što će ti omogućiti jedno 5 cm. Mogu da slikam samo sedište pa pitaj Ivicu kako i kolko bi koštala modifikacija. Sretna potraga. P.S. zbog visine nikad nisam uzimao u obzir R motore ni ove novije MT 7 i sl. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prezime ime 249 Napisano Maj 7, 2021 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran da si zainteresovan da gledas tako nesto, jer star je motor, ali ja sam se na AA 500 classic tako slatko i udobno navozao. A visok sam 197 i tezak oko 130kg, tako da imam i dodatni jastuk napred koji otezava udobno smestanje. Kada sam trazio motor, udobno, bez da kacim kolenima sam jedino seo na AA i X9 (pricamo samo o maxi skuterima).Sent from my SM-G985F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...