Bojan_Jgd 1103 Napisano Jul 19, 2014 Drug član, 1123 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Pa moj Aerox je sve samo ne mali potrošač goriva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5129 Napisano Jul 19, 2014 Drug član, 1900 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Osiguranje bi trebalo imati zbog sebe, čisto da ne razmišljaš ako bude nekog čukanja kako da platiš štetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bugy 87 Napisano Jul 19, 2014 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda vfr 750 fl i Baotian BT49QT12 Rocky Prijavi odgovor kao problematičan Imam kineza kojeg sam kupio novog 2010,registrovao na svoje ime i dobio onu staru belu SO tablicu i zeleno papirce (saobracajnu dozvolu),osiguranje isteklo 2011..dal da registrujem na novu zutu ili da samo platim osiguranje( u sup-u mi rekli jos 2010 da je to trajna registracija) a neki drugari mi kazu da moram da registrujem zato sto imam novu vozacku(ja mislim da to nema veze)..Takodje kazu da je kazna velika 15000 + neki poencic..nisam jos zaustavljen od strane ORGANA reda i zakona i zato se pitam sta da radim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7454 Napisano Jul 19, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas belu za crvenom zvezdom samo pici i ne razmisljaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Jul 19, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Imam kineza kojeg sam kupio novog 2010,registrovao na svoje ime i dobio onu staru belu SO tablicu i zeleno papirce (saobracajnu dozvolu),osiguranje isteklo 2011..dal da registrujem na novu zutu ili da samo platim osiguranje( u sup-u mi rekli jos 2010 da je to trajna registracija) a neki drugari mi kazu da moram da registrujem zato sto imam novu vozacku(ja mislim da to nema veze)..Takodje kazu da je kazna velika 15000 + neki poencic..nisam jos zaustavljen od strane ORGANA reda i zakona i zato se pitam sta da radim.... I uplati osiguranje oko 1000 din ce te izaci za godinu dana. Odes sa saobracajnom i resis za 5 minuta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4420 Napisano Jul 19, 2014 motoras, 2519 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas belu za crvenom zvezdom samo pici i ne razmisljaj. Ja imam na Tomosu sa zvezdom! Hehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bugy 87 Napisano Jul 22, 2014 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda vfr 750 fl i Baotian BT49QT12 Rocky Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas belu za crvenom zvezdom samo pici i ne razmisljaj. Ma gledao sam i nije sa zvezdom vec samo SO MALO CRNICE 849...Ja se uglavnom vozim po mojoj selendri tako da valjda necu da imam problema sa ORGANOM (reda i zakona)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanD 23 Napisano Jul 23, 2014 Svrati ponekad, 133 postova Prijavi odgovor kao problematičan Info. za one koji imaju zute tablice.Prosle god. sam pazario skut. i registrovao ga naravno. prva reg. 5000 din. Ove god produzio reg. 2700 din. ko kupi polovan skut. koji je reg. na stare bele tablice, prilikom prenosa vlasnistva i reg. mora da predje na zute tablice, nova sob. polisa itd... Za one koji imaju stare tablice, ne moraju da preregistruju skutr na nove tablice... opusteno mogu da voze sa starim. Pricao sam sa ovima u agenciji i receno mu je da ako me zaustavi policajac sa skutom. sa starim tablicama, i ako mi kaze da moram da preregistrujem skut, obavezan sam da to i uradim.... Pitam ove u sup-u o tome ... kazu mi da je to istina ali da im jos uvek nije stigao dopis, tako da dok im ne stigne dopis ne mogu da upucuju na preregistraciju... Moje misljenje je da taj dopis nece da im stigne nikad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7454 Napisano Jul 23, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Lupetaju gluposti. Najbolje da svakog vijaju po ulici pa ga kao salju da preregistruje . Zvuci krajnje glupavo. Kad to bude stojalo u zakonu onda cemo preregistrovati do tada nema od toga nista. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1898 Napisano Jul 23, 2014 Drug član, 945 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Info. za one koji imaju zute tablice.Prosle god. sam pazario skut. i registrovao ga naravno. prva reg. 5000 din. Ove god produzio reg. 2700 din. ko kupi polovan skut. koji je reg. na stare bele tablice, prilikom prenosa vlasnistva i reg. mora da predje na zute tablice, nova sob. polisa itd... Za one koji imaju stare tablice, ne moraju da preregistruju skutr na nove tablice... opusteno mogu da voze sa starim. Pricao sam sa ovima u agenciji i receno mu je da ako me zaustavi policajac sa skutom. sa starim tablicama, i ako mi kaze da moram da preregistrujem skut, obavezan sam da to i uradim.... Pitam ove u sup-u o tome ... kazu mi da je to istina ali da im jos uvek nije stigao dopis, tako da dok im ne stigne dopis ne mogu da upucuju na preregistraciju... Moje misljenje je da taj dopis nece da im stigne nikad A ako se kupi skuter sa starim tablicama, moze li da se vozi tako, samo uz kupoprodajni ugovor, tj. bez prevoda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanD 23 Napisano Jul 23, 2014 Svrati ponekad, 133 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lupetaju gluposti. Najbolje da svakog vijaju po ulici pa ga kao salju da preregistruje . Zvuci krajnje glupavo. Kad to bude stojalo u zakonu onda cemo preregistrovati do tada nema od toga nista. Pa pazi ne lupetaju gluposti... lupaju nas po dzepovima... kao sto sam vec napisao ne verujem da ce taj dopis da im stigne. tj mislim da ni ne postoji naikakav zakon ili odluka o tome vec da je to zvaka... da se upeca narod da misle ko zna sad ce dopis da im stigne daj da ja to preregistrujem da se ne cimam posle.... ne treba zuriti nigde ko ima bele tablice neka cepa samo ne mogu mu nista @Gile druze stvarno nemam pouzdanu informaciju o toma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Jul 23, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Info. za one koji imaju zute tablice.Prosle god. sam pazario skut. i registrovao ga naravno. prva reg. 5000 din. Ove god produzio reg. 2700 din. ko kupi polovan skut. koji je reg. na stare bele tablice, prilikom prenosa vlasnistva i reg. mora da predje na zute tablice, nova sob. polisa itd... Za one koji imaju stare tablice, ne moraju da preregistruju skutr na nove tablice... opusteno mogu da voze sa starim. Pricao sam sa ovima u agenciji i receno mu je da ako me zaustavi policajac sa skutom. sa starim tablicama, i ako mi kaze da moram da preregistrujem skut, obavezan sam da to i uradim.... Pitam ove u sup-u o tome ... kazu mi da je to istina ali da im jos uvek nije stigao dopis, tako da dok im ne stigne dopis ne mogu da upucuju na preregistraciju... Moje misljenje je da taj dopis nece da im stigne nikad A ako se kupi skuter sa starim tablicama, moze li da se vozi tako, samo uz kupoprodajni ugovor, tj. bez prevoda? Napravis ovlascenje i uz to mozes da vozis. Ovlascenje mora biti overeno. Treba ti i saobracajna dozvola. Ona ce biti na ime ciji je skuter i od doticne osobe ces biti ovlasten da ga vozis, preregistrujes, prodas itd. putem ovlascenja. Vec kad imas saobracajnu, uradi i osiguranje i onda si 100% legalan. Odes u agenciju (gde rade tehnicke preglede) sa vlasnikom i uradite ovlascenje i osiguranje na licu mesta. Vlasnik ode sa tobom u opstinu i tu odradite overu ovlascenja. Vlasnik tebi daje skuter i saobracajnu, ti njemu kes i to je to. Od papira sada posedujes saobracajnu na njegovo ime, ovlascenje na sebe i osiguranje na ime u saobracajnoj tj njegovo ime ali to tako ide i s obzirom da imas ovlascenje ti kad ga vozis i desi se nesto osiguranje isplacuje redovno kao da je na tvoje ime. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1801 Napisano Avgust 12, 2014 Drug član, 759 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Čujem traže potvrdu o max.brzini koja iznosi 45Km/h....Eeeehh nema više 125 registrovan na 50... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Avgust 12, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Čujem traže potvrdu o max.brzini koja iznosi 45Km/h....Eeeehh nema više 125 registrovan na 50... Traze samo ako je na zute table 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RobiNS 273 Napisano Octobar 8, 2014 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: Rumenka - Novi Sad Motocikl: Yamaha Xmax 125 Tech MAX (2022) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, evo svežeg iskustva, ja imam žute tablice, registrovao sam uz potvrdu da ne ide brže od 45km/h (to izdaje uvoznik, neki naplaćuju tu potvddu 1000 din) A moja sestra je registrovala bez potvrde - može uz račun od kupovine motora (ima Peugeot Kisbee 50 3 god. star) ono što je dobro je da me je opet izašlo jeftinije nego ranije . sada izađe 2300 din (ako ne platite tu potvrdu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 170 Napisano Octobar 8, 2014 Svrati ponekad, 488 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Manje vise je pitanje novca, veci je problem u tome sto skuter, ili moped od 49ccm, ako razvija brzinu vecu od 45 km/h smatra se motociklom i registruje se tako, a i potrebna je A kategorija sto znaci da PSP ne pije vodu tj lica od 14 god. ne mogu da ga voze. Tako je nekada i bilo npr Tomos T-14 ima 49ccm, ali razvija 70 km/h kao klinac sam popio prijavu zato sto sam ga vozio sa PSP-om. Jos nesto Lice koje nema A kateg. ne sme voziti drugo lice i ako je sve ostalo po zakonu. Informacije su proverene, jer mi je danas to ispricao drugar koji radi na tehnickom pregledu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RobiNS 273 Napisano Octobar 8, 2014 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: Rumenka - Novi Sad Motocikl: Yamaha Xmax 125 Tech MAX (2022) Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se, i ja bih da je sve po zakonu, - samo kod nas je to nekako i može i nemože i nove i stare table i treba i ne treba potvrda, Meni bi bilo bitno da tolerišu ove nove male skutere - oni sa blokadom ne idu brže od 50km/h - da ne mora da se polaže A kategorija, Moguće da će jednog dana uvesti i kontrolu na putu - dali motor ide preko te dozvoljene granice, ali ajde za početak neka bude zakon isti za sve - tehnički i osiguranje.... Ovako se pošteni kažnjavaju - ispadnu magarci, a neki krševi se voze bez ikakve kontrole. (Da ne spominjem Rome na motorima sa prikolicom ispred u kojoj sedi cela familija). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
volimfilm007 0 Napisano Octobar 27, 2014 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan da li neko zna od kog uvoznika se vadi potvrda za stare tomos automatik a3 motore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 170 Napisano Octobar 28, 2014 Svrati ponekad, 488 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan da li neko zna od kog uvoznika se vadi potvrda za stare tomos automatik a3 motore Potrazi generalnog zastupnika za TOMOS, a mozes se direktno obratiti Tomosu putem e-maila, odgovorice sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1801 Napisano Novembar 1, 2014 Drug član, 759 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je procedura za izdavanje potvrde o max.brzini?Jel temeljna provera(br.šasije i motora se poredi sa onima u saobraćajnoj pa se to proverava sa opštim specifikacijama) ili je dovoljna saobraćajna u kojoj piše da vozilo ima 49ccm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 884 Napisano Novembar 18, 2014 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je procedura za izdavanje potvrde o max.brzini?Jel temeljna provera(br.šasije i motora se poredi sa onima u saobraćajnoj pa se to proverava sa opštim specifikacijama) ili je dovoljna saobraćajna u kojoj piše da vozilo ima 49ccm? dovoljno je da ovi na tehnickom nazovu uvoznika i pitaju koja je max brzina... ili nadjes na netu podatak o najvecoj brzini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laca 10 Napisano Novembar 18, 2014 U prolazu, 39 postova Lokacija: novi sad Motocikl: Harley Davidson Fat Boy Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za Yamahu Jog 50 rr.platio 2000 din.potvrdu o maximalnoj brzini.Potvrdu u N.Sadu traze obavezno.Potvrdu mi je izdala Yamaha-Platner.Otimanje para. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4420 Napisano Novembar 21, 2014 motoras, 2519 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan U čemu je razlika u registracijji izmedju bele i žute table na apn-u? Razlika je u boji table,to je ok. Razlika je u kategoriji,ko šta sme da vozi. I to je ok. Ako moramo svake godine i moped sa žutom voziti na tehnički i plaćati osiguranje i nalepnicu,meni je onda svejedno. I još ne strepim da li će me neki krele u plavom jebavati što idem 80 na sat. Ps: Krećem u obnovu apn/deve,pa pre nego što počnem želim da ga prevedem na svoje ime ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Maj 6, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Isao danas da registrujem skuter i ne moze moram im doneti coc (ako sam dobro napisao) neki papir o poreklu vozila znaci direktno da saljem u fabriku mail ) Ljudi je moguce pa svake god neka nova zajebancija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Maj 6, 2015 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan vozim sr 50 od prosle godine i danas na tehnicki u polisi motocikl u saobracnoj moped svasta.. traze mi papire o max brzini ..ja pitam kako je onda taj skuter registrovan u opste kazu mozda negde drugde radjen tehnicki e pa ok i ja cu negde drugde onda na tehnicki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...