Jump to content

Moto Zajednica

nasaStvar

Članovi
  • Broj tema i poruka

    294
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu nasaStvar

  • Rođendan 13.07.1987.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Sad
  • Motocikl
    Yamaha MT09

Poslednji posetioci profila

1637 profile views

nasaStvar's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

217

Reputacija u zajednici

  1. Sreca pa niste zene neke nahvatali,neko bi sidu dobio.
  2. Imas na kp zmigavce komplet staklo posebno da ces naci negde tesko. https://m.kupujemprodajem.com/Yamaha-R6-R1-FZ6-Fazer-XJ6-zmigavci-48046282-oglas.htm#mhs0-1500357894240 Послато са SM-N9100 уз помоћ Тапатока
  3. Evo malo izmena na ruti Послато са SM-N9100 уз помоћ Тапатока
  4. Bili smo prosle godine u povratku iz Hr na plitvicama,ali je bilo bezobrazno skupa ulaznica nesto 20-30e a da setam u moto cizmama i da nosim kacigu sat vremena i dam jos 30e mnogo nismo ni ulazili na kraju otisli dalje,i mi cemo na stelvio verovatno u tom periodu tako,mozda se i sretnemo..
  5. Autoput je zadnja opcija izbegavacemo autoput,imamo nekih 8 dana na raspolaganju i ne bas velika finasiska sredstva bar ja u ovom slucaju Zanima me kakva je situacija sa Svajcarskom cuo sam da su rigorozni sa kaznama ako moram kroz celu Svicu ici 50 na sat bice smor teski zna li neko vise o tome?
  6. Iz Bjeljine idemo za Banja Luku pa Bos Petrovac tu nocenje prvo,pa sutra dan za Bled pa tamo nocenje nemamo nista fiksno zato i napravili temu da cujemo iskustva sta treba sta ne Prosle godine smo isli za Sarajevo trebinje i vozili Jadransku magistralu,pa sam kontao u povratku da idemo drugim putem,hvala na predlozima sve slusamo i upijamo Послато са SM-N9100 уз помоћ Тапатока
  7. Drugar i kolaga sa foruma makinjo i ja planiramo pocetkom juna malo gume da protegnemo do 10 dana na putu,stavicu sliku odprilike kako bi ruta trebala da izgleda,slusamo sve sugestije od kolaga koji su prosli tim krajevima gde sta videti i kuda ici.
  8. Procitao sam negde jedna osoba poginula dve u teskom stanju,nazalost kazu vozac motora 24 godine poginuo
  9. Reseno uz pomoc kolege.Moze da se brise
  10. nasaStvar

    Mt 01 gume

    Jel zna neko gde mogu da se nadju gume za mt 01 i ako ima neko preporuku koje? Dimenzije su prednja 120 70 18 zadnja 190 50 17
  11. Malo prodajes,malo menjas,malo ne prodajes ne znas ni ti sta bi izgleda
  12. Ja sam kontaktirao tog Darka za fz6 covek mi trazio 400e duplo vise neko Robert da su zlatni hvala ti onda cu uzeti neki brend za te pare.
  13. Kada sam se sa vracao sa mora proslo leto svratili smo na meteore ulaz u manastire se naplacuje mislim nesto oko 3 evra ume da bude bas vruce kada upece u kamen klasicno turisticko mesto po meni.Da naglasim nisam isao motorom,ali put je ok.
  14. Svaka cast za putopis,jedan od boljih na forumu cist hedonizam svaka cast.Pocinje da mi se svidja enduro prica
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja