muljaz 1972 Napisano Maj 15, 2018 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je moguce da su rolnice toliko skupe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15880 Napisano Maj 15, 2018 Integrisan, 9300 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, SaleKg je napisao: Znači mora češće da se otvara i maže bolcni? CVT otvaras na 10K, detaljno ciscenje/odmascivanje pa podmazivanje i nemas brige. pre 14 minuta, muljaz je napisao: Da li je moguce da su rolnice toliko skupe Ja ja fiko, skupe i da ih nadjes kod nas u nekoj moto radnji....nema sanse, mora narucivanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1972 Napisano Maj 15, 2018 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jebo majku. Kais za sanke sam placao kod jamahe originalan 160€ i to mi je cena u odnosu na to ok, ali rolnice preterase. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1305 Napisano Maj 15, 2018 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, muljaz je napisao: Da li je moguce da su rolnice toliko skupe Pa to su kao original inače Malossi rolice su 25-30 eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1903 Napisano Jun 2, 2018 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, procitao sam temu ali bih voleo malo vise konkretnih informacija o velicanstvu 400 i to neko 2009-11 god. Manje vise sve mi je jasno o tome koliko prostora ima na njoj ali dajte malo konkretnih detalja. Kakva je voznja pogotovu po gradu, da li ima nekih specificnosti, kakva je po pitanju odrzavanja i na kraju da li pored standardnih vibracija u niskim obrtajima imaju i neke standardne boljke. Jbg, razmisljam da li da menjam sokocalo pa mi se ovaj dopada. Svaki info je dobrodosao. Hvala unapred! edit: jos jedna stvar, da li postoji neki konkretan razlog za veliku razliku u ceni po pitanju modela 2007-09 sa jedne i 2011-13 sa druge strane? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1305 Napisano Jun 21, 2018 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Malo ojačanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Jun 21, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan A kako je stajao bez tog ojačanja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1305 Napisano Jun 22, 2018 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Zašrafljena plastična ploča sa dva šrafa gde se šrafi nosač i treći šraf dodatno zašrafljen u rep (u plastiku). Ja sam ustvari napravio nosač ploče. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirza 0 Napisano Jul 9, 2018 U prolazu, 11 postova Lokacija: Brcko BiH Motocikl: Yamaha majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan moze li mi neko reci da li neko ima vilu za yamahu majesty 400ccm 2004god. i da li pase vila od majesty 250ccm 1996god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bane.bajer@gmail.com 0 Napisano Novembar 27, 2018 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan Skino sam varijator i rolnice izmerim 4 su po 11gram a 4 po 13grama ukupno imaju 96 grama neko se igrao sa rolnicama kolko je to dobro da vracam ili da narucim od 14 grama rolnice dal je dobra gramaza od 14 uzeti sta bi dobio sa tom gramazom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15880 Napisano Novembar 27, 2018 Integrisan, 9300 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dobio bi tromiji motor, manju potrosnju i vecu krajnju brzinu. Da sam na tvom mestu, turio bi fabriku i prs u uvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bane.bajer@gmail.com 0 Napisano Novembar 27, 2018 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da su fabricke rolnice od 15 grama za gram manje sto bi uzeo nebi bilo neke razlike velike verovatno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1305 Napisano Mart 16, 2019 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko ličnog iskustva u zameni centralne opruge kvačila za tvrđu? Šta se tačno dobije a šta su loše strane? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Mart 17, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prije na SR50 eksperimentisao sa time i na kraju sam shvatio da je samo jedna koju sam imao, neka no name a koja je bila mrvicu tvrđa od fabričke, radila posao. Naime, ako je centralna opruga pre mekana, remen ti klizi kroz varijator (tanjire) a ako je pre tvrda ne dozvoljava remenu da se kreće tj. diže/spušta (kliže). U oba slučaja nije dobro. Ja sam sa tom malo tvrđom imao osjećaj da mi je skuter malo bolji na polasku a nije mi uticalo na krajnju brzinu pa sam tako i vozio neko vrijeme. To je moje iskustvo, sigurno će ti se javiti neko stručniji još. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1305 Napisano Mart 17, 2019 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, GuMi5 je napisao: Ja sam prije na SR50 eksperimentisao sa time i na kraju sam shvatio da je samo jedna koju sam imao, neka no name a koja je bila mrvicu tvrđa od fabričke, radila posao. Naime, ako je centralna opruga pre mekana, remen ti klizi kroz varijator (tanjire) a ako je pre tvrda ne dozvoljava remenu da se kreće tj. diže/spušta (kliže). U oba slučaja nije dobro. Ja sam sa tom malo tvrđom imao osjećaj da mi je skuter malo bolji na polasku a nije mi uticalo na krajnju brzinu pa sam tako i vozio neko vrijeme. To je moje iskustvo, sigurno će ti se javiti neko stručniji još. Hvala za brz odgovor. U principu mi je jasna ta teorija ali me interesuju baš finese. Znam da će start biti bolji ali me najviše interesuju međuubrzanja pri preticanju i kako se ponaša pri održavanju neke putne brzine (da li ima tendenciju stalnog dodavanja gasa). Video sam u jednom postu da je @Satelis montirao na SW plavu polinijevu oprugu i da je najavio utiske posle probne vožnje pa nestrpljivo čekam njegovo pisanje jer čovek prosto prenosi utiske kao da je test vozač + dobar majstor. Svaka mu čast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15880 Napisano Mart 17, 2019 Integrisan, 9300 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @SaleKg Hvala! Zamenio sam podosta cent. opuga, obicno su to bile bele Malossi. Nesto je tvrdja od fabricke, konkretno na ex Alexinom AA smo vise reda-radi zamenili posle 50K predjenih, nije ni tad moralo al on zapeo hoce pa to ti je. Zamenom cent. opruge nista ne gubis vec samo dobijas a to je bolje medjuubrzanje jer je za to i namenjena dok je za start zaduzena mala opruga ili ti tri oprugice kod lamela. Polini koju pomenu..... jos nije kvacilo sredjeno do kraja, ceka se strugar pa kad se skocka i taj deo, prenecu utiske ali daleko kompetentniji ce biti Sipi ili ti vlasnik SW-a. Ako mene pitas na svakom bi zamenio cent. oprugu kvacila i kod vecih kubikaza rolnice bi spustio za 1 do 2g dok kod manjih kubikaza bez diranja ili za 1g. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1305 Napisano Mart 18, 2019 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno @Satelis. Staviću belu malossi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Mart 18, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan I tad na 50k kad smo zamenili sabila se par cm i postala nekako mekana, oseti se ta razlika u vožnji. A nije sto dukata da se ne promeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1305 Napisano Mart 18, 2019 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Ma menjam obavezno. Hvala na savetima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15880 Napisano Mart 18, 2019 Integrisan, 9300 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Alexa90 je napisao: I tad na 50k kad smo zamenili sabila se par cm i postala nekako mekana, oseti se ta razlika u vožnji. A nije sto dukata da se ne promeni. Par centimetara se sabila , 1cm ima 10mm..... es siguran u to, ja nesto i nisam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Mart 19, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Loše sam se izrazio.. omekšala je, novu nisi mogao lako rukom da sabiješ, dok sa starom to nije bio problem tih par cm, koliko se ja sećam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vsimulak 0 Napisano Mart 31, 2019 U prolazu, 5 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima, od pre neki dan imam majesty 400,2008.god, fali mi prednji deo prednjeg blatobrana. Da li neko ima ili zna gde se moze nabaviti. 0658502161 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4883 Napisano Mart 31, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 6014 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan A samo par tema dole postoji vec tema o Majesty 400 modelu. Nema potreba svako malo otvarati nove teme kako nam sta zafali Za blatobran probaj u Motoklinici. Broj tel proguglaj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15880 Napisano Mart 31, 2019 Integrisan, 9300 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da treba "zalepiti" zasebnu temu u maxi teh. kutku tipa "Gde naci polovni deo za Maxiscooter" ili tome slicno. 1. Motoklinika 2. Gavro Subotica 3.... xxx puta se ponavlja pitanje "gde uzeti" gde mi je nekad stvarno mrsko da ponavljam kao papagaj isto. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk123 0 Napisano April 5, 2019 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, interesuje me da li je neko imao problema sa curenjem ulja na semeringu od radilice na Yamahi Majesty 400. I da li je komplikovana i popravka i kolika je cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...