Jump to content

Moto Zajednica

bane.bajer@gmail.com

Članovi
  • Broj tema i poruka

    16
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

bane.bajer@gmail.com's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Da bi dobio pre odgovor i da narucim rolnice da mi stignu da ga sklopim ja to ne mogu dugo da cekam i da sad odugovlacim sa tim e zbog toga pisem ko hoce da mi odgovori hoce ko nece i ne mora neteram nikog.
  2. Izgleda da su fabricke rolnice od 15 grama za gram manje sto bi uzeo nebi bilo neke razlike velike verovatno
  3. Da li valja stavljati 4 rolnice 11 grama a druge 4 rolnice 13 grama da li bi nesto dobio ili to nebi valjalo za varijator
  4. Skino sam varijator i rolnice izmerim 4 su po 11gram a 4 po 13grama ukupno imaju 96 grama neko se igrao sa rolnicama kolko je to dobro da vracam ili da narucim od 14 grama rolnice dal je dobra gramaza od 14 uzeti sta bi dobio sa tom gramazom.
  5. Hvala ti na slikama od kaisa ovaj prvi sam uzeo BELT 8233K i odgovara mera je 815*19.7*28 sad cu videti kad probam motor kako ce se ponasati i kako ce ici
  6. Zvao sam par radnji traze mere kaisa to moj klinac vozi pa hocu da mu promenim kais a ja imam Yamahu majesty 400cm.jeste 21 vek ali nismo mi jos toliko napredovali da mozemo sve uzeti bez mera poz.
  7. Hteo bi da menjam kais na sym gts 125cm. Na kaisu pise SYM B 23100-HNA-001 Bando ali nisam mere izmerio jel zna neko mere kaisa i koja je cena kaisa i jos jedno pitanje da li bi sta dobio da uradim motor na 150cm. I kolko bi to kostalo poz.
  8. Imam rolnice na jamahi majestik 250cm 20×12×11grama dal bi sta dobio sa rolnicama 20×12×12grama. I sto se tice namotaja vinklovo sam i sad radi na 14v kako i treba hvala na savetima Jos jedno pitanje koje su rolnice fabricke na jamahi majestik 250cm ne mogu nigde da nadjem na sajtu.
  9. Izgleda da su namotaji otisli trazim ih pa kad uzmem javljam dal sam resio problem A jel moze namotaji od stare jamahe da se stave na jamahu 2004 god.neki kazu da moze samo sto moraju namotaji magnet i dekl da se uzme u kompletu i onda pase. Jer ne mogu da nadjem namotaje precnika 104 a od starog modela jamahe su valjda 99 i onda se mora u kompletu da se zameni jel to moze zna li neko da je to radio neko na motoru
  10. Imam problem na jamaha majestik 250cm prazni mi akumulator na motoru menjao namotaje pa regler ono isto 12 volti a kazu da treba 14 volti da bude ima li ko da zna sta je u pitanju jer ovi majstori kod mene samo nagadjaju a ja samo kupujem delove pa tako mogu i ja biti majstor i svaki deo da kupim dok ne naletim na ono sto treba zameniti.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja