fedor1 5 Napisano Jun 23, 2013 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e zzbog te macke u dzaku ja trazim pomoc nekog ikusnog skuteriste .....vozaca aprilie 500.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Jun 27, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan A odakle si ti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fedor1 5 Napisano Jun 27, 2013 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan beograd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Jun 29, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Imas par njih u beogradu koje voze AA.....Alexa, Zeka, Roshke, pa neko od njih moze da ti pomogne sigurno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3587 Napisano Jun 29, 2013 Malinar u pokusaju, 1710 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Polavna sprava, macka u dzaku. Uvek moras biti spreman za ne daj boze da se isprsis ako nesto rikne. Ako nije crklo danas, crci ce sutra...POLOVNO JE POLOVNO! Probao sam atlantica, po meni je to ODLICAN SKUTER. Posto vozis x9, a probao si atlantica, kako bi uporedio ova 2 skutera po udobnosti. Konkretno me interesuje upijanje neravnina i voznja po nesto losijem asfaltu. Pozz i izvin'te za off. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11565 Napisano Jun 29, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imas par njih u beogradu koje voze AA.....Alexa, Zeka, Roshke, pa neko od njih moze da ti pomogne sigurno... Sine, to košta Šalim se, tu smo da pomognemo šta treba. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fedor1 5 Napisano Jun 29, 2013 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma bolje da kosta pice nego da kupom neki lom pa da me kosta zivaca para itd 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Jul 9, 2013 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma, kratko sam provozao atlantika... meni se bas svideo... Dobro koci, udoban, prostraniji od devetke, krmaca prava. Moj X9 je 250cc, atlantic 500 sa multivarom, tako da sto se tice ubrzanja i brzine nema sta da se kaze Morao bih da ga vozim malo duze da bih ti rekao neku razliku u ponasanju... Polavna sprava, macka u dzaku. Uvek moras biti spreman za ne daj boze da se isprsis ako nesto rikne. Ako nije crklo danas, crci ce sutra...POLOVNO JE POLOVNO! Probao sam atlantica, po meni je to ODLICAN SKUTER. Posto vozis x9, a probao si atlantica, kako bi uporedio ova 2 skutera po udobnosti. Konkretno me interesuje upijanje neravnina i voznja po nesto losijem asfaltu. Pozz i izvin'te za off. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApriliaFan 6 Napisano Jul 12, 2013 U prolazu, 35 postova Lokacija: BiH Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie classic Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima. Imam problem sa Atlanticom i treba mi vase misljenje ako je neko imao iskustva sa slicnim problem, ja mislim da mi je otisao regulator napona, a radi se o sljedecem: Kada radi na leru bez upaljenih svjetala pise da puni 13,1, a kada upalim svjetla i pri tom jos i kocnicu stisne spadne na 10 V. U voznji mi cesto puca iz auspuha i jedan od dva osiguraca koja se nalaze kod akumulatora obavezno pregori i bude sav izguzvan isto kao da je istopljen, ali samo jedan osigurac ne i drugi koji je odmah pored njega? ... Sta mi je cinit i odakle da krenem? Hvala.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Jul 12, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Regler, namotaji, akumulator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApriliaFan 6 Napisano Jul 12, 2013 U prolazu, 35 postova Lokacija: BiH Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie classic Prijavi odgovor kao problematičan Akumulator sam kupio nov 12V14A, i zaboravio sam reci, ako motor ne palim 2-3 dana, ne mogu ga ni upaliti akumulator mi skine na 9V, ma ne moze ni zaverglat. Laki_90 Hvala ti. I nadam se da nisu namotaji. Nasao sam nov regler ali kosta 216KM ja mislim 10800 Dinara. Skup je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Jul 12, 2013 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan To je redovna cena, i ja sam toliko platio za Bev 500, mislim da moze dosta povoljnije da se nabavi, dosta ljudi sa foruma je imalo istih problema i uspevali su mnogo jeftinije da prodju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApriliaFan 6 Napisano Jul 12, 2013 U prolazu, 35 postova Lokacija: BiH Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie classic Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam prijatelja u Italiju i tamo mi moze nabavit za 62 eura nov, ali moram mi poslat s nekim kamiondzijom pa sad ne znam kad bi to stiglo, a volio bi da to popravim sto prije ode mi ljeto Hvala na odg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Jul 12, 2013 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ima u Temerinu majstor koji ih reparise, pokusaj u ovoj temi da pronadjes njegov kontakt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Jul 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Majstor se zove Joska i on pravi reglere.Nadji njegov kontakt na forumu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApriliaFan 6 Napisano Jul 12, 2013 U prolazu, 35 postova Lokacija: BiH Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie classic Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drug na informaciji, ali nazalost daleko sam ti ja od Temerina.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Jul 12, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze sto si daleko, moze se to poslati preko poste il nekom kurirskom sluzbom. A moze i autobusom do Doboja po vozacu. ps: ja sam iz Maglaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApriliaFan 6 Napisano Jul 13, 2013 U prolazu, 35 postova Lokacija: BiH Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie classic Prijavi odgovor kao problematičan Odlucio sam da kupim nov u ponedjeljak da se ne za.ebavam, jest da je 110 eura u Zenici, al sta cu kad ga moram mijenjati. Poooozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Jul 13, 2013 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Bolji je Joskin od originalnog. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skoiko 2 Napisano Jul 13, 2013 U prolazu, 54 postova Prijavi odgovor kao problematičan JA sam imao problema sa svjetlima tako gasila mi se pri vecoj brzini i tokom voznje mi gorila lampica EFI, i nekako skontao da puni mi previse motor narucio regler iz Hrvatske koji sam platio 1000 kuna, ali sad motor radi ko sat... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skoiko 2 Napisano Jul 13, 2013 U prolazu, 54 postova Prijavi odgovor kao problematičan sad mi se desaje stvar ova kad su dvoje na motoru ali samo dvoje da mi motor odjedanput pocne da stuca i izgasi se, odradim postupak paljenja nekad upali odma a nekad znam verglati po 2 min, kako mi je ostalo u sjecanju da ti problema nisam imao dok nisam promjenio svjecicu koju sam stavio NGK CR7EKB a promjenio sam je iz razloga toga sto mi je malo duze trebalo verlganja pri prvom paljenju ali nisam imao problema s gasenjem u voznji, s time da sam odma stavio nov akumulator 12v 14 Ah. POMAGAJ TE !!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApriliaFan 6 Napisano Jul 13, 2013 U prolazu, 35 postova Lokacija: BiH Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie classic Prijavi odgovor kao problematičan Bolji je Joskin od originalnog. Hehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11565 Napisano Jul 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nije smešno, stvarno je bolji. Sent from my GT-I9300 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApriliaFan 6 Napisano Jul 13, 2013 U prolazu, 35 postova Lokacija: BiH Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie classic Prijavi odgovor kao problematičan sad mi se desaje stvar ova kad su dvoje na motoru ali samo dvoje da mi motor odjedanput pocne da stuca i izgasi se, odradim postupak paljenja nekad upali odma a nekad znam verglati po 2 min, kako mi je ostalo u sjecanju da ti problema nisam imao dok nisam promjenio svjecicu koju sam stavio NGK CR7EKB a promjenio sam je iz razloga toga sto mi je malo duze trebalo verlganja pri prvom paljenju ali nisam imao problema s gasenjem u voznji, s time da sam odma stavio nov akumulator 12v 14 Ah. POMAGAJ TE !!!!!!!!!!! Mozda nisi lijepo nabio kabal na svijecicu, mozda ti je pokvaren senzor od bocnog nogaca pa ti neda upaliti, a mozda ti pravi problem i onaj senzor u slucaju pada koji gasi motor. Mozda... ;( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11565 Napisano Jul 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Senzor u slučaju pada koji gasi motor? To postoji? Sent from my GT-I9300 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...