Rile86 4 Napisano Jun 20, 2011 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas gledajuci malo oglase na mobile.de naletim na oglas firme koja navodno prodaje nove motore al stajijeg godista. http://www.moto-perf...nce.com/t03.htm Kao sto vidite npr mt-03 koji je 2007 god ispadne bas povoljno tj 3195e sa PVD. Navodno dostava 130e u zemlje eu sto pise u uslovima kupovine. Poslao sam im mail pa da vidim sta ce odgovoriti. Mada meni to nekako isuvise sumnjivo. Mada bi se vjerujem dalo provjeriti dal je neka prevara ili ne. Mozda i kod nas postoje neke firme koje mogu da posreduju a koje ce provjeriti sigurnost kupovine. Da li neko od vas ima bilo kakvu informaciju? Ukoliko bi informacije bile tacne bio bi to dobar nacin nabavke. Cak je isporuka i besplatna ako se naruce 3 motora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lawyer 324 Napisano Jun 20, 2011 Festina lente!, 260 postova Lokacija: Beograd - Košutnjak Motocikl: SUZUKI DL 1000 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za link i meni deluje jako primamljivo! Ako neko ima info, nek' se raspise! Pratim temu i dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rile86 4 Napisano Jun 20, 2011 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema na cemu tu smo da podjelimo informacije. Ti modeli 2007 god su prilicno povoljni. Ja cu da javim kada mi odgovore na mail. A vjerujem da postiji nacin da se provjeri postojanje te firme. U krajnjem slucaju moze se naci neko od nasih u Malagi da ode do njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rile86 4 Napisano Jun 21, 2011 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan E ovako su mi odgovorili: Hello, Moto new with 0 km, 2 year warranty (valid in any service authorized by europa). VAT included(18%). The cost of transport is 126 € in Europe. The delivery time depends on the country of destination but no more than 15 days. E sad dal iko ima neki predlog kako provjeriti ovu kompaniju? Na google nisam uspjeo nista da nadjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 21, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ako traže pare unapred, čak i kaparu, ja to ne bih prihvatio bez odlaska u tu firmu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6307 Napisano Jun 21, 2011 Drug član, 3035 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ima i prevara da "samo treba platiti troškove transporta", a da roba može da se vrati ukoliko se kupac predomisli ili mu ne odgovara.... Znači, najmanje ošure za 126e, koliko je transport. On se uplaćuje fantomskoj špediterskoj firmi. Ja bih lepo uplatio letovanje u Malagi, paket aranžman, desetak dana, fino otišao u firmu, možda i isterao motor, doterao ga za Srbiju na probnim tablicama, opet je ogromna ušteda, a neuporedivo je bezbednije. Čak i da ne pazarim motor, pare za letovanje sam potrošio na svoje uživanje, a nisam ih poklonio nepoznatom prevarantu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rile86 4 Napisano Jun 21, 2011 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako traže pare unapred, čak i kaparu, ja to ne bih prihvatio bez odlaska u tu firmu. Slazem se Acime. Sve je to sumnjivo jako. Prvo nigje na google map ne mogu da nadjem tu ulicu, a na nekom rumunskom sajtu sam uspio da iskopam slicnu temu gdje je neko izvukao informaciju da im je domen registrovan negdje u maju ovde god... Sto ti rece nista sto ne bi neko otisao. AL moj licni utisak nakom malo kopanja po netu je u najmanju ruku "jako sumnjivo". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jun 21, 2011 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Zvuči suviše lepo da bi bilo istinito. Jesi li ih pitao da li lično možeš da dođeš i kupiš željeni motorcikl. Avio karta u 1 pravcu BGD-Malaga kod SpanAir-a u zavisnosti od datuma ide od 73-128 eur http://www.spanair.com/web/en-gb/Offers/?ORIGEN=BCN&DESTINO=BEG&version=9-9&tipoViaje=True&escalas=False&maximo=0&flexible=False&pid_1=20090828_home_bcnbeg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Jun 21, 2011 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Možda je sramota da pričam ali ja sam dao kaparu (avans) za jedan novi R1 i još ga čekam. To je bilo pre 6-7 godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1430 Napisano Jun 21, 2011 Drug član, 1951 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Bila je ovakva teme ranije cini mi se bas za ovu firmu i zakljucak je bio da je ovo zesca prevara. Pa nisu ni stranci sisali vesla pa da poklanjaju motore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jun 21, 2011 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Zajebi ove i nepomisljaj na to Sa njihovog sajta : Payment Payment must be made in full before dispatch by means of bank transfer. Time for payment shall be of the essence and any failure to pay shallentitle "The Company" at his option to treat the contract as repudiatedby "The Customer", to delay delivery until paid. The payment may be made to one of our offices principale. Dakle dok ne uplatis svu lovu nema slanja motrora,A salju samo za evropu,posto srbija nije u evropi razmisli sta sledi! Sajt je bas jeftin sto je jos jedan znak,nista nepisu o svojoj firmi,ko su sta su kad su osnaovani i td... kao sve ozbiljne firme.I ono naj vaznije nikakve preporuke nemaju. Najsigurnije neko ti je rekao,direkt tamo nista preko telefona,neta i td.... Caka i jeste u tome da nove motore daju jeftinije kako bi se ribe upecale na udicu. Moj savet odjebi od ovoga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1954 Napisano Jun 21, 2011 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo im pusti mail, da ces nekog drugara da posaljes da pogleda motor i da ti posalju tacnu adresu, odnosno radno vreme. Iz odgovora ces najbolje zakljuciti da se radi o prevari (verovatno). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rile86 4 Napisano Jun 21, 2011 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odgovorili su na mail , al mirise zestoko na prevaru. . Sto se mene tice ja se necu upustati u ovu avanturu. Ipak je bolje naci polovnjak, vidis, platis i vozi:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Jun 23, 2011 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja da se oglasim - neznam sta ta firma nudi ali znam da se u Italiji jos uvek mogu naci NOVI motori starijeg datuma,tj. motori koji su EURO 2,za male pare. motori koji su EURO 2,u Italiji,nemaju pravo na prvu registraciju!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Jul 10, 2011 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.125er-forum.de/15-biker-talk/110964-vermeindlich-g-nstige-motorr-der-aus-spanien.html evo imate i na ovom forumu o njima i o tome da su ljudi isto tako otkrili da bi pola evrope to kupilo prevara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Jul 14, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Rumuni ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...