Jump to content

Moto Zajednica

Rile86

Članovi
  • Broj tema i poruka

    25
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Rile86's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

4

Reputacija u zajednici

  1. Rile86

    TDM Srbija

    Da li je neko upucen u zakonsku regulativu oko uvoza TDM. Naime ispao mi je za ok novce TDM na italijanske tablice 2001 god. Da li moze da se uveze i registruje na nase tablice? Ako je neko upucen moze poslati i pp ili uputiti na nekoga ko se bavi time.
  2. Nisam trkac, al redovno pratim ovu temu. Nadam se da cu sledece godine sa vama na stazu pa polako. Sigurno svi treba da spuste tenzije i porade da greskama ako su se javljale u organizaciji ove godine. Svakako svako treba i da iznese svoje misljenje, al jedno je sigurno. Treba da smo sretni sto ovakva staza postoji konacno kod nas, i uraditi sve da saradnja BJB sa NAVAKOM bude jos bolje. MOzda razmisljati i o organizovanju skola voznje na stazi kao sto je california superbike school ili slicno. Sigurno ima prostora da se staza iskoristi na najbolji nacin na zadovoljstvo svih. Samo opusteno
  3. Rile86

    TDM Srbija

    Moze li jedno pitanje za ljubitelje TDM, Naime za sledecu sezonu sam planirao kupiti motor, i jedan od modela u uzem izboru je i tdm. Druga je yamaha fz6 , svakako koncepcijski razliciti modeli. Koji izleti povoljno taj ce me uveseliti. No sada nasao sam za prilvacne pare tdm u Bg, godina 2000. Da li ima neko iskusan da pogleda sa mnom motor neki dan. Castim pivo:) Moze i klopa ako se pazari:). Ili je bolje mozda u neki servis odvesti motor da se pogleda? Sta mi je najbolje ciniti? Drugo nisam neiskusan, al ni previse iskusan vozac. Naime vozio sam sezonu ipo virago 535. Sto je svakako potpuno drugaciji osecaj sigurno. Da li je tdm preveliki zalogaj mozda ili ne?
  4. Rile86

    Suzuki SV 650/s

    Jedno pitanje za vlasnike SV? Koliko mislite da je gornja granica visine vozaca da bi se ugodno smestio na ovaj motor. Ja sam visine 188cm i sedoh na jedan pre par dana imao sam utisak da mi je premalen. TO se odnosi pre svega na polozaj noga koje nikako nisam mogao fino smestiti. Da li je sad to samo utisak koji vara jer sam prvi put seo na motor ? Da naglasim ad se radilo i SV-N na kome je kako sam citao polozaj bilji nego na S varijanti.
  5. Pozdrav svim clanovima kluba. Ako neko naleti na neki oglas gde se prodaje fz6 bilo S2 ili predhodnik a da je ispod cene, neka mi javi na pp. Imam u planu sledecu sezonu sacekati sa njim ako se sve kockice sklope. A znam da se nekada pojavi neki primerak koji se prodaje povoljno. Verujem da ce biti nesto tako kad sezona prodje.
  6. Kupujem zatamljeni vizir za shark rsf3 ili s500 kacigu posto se radi o identicnim vizirima. Samo viziri u dobrom stanju dolazi u obzir.
  7. Uz kacigu dolaze svi dokumenti i kartica o petogodisnjoj garanciji. Nije valjda da niko ne voli Shark...
  8. Kaciga se moze probati u Beogradu.
  9. Najstvarnije:). Bukvalno nova.
  10. I 150e je zadnja cena... Ipak u maxmomentu nova kosta 260e, a ova je svega par puta nosena.
  11. Dakle prodajem kacigu rsf3 mint white http://www.fc-moto.de/Shark-RSF3-Mint-White O ovoj kacigi se radi. Kaciga je kupljena u avgustu i bukvalno je kao nova. Nosena svega par puta. Broj M. Cena je 150e.
  12. Putuj putevima Gospodnjim. Otisao je jedan izuzetan vozac... Gledam snimak i da ne vjerujem kakav maler je imao. Proklizavanje na zalost na pogresnom i kobnom mjestu
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja