Jump to content

Moto Zajednica

lawyer

Članovi
  • Broj tema i poruka

    260
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu lawyer

  • Rođendan 19.02.1980.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd - Košutnjak
  • Motocikl
    SUZUKI DL 1000 V-Strom

Contact Methods

  • Skype
    belgradelaw

Poslednji posetioci profila

8338 profile views

lawyer's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

324

Reputacija u zajednici

  1. Hajde da se dogovorimo drugari, cena je napisana, molim vas bez pitanja: "A je l' može za 30 evra?" Da, oglas je aktivan. Hvala.
  2. Došao čovek, pazario, u zdravlju nosio!!!
  3. Ženske čizme, obuvene bukvalno dvaput, kao NOVE, kožne, nepromočive. Plaćene 200 evra, a prodajem ih za 70 evropskih. Pišite poruke ili poziv na 063/700-5147 posle 18h.
  4. Muške čizme Vanucci VTB 4. Obuvene 5-6 puta, kožne, nepromočive, jako udobne, broj 46. Plaćene 150 evra, ovaj par prodajem za 50 evropskih. Info putem poruka ili na 063/700-5147 posle 18h.
  5. Pročitah ovaj tekst tek sad. Dobio si plusić. Ono što nedostaje je tema vezana za odabir motora (što se pokazalo i po trolovanju u temi). Pominješ R-ove, ali ništa dalje. Nisam dovoljno mator da imam tinejdžere, ali imam sina zbog kojeg već razmišljam da ostavim cigarete. Motor neću, ali uhvatio sam sebe na 220 na VFR-u u jednosmernoj ulici načičkanoj parkiranim automobilima u 2 ujutro... Razmišljanje je došlo kasnije, a i zamena motora. Svima koji su pisali da razmišljaju u toku vožnje savetujem da pre stavljanja kacige zaborave na sve (zvocanje žene, probleme kod kuće ili na poslu i sl.), pročiste um i u glavi ponesu samo put pred sobom i maksimalnu koncentraciju. Meni je više puta to spasilo život. P.S. Piše se lane (traka) splitting, ne line (linija) spliting. Sve ostalo na mestu, osim epiloga - kako sa tinejdž željama za dva točka izaći na kraj?
  6. Piše u tekstu. Na drugoj slici se vidi da je automobil skretao ulevo. Ovo se u BG-u redovno dešava, nešto na šta sam lično navikao. Nove kolege su u velikom problemu, neiskustvo, a i parališući strah pri ovakvim situacijama je najveći problem - pored nesavesnih vozača drugih kategorija naravno.
  7. Hvala Vlado, Pitao sam, jer je Rajko tagovao neko poljanče u Velikom Mokrom Lugu na Plan plusu. Sad, da li je do Rajka ili do Plan plusa, nebitno. Bitno je da se došlo do prave informacije (možda se još neko pitao).
  8. 1. Arakis & Goca 2. pedjbgd & Kaja 3. Marre & Juca 4. Sashac& Ana(izdrzacu) 5. marko4522 i Petrana 6. Bojan transalp 7. MICALXC & Maja 8. Caparin 9. Djomla + 1 10. BaneVuk58 11. Igor & Ivana 12. Zeka i Bilja 13. dejan-bandit 14. VladaSD & Vesna 15. ZEMZEM 16.SharkY & možda nežnija polovina 17. illuminated 18. Bruno 68 19. Punisa + jedna 20. Lucky Vladano + Gabi 21. Sale-kum i Vesna 22. BigDaddy 23. Mikeli 24. Kumche i Zorka 25.Vuk991 26.Marko Zdjelar 27. Bocca 28. Boccin kumara Dusan 29. Lukabx 30. Nicolas 31. Tiamat 32. Lawyer & Gaga Rajko, da li je u pitanju Vuk petrol posle Vinče u Leštanima ili ima još neki ranije?
  9. Motor prodat, može lock...
  10. Dragi drugari, Kao što naslov kaže, potrebna mi je mala pomoć. Plastika fara je naprsla sa prednje strane, ne postoje delovi koji nedostaju, već je u pitanju naprslina koju bih želeo da saniram. Ako neko zna ko to može da zalepi ili na drugi način reparira, a da valjano bude urađeno, neka mi sugeriše ko se time bavi. Jedino je bitno da se dobro uradi, dakle da repariranje bude profesionalno urađeno. Dobio sam neke druge sugestije šta sve može da se uradi, ali bih ipak voleo da ne stavljam neke plastike preko ove već postojeće, već da ovu popravim. Far radi, sve ostalo je u dobrom stanju. Hvala unapred na savetima! P.S. Znam da su neki sređivali svoje farove, ali ne znam da li su problemi bili slični ovom...
  11. Hvala na divnom komentaru. Elem, hvala Bogu, sve je prošlo u najboljem redu, sad oporavak pred otvaranje sezone...
  12. Drugari, Budući da danas idem na operaciju, neću biti u mogućnosti da zainteresovanima pokažem motor u skorijem periodu. Međutim, zahvaljujući velikodušnosti našeg dobrog drugara Lošmija, Fazer će biti izložen kod njega u firmi "GM Moto", pa ko je zainteresovan, moćiće tamo uživo da vidi mašinu. Evo par skorašnjih sličkica sa vožnje do Srebrnog jezera... Pozdrav svima!
  13. Koliko ljudi toliko ćudi. Ne volim one koji voze levom trakom 40 na mestu gde je ograničenje 50. Ne voli one koji svesno voze paralelno sa autobusom. Ne volim one koji vide tuđe greške, a svoje ne. Ne volim one koji menjaju smer kretanja, a ne proveravaju ogledala i ne gledaju preko ramena i ne daju signal pokazivačem pravca najmanje 3 sekunde ranije da će to učiniti i to u skladu sa Zakonom. Ne volim one koji su završili Saobraćajni fakultet, a saobraćajne propise ne znaju, osim kad je neko drugi u pitanju. Ne volim one koji su završili fakultet i napišu "zašto bih trebalo" umesto zašto BI trebalo, jer ne znaju da je glagol trebati bezličan, te ni srpski, maternji im jezik ne poznaju. Ne volim one koji podižu tuđu saobraćajnu kulturu, a možda bi trebalo svojom da se pozabave. S poštovanjem, Mizantrop
  14. Motor upaljen, akumulator dopunjen. Cena se neće menjati. Zaboravio sam da napišem u prvom postu da je motor opremljen i K&N filterom, a kupac dobija i sredstvo za njegovo čišćenje...
  15. Da je u Motoberzi, pa u redu. Ali, budući da je tema iskustva sa servisima, ne znam zbog čega bi trebalo, budući da ih ima dosta koji ne plaćaju reklamu u ovoj sekciji. Ovo uostalom i nisu reklame, već iskustva onih koji su imali priliku da budu klijenti određenog servisa, pa dele svoja iskustva sa nama ostalima, koji tu priliku nismo imali. Ako nisam dobro shvatio, neka me uredništvo foruma ispravi.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja