Jump to content

Moto Zajednica

Kobaja

Članovi
  • Broj tema i poruka

    434
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Kobaja

  • Rođendan 20.06.1964.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Sremska Mitrovica / Nemacka
  • Motocikl
    Suzuki GSX 600F

Poslednji posetioci profila

3543 profile views

Kobaja's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

269

Reputacija u zajednici

  1. Izgleda lepo spakovano samo smanji malo sliku ogromna je! Sve, sve al neumem Nije problem imas pp
  2. Izgleda lepo spakovano samo smanji malo sliku ogromna je!
  3. Obecavam sledeci put slikam sve da vas uverim gde i sta pakujem. Imam dva kofera bocna od 44L i gornji od 47L plus tank torba 25L Znaci 160L za pakovanje svih stvar,i malo li je? Jedan kofer je moj jedan zenin za stvari i sta moze jos pored stvari da stane,a uvek moze jos ,nemoram bas sve da pisem sta sve nosim? Licna higijena(neseser) ves,majice,donji ves, kupaci, obuca i td.... gornji kofer vrece 2x (naravno nisu naj deblje vrece nego tanje) i sve sto mi treba recimo komplet za kuvanje,plasticni balon od 10L za vodu (onaj sto se sklapa) mali jastuci na naduvavavanje,peskiri (veci manji sve zajedno 4-5 kom),navlaka za dusek(posteljina) baterlampa za sator,kolopa(za 4-5 dana)konzerve,kobaja,kulen,supe u kesi.J.... nemogu svega da se stim :-) Zbog sigurnosti vezujem bocne kofere sa kaisom za kofere. U tank torbu kisni kombinezoni,vlazne maramice(za brisanje vizira i ruku) pice(guarana,voda) neki slatkis(keks,banana) Cigare ma natrpam ga punog da opteretim malo prednji deo motora! Ispod sedista : Alat (komplet kljuceva za motor sve sto mi treba a mogu sam da popravim) komplet za krpljenje guma,Prva pomoc,svetleci prsluci,rezervne sijalice,krpe za brisanje. pa to je to odprilike evo kako izgleda moj sator evo ovde se vidi obuca a ima i na nogama evo pakujemo se Ovako izgledamo napakovani.stim sto sam stavio sa strane peskir za brisanje da ne otvaram kofer. kao sto vidis Lalajko nije naucna fantastika
  4. Divim se, iskreno! Ja nemam ideju kako bih spakovao sve to uopste na motor, a kamo li da se ne vidi! Dve vrece, dve podloge, sator, garderoba, obuca, kisna oprema, neka oprema za motor i sve u koferima?? Svaka ti cast! Lalajko umesto podloge ja imam dusek na naduvavanje(velik je koliko i sator a debljina je oko 15cm),koji koristim zeni kao naslonjac na koferu Sledeci put kad budem pakovao slikacu sve sta stavim u kofere i ispod sedista.Sve se spakuje da bude kao kocka lakse je voziti a i sigurnije je.Uglavnom pakujem da po tezini bude sve jednako zbog krivina da mi ne preteze ni na jednu stranu.U tank torbu stavljam kisna odela, eventualno klopa, pice za put i cigare.
  5. Jebote pa jel moguce da si ovako hteo da spakujes brate imas nosace kofera i ti se mucis?Kupi dva kofera i resi sve probleme.Sto se tice satora stavis ga pozadi izmedju stopaljke i tog nosaca kofera :-) Moj sator je za tri osobe a nema da ga vidis kad ga stavim na motor :-) Malo treniranja,malo iskustva i sve stane da se udobno vozis.
  6. pase podpuno sve je isto! Jedino sto dobijas i casovnik (sat) digitalni sto kod 600 f nema.
  7. Evo ti pravi odgovor. Gavrolini je upucen u sve
  8. 10 dana Grcka Tasos sve stalo u tri kofera osim satora koji sam stavio izmedju zadnjeg sedista i duseka od koje sam napravio zeni naslon. Mislim da je naj bolja investicija koferi i drzaci kofera.Tu netreba zaliti bar oni koji vole kampovanje a idu motorima. Koliko moze da stane stvari bruka
  9. tj.... znas zasto pitam za cenu :-) Zato sto sam do sad prodavao sve moje makine u Srbiji.Onda odprilike znam koliko da dam ovde da ne gubim puno para kad doje vreme da je prodajem.Do sad sam uvek bio u dobitku.A ovog xx ne voze puno kod nas.zato me zanimala cena od prilike Ma znam ja da ti radi toga pitas, ali ti je ovaj put sa XX profit upitan. Vazno je da dobijem svoje pare a i to je dobitak :lol:
  10. tj.... znas zasto pitam za cenu :-) Zato sto sam do sad prodavao sve moje makine u Srbiji.Onda odprilike znam koliko da dam ovde da ne gubim puno para kad doje vreme da je prodajem.Do sad sam uvek bio u dobitku.A ovog xx ne voze puno kod nas.zato me zanimala cena od prilike
  11. Gavrolini tako je i u svabiji neki precene kao da je od zlata majku mu.A fala bogu ima i realnih.Evo recimo kod mene u Bayern ovaj model su precenili strasno i bez obzira kakav je. Ludaci skroz! na jednog sam naleteo trazi 6000 za motor 2000god.Pa nisam sisao vesla :-).A dok recimo u gornjem delu nemacke okolina Dortmunda i skroz gornji deo Nemacke Kiel cene su realne skroz od 2000-2500 da biras. Naleti i u Bayern dobra masina i povoljna ali to treba pratiti stalno.A ja to upravo radim Nezurim masinu imam pa polako,kad naidje ono sto ja trazim moj je :-)
  12. niko ne odgovori kako se krecu cene kod nas za XX ??
  13. E Jefto moja je prednost sto sam preko pa mogu da kupim za skromnu lovu a koliko se u opste krecu cene kod nas za xx ?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja