Jump to content

Moto Zajednica

Herr

Članovi
  • Broj tema i poruka

    127
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Beograd - Vidikovac
  • Motocikl
    BMW F 750 GS

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Herr's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

46

Reputacija u zajednici

  1. Za koje gabarite okvirno odgovara? Visina, težina?
  2. "Mama vidi kako vozim" . Zoki, hvala tebi na pozivu, sjajnoj logistici i organizaciji. Hvala svima na sjajnom druženju, Savi na mudrostima koje neću zaboraviti . Jovica i Ivana su me oduševili. Ovo iskustvo i vožnja su vredni svakog minuta vremena i kilometra puta.
  3. Jel neko ima iskustvo od juče da je ulazio u MK, da li zaista i traže?
  4. Hvala brat. Zovem čim se vratim u Srb.
  5. Ako te ne mrzi, da li bi iscrtao ili naveo glavne parametre (lokacije) rute ka tamo i nazad? Rado bi odvozao ovo pošetkom septembra, sviđa mi se i taj deo sa off-om :-).
  6. Šteta, sjajan plan i avantura. Realizovaće se, daće Bog. I sam želim takvu avanturu i vredela bi žrtve.
  7. Saglasan i počastvovan. 063686197 Gordan.
  8. Kao neko ko je od skoro polaznik ove škole želim da podelim svoje iskustvo. Pre svega ono što me je oduševilo jeste energija kojom @jimmy zrači. Čovek je jako smiren, strpljiv, staložen i što je meni jako važno ne diže tenziju u toku obuke. Sve lepo objasni i vrlo strpljivo i temeljno objašnjava svaku tehniku i vežbu. Ima odličan pristup i ume čoveka da motiviše u cilju napretka kao i da ga ohrabri kada neka od vežbi i ne ide tako lako. Drugo meni takođe bitno jeste da je čovek u Beogradu, poligoni su takođe u BG, sve je blizu i adekvatno prilagođeno obuci tako da može da se radi obuka i trenira u terminima koji su vam dgovarajući. Pored poligona postoje staze i tereni raznih nivoa složenosti prilagođeni svačijem znanju i adekvatni za sistemsko napredovanje i uzrastanje u tehnici vožnje. Za sledeći napredniji nivo postoje tereni na Divčibarama i u Takovu do kojih se može doći u danu tako da je omogućen trening i višeg nivoa koji je vrlo dostupan i ne zahteva značajnu logistiku i organizaciju vremena. Motor na kome imam obuku je kvalitetan, maltene nov i ne pričinjava nikakve teškoće u obuci za razliku od neki ranijih iskustava koje sam imao na nekim drugim mestima. Sve u svemu za sada sam zaista zadovoljan i treningom i instruktorom. Kako sam tek počeo svakako ću svoje utiske izneti i kasnije nakon dodatnog iskustva u radu i treningu.
  9. Izvini za off, gde si našao tipske?
  10. Ček, jesam li dobro razumeo, pandur zakačio i posle bežao?
  11. Herr

    Agv

    Isporučuju za Srbiju?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja