Atorn 3348 Napisano juče u 16:00 Drug član, 944 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan " Nikad kravata, nikad stalan posao" 4 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1483 Napisano juče u 17:38 (promenjeno) Drug član, 941 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ufotkao pretprosle godine, sada malo prosao kroz nju, mada, zardjao, nisam bas zadovljan, al makar cacnuo nesto posle nekog vremena. Neos Marmaras. Promenio juče u 17:58 član Abi 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21540 Napisano juče u 19:02 Integrisan, 9412 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Covece ocaran sam! Ako se slazes i ako dozvolis fotku bih dao da mi majka naslika (ulje na platnu). Ovo je slika u nastanku za moj jedan zid, upravo mi je na viber poslala, grubo dobijanje forme, mesec dana treba za sliku da je napuni detaljima. Opcinjen sam prirodom i volim da je "upijam", platno je 80x50, kompozicija reala i slobodne fikcije (u vidu dimenzija ne apstraktno). Dozu tame unosi drvo sa desne strane, iza njega ce biti veliki, beli mesec ciji se odraz u vodi kroz kracere razgradjuje, na gornjoj grani (ce biti) gavran, simbolizuje prolaznost i kraj (znaci uzivaj, sat kuca...). 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1483 Napisano juče u 19:08 (promenjeno) Drug član, 941 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Hvala, naravno. Btw uz jedan "uslov" - da uslikas i pokazes mi kada zena zavrsi, da i ja uzivam, volim da vidim lepu sliku Promenio juče u 19:12 član Abi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tedybear 870 Napisano pre 23 sati Svrati ponekad, 267 postova Lokacija: Bled, SLO Motocikl: Stelvio. Prijavi odgovor kao problematičan Jug Portugala... 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 608 Napisano pre 22 sati Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Dubrovnik, prosli vikendSent from my iPad using Tapatalk 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10045 Napisano pre 7 sati Drug član, 3349 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Što ne verujete...? 4 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15378 Napisano pre 7 sati Ne silazi, 1158 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nije ti prljav motor. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7611 Napisano pre 7 sati Solo Rider, 3071 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Due je napisao: Nije ti prljav motor. Провалио си га Ако си љисица 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10045 Napisano pre 6 sati Drug član, 3349 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Zemunac je to, svim bojama namazan?! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7611 Napisano pre 6 sati Solo Rider, 3071 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, shoyyka je napisao: Zemunac je to, svim bojama namazan?! Ваистину Мунзе 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sst 69 Napisano pre 1 sat (promenjeno) U prolazu, 24 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Prošlog vikenda kod graničnog prelaza Klobuk i negde po bosanskim kamenjarima ... Promenio pre 1 sat član sst Nisam počitao pravila 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...