KILEbg 1250 Napisano Mart 31, 2022 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1022 Napisano Mart 31, 2022 Drug član, 1002 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan I mi se provozali u Nedelju. Kolege iz Vršca ako se prepoznaju nek se jave Послато са SM-A525F помоћу Тапатока 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkmoon 41 Napisano April 1, 2022 U prolazu, 97 postova Lokacija: Beograd Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan @Darko 012 Sjajno! To je moj omiljeni deo Srbije za voznju motora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano April 3, 2022 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Prolece 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6573 Napisano April 3, 2022 Ne silazi, 6512 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Garnirung... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano April 5, 2022 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Chiavari 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4549 Napisano April 6, 2022 Drug član, 1165 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Proleće... Objaviću ovih dana fotke sa fotoaparata, mobilni je uvek pri ruci, al nije to to... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7718 Napisano April 7, 2022 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2982 Napisano April 7, 2022 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan .Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7718 Napisano April 8, 2022 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Nadji uljeza na slici. Hint: Nije kofer. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 685 Napisano April 8, 2022 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan Crna strela?! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7718 Napisano April 8, 2022 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Put od sreće do tuge je kratak. Gornja slika i sat vremena kasnije ..... 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2982 Napisano April 8, 2022 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Kako se ovo dogodilo? Sve OK? Mislim, ti si dobro? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5536 Napisano April 8, 2022 Drug član, 1386 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, the_doctor je napisao: Put od sreće do tuge je kratak. Gornja slika i sat vremena kasnije ..... Шта би? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 439 Napisano April 8, 2022 Svrati ponekad, 408 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, the_doctor je napisao: Put od sreće do tuge je kratak. Gornja slika i sat vremena kasnije ..... Nadam se da si ok, imas snage i volje slike da postavljas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 439 Napisano April 8, 2022 Svrati ponekad, 408 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Visegrad Stari Most 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 439 Napisano April 8, 2022 Svrati ponekad, 408 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Borac, Moj Rodjak sa sela-Kuca vranica 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3181 Napisano April 8, 2022 Zainteresovan, 716 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Litica 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7718 Napisano April 8, 2022 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Krenuo u vožnju nakon posla. Do sela, do tazbine, laganini ka kući, ka Bg. Vožnja 50ak na sat u tom trenutku, u daljini Golf II stoji pored puta. Dva točka na putu, dva pored istog, ne pomera se. Gledam ga i prilazim, i u poslednjem trenutku auto kreće, namotanog volana, bez migavca, zatvara obe trake sa idejom da se parkira na ćupriju sa druge strane puta. Bežao sam levo koliko sam mogao, kočenje nije bila opcija, okrenuo me i bacio u kanal. Epilog: Desna podlaktica, rame, grudni koš (boli), odrana butina, podkolenica krvava, stopalo natečeno, peta takodje. Krećem se, uz bolove. Ostao sam zaglavljen izmedju motora i kanala. Opremu imao kompletnu: kaciga naravno, jakna, rukavice, pojas, pantalone, obuća. Ne smem ni da zamislim kako bi prošao bez nje, obzirom da sam kolenom udario u krilo. Ćošak njegove haube mi je usekao rezervoar, moja butina je bila tri prsta dalje. Nakon pada od jesenas, pun opreza i straha, vozio sam preoprezno, ali sam se našao i pored svega u bezizlaznoj situaciji. Problemi tek kreću, stari me nije uopšte video, nit je gledao, pohvalio se da ni ne čuje jer sam svirao kao lud, i kao epilog auto mu nije namerno registrovan već dva meseca. Dva pada u kratkom periodu...slomljenog sam duha skroz. Motor onako: oba fara pukla, tabla izvaljena, plastikarije sa prednjeg oklopa, rezervoar, hladnjak visi na crevima. Sutra ću se detaljnije pozabaviti njime. Dobra stvar je što je pao, a i ja sa njim, u skoro kopanu zemlju koja je bila prilično mekana. Ako je neko isčitao celo ovo moje pisanije, evo i koja slika: 20220408_184551 20220408 20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16076 Napisano April 9, 2022 Misbehave Responsibly, 1632 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan @the_doctor zamoli admine da ti prethodni post prebace u posebnu temu u podforum "Motorcyclists On The Road". Već će se javiti neko da ti da valjan savet kako da se nosiš sa situacijom i kako da naplatiš štetu (pretpostavljam da si zvao policiju na uviđaj). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7612 Napisano April 9, 2022 Solo Rider, 3071 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @the_doctor Jbt. kakav užas. Baš mi je žao, ako je za utehu sledi ti lepa otšteta iz garantnog fond za osiguranje bez obzira što nije bio osiguran. Advokat treba da se angažujePoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 439 Napisano April 9, 2022 Svrati ponekad, 408 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, the_doctor je napisao: Krenuo u vožnju nakon posla. Do sela, do tazbine, laganini ka kući, ka Bg. Vožnja 50ak na sat u tom trenutku, u daljini Golf II stoji pored puta. Dva točka na putu, dva pored istog, ne pomera se. Gledam ga i prilazim, i u poslednjem trenutku auto kreće, namotanog volana, bez migavca, zatvara obe trake sa idejom da se parkira na ćupriju sa druge strane puta. Bežao sam levo koliko sam mogao, kočenje nije bila opcija, okrenuo me i bacio u kanal. Epilog: Desna podlaktica, rame, grudni koš (boli), odrana butina, podkolenica krvava, stopalo natečeno, peta takodje. Krećem se, uz bolove. Ostao sam zaglavljen izmedju motora i kanala. Opremu imao kompletnu: kaciga naravno, jakna, rukavice, pojas, pantalone, obuća. Ne smem ni da zamislim kako bi prošao bez nje, obzirom da sam kolenom udario u krilo. Ćošak njegove haube mi je usekao rezervoar, moja butina je bila tri prsta dalje. Nakon pada od jesenas, pun opreza i straha, vozio sam preoprezno, ali sam se našao i pored svega u bezizlaznoj situaciji. Problemi tek kreću, stari me nije uopšte video, nit je gledao, pohvalio se da ni ne čuje jer sam svirao kao lud, i kao epilog auto mu nije namerno registrovan već dva meseca. Dva pada u kratkom periodu...slomljenog sam duha skroz. Motor onako: oba fara pukla, tabla izvaljena, plastikarije sa prednjeg oklopa, rezervoar, hladnjak visi na crevima. Sutra ću se detaljnije pozabaviti njime. Dobra stvar je što je pao, a i ja sa njim, u skoro kopanu zemlju koja je bila prilično mekana. Ako je neko isčitao celo ovo moje pisanije, evo i koja slika: 20220408_184551 20220408 Glava na ramenima, to je bitno. Sto kaze Bane, advokat pa dalje. Voznja na dva tocka uvek nosi rizik a mi svi koji vozimo nekad i zaboravimo na to. Idi snimaj grudni kos. Sto brzi oporavak fizicki i psihicki. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuraz 214 Napisano April 9, 2022 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8-SA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, the_doctor je napisao: Krenuo u vožnju nakon posla. Do sela, do tazbine, laganini ka kući, ka Bg. Vožnja 50ak na sat u tom trenutku, u daljini Golf II stoji pored puta. Dva točka na putu, dva pored istog, ne pomera se. Gledam ga i prilazim, i u poslednjem trenutku auto kreće, namotanog volana, bez migavca, zatvara obe trake sa idejom da se parkira na ćupriju sa druge strane puta. Bežao sam levo koliko sam mogao, kočenje nije bila opcija, okrenuo me i bacio u kanal. Epilog: Desna podlaktica, rame, grudni koš (boli), odrana butina, podkolenica krvava, stopalo natečeno, peta takodje. Krećem se, uz bolove. Ostao sam zaglavljen izmedju motora i kanala. Opremu imao kompletnu: kaciga naravno, jakna, rukavice, pojas, pantalone, obuća. Ne smem ni da zamislim kako bi prošao bez nje, obzirom da sam kolenom udario u krilo. Ćošak njegove haube mi je usekao rezervoar, moja butina je bila tri prsta dalje. Nakon pada od jesenas, pun opreza i straha, vozio sam preoprezno, ali sam se našao i pored svega u bezizlaznoj situaciji. Problemi tek kreću, stari me nije uopšte video, nit je gledao, pohvalio se da ni ne čuje jer sam svirao kao lud, i kao epilog auto mu nije namerno registrovan već dva meseca. Dva pada u kratkom periodu...slomljenog sam duha skroz. Motor onako: oba fara pukla, tabla izvaljena, plastikarije sa prednjeg oklopa, rezervoar, hladnjak visi na crevima. Sutra ću se detaljnije pozabaviti njime. Dobra stvar je što je pao, a i ja sa njim, u skoro kopanu zemlju koja je bila prilično mekana. Ako je neko isčitao celo ovo moje pisanije, evo i koja slika: 20220408_184551 20220408 Bas mi je krivo.. kakvih debila ima na ulici jbt. Nadam se da ces se brzo oporaviti i da ces srediti masinu. Ako si zvao policiju da napravi uvidjaj, sve to mozes posle da nadoknadis od njega, za stetu i povrede. Nadam se da se vidjamo po kraju uskoro komsija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7612 Napisano April 9, 2022 Solo Rider, 3071 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan За наук другима....камера је закон. Снимљен удес у коме је учествовао друга и трактор. Добио лепу одштету, а починилац три године условно на годину дана. Смешна инвестиција, а злата вреди 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4373 Napisano April 9, 2022 Advanced Member, 1960 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, the_doctor je napisao: Krenuo u vožnju nakon posla. Do sela, do tazbine, laganini ka kući, ka Bg. Vožnja 50ak na sat u tom trenutku, u daljini Golf II stoji pored puta. Dva točka na putu, dva pored istog, ne pomera se... Možda ti sada tako ne deluje, ali ti si ovde prošao odlično. Odšetati posle bliskog susreta sa kolima je premija 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...