Atorn 3454 Napisano Novembar 15 Drug član, 955 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan " Nikad kravata, nikad stalan posao" 5 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1570 Napisano Novembar 15 (promenjeno) Drug član, 965 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ufotkao pretprosle godine, sada malo prosao kroz nju, mada, zardjao, nisam bas zadovljan, al makar cacnuo nesto posle nekog vremena. Neos Marmaras. Promenio Novembar 15 član Abi 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21741 Napisano Novembar 15 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Covece ocaran sam! Ako se slazes i ako dozvolis fotku bih dao da mi majka naslika (ulje na platnu). Ovo je slika u nastanku za moj jedan zid, upravo mi je na viber poslala, grubo dobijanje forme, mesec dana treba za sliku da je napuni detaljima. Opcinjen sam prirodom i volim da je "upijam", platno je 80x50, kompozicija reala i slobodne fikcije (u vidu dimenzija ne apstraktno). Dozu tame unosi drvo sa desne strane, iza njega ce biti veliki, beli mesec ciji se odraz u vodi kroz kracere razgradjuje, na gornjoj grani (ce biti) gavran, simbolizuje prolaznost i kraj (znaci uzivaj, sat kuca...). 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1570 Napisano Novembar 15 (promenjeno) Drug član, 965 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Hvala, naravno. Btw uz jedan "uslov" - da uslikas i pokazes mi kada zena zavrsi, da i ja uzivam, volim da vidim lepu sliku Promenio Novembar 15 član Abi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tedybear 879 Napisano Novembar 15 Svrati ponekad, 267 postova Lokacija: Bled, SLO Motocikl: Stelvio. Prijavi odgovor kao problematičan Jug Portugala... 16 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 612 Napisano Novembar 15 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Dubrovnik, prosli vikendSent from my iPad using Tapatalk 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10181 Napisano Novembar 16 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Što ne verujete...? 6 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sst 109 Napisano Novembar 16 (promenjeno) U prolazu, 33 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Prošlog vikenda kod graničnog prelaza Klobuk i negde po bosanskim kamenjarima ... Promenio Novembar 16 član sst Nisam počitao pravila 25 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4725 Napisano Novembar 18 BJB Maxi Scooter Club, 6001 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jedna pregalačka... Kao da me Meštrović vajao... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21741 Napisano Novembar 18 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan On 15. 11. 2024. at 20:08, Abi je napisao: @N.F.S. Hvala, naravno. Btw uz jedan "uslov" - da uslikas i pokazes mi kada zena zavrsi, da i ja uzivam, volim da vidim lepu sliku Tamo na prolece ce valjda uhvatiti vremena, sada pred N.Godinu svi narucuju ovako komercijale (za na poklon). Ceo sprat je ispunjen stafelajima (Akril na platnu) 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4725 Napisano Novembar 23 BJB Maxi Scooter Club, 6001 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jer progres ne sme da čeka lepo vreme... 12 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7184 Napisano Novembar 23 Drug član, 2996 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 10/26/2024 at 10:56 PM, Gile said: Lipe iznad kolibe koje su posadili moj deda i njegov rodjeni brat 1930. godine, jos kao decaci. Slikao danas. Kakav post... Dao bi ti 5 pehara da mogu. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1510 Napisano Novembar 24 Drug član, 844 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, drago mi je da ti (vam) se svidja. Moje omiljeno mesto na planeti Zemlji. A nije bas da ih nisam video dosta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1570 Napisano Sreda u 00:56 (promenjeno) Drug član, 965 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Karlstajn, od pre par godina. Promenio Sreda u 00:57 član Abi 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4019 Napisano Sreda u 07:05 (promenjeno) Nemanja Stojanović, 1370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Hotel Srbija Promenio Sreda u 07:06 član Skittles 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2588 Napisano Sreda u 10:34 Drug član, 1511 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Melissani Cave. Slikano mobilnim telefonom iz susednog camca. Osecam da ovo izgleda vrh kad se slika profi, jer je uzivo prelepo. Postoje par mesta koja po meni izgledaju lepse nego na slikama. Ovo, voda jonskog mora i Vatikan. Osecam da je i Kambodza lepsa uzivo nego na snimcoma i slikama. Voleo bih da odem tamo... 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_funjara__ 79 Napisano Četvrtak u 13:28 Svrati ponekad, 170 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jesenje radosti Sent from my iPad using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1253 Napisano Četvrtak u 13:34 prisutan, 1133 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan @alexanto ja sam u ovom stadijumu!! 10 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4004 Napisano Četvrtak u 13:38 Drug član, 916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 11. 2024. at 11:34, MaxiS je napisao: Melissani Cave. Da li su vam ispričali da ova voda putuje do/iz Argostolija (restoran Katavotres koji je dobio ime po ovome) podzemnim kanalima koji su jedinstveno prirodno čudo? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3454 Napisano Četvrtak u 13:49 Drug član, 955 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, mali_zmaj je napisao: @alexanto ja sam u ovom stadijumu!! Montažna, ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1253 Napisano Četvrtak u 14:22 (promenjeno) prisutan, 1133 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Američki stil gradnje.., kreće se sa temeljom, pa konstrukcijom , pa krovnom konstrukcijom, osb kao zidovi , pa unutrašnji zidovi, izolacije unutra vani fasada, struja voda, grijanje u međuvremenu krov.. pa na kraju unutrašnji radovi.. itd,itd,,, Nije kao montažna da se dovezu gotovi elementi.., ali generalno se svodi na iste materijale na kraju !! Promenio juče u 13:26 član mali_zmaj 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5843 Napisano Četvrtak u 14:50 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Мислиш, на крају? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1253 Napisano juče u 13:25 (promenjeno) prisutan, 1133 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Da .. ipak sam rođen i odrastao u CRO, izvinjavam se.., ako nekome param uši. Ispravljeno. Promenio juče u 13:26 član mali_zmaj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1516 Napisano juče u 15:52 Drug član, 579 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, mali_zmaj je napisao: Da .. ipak sam rođen i odrastao u CRO, izvinjavam se.., ako nekome param uši. Ispravljeno. Nemoj da se izvinjavaš. Ja sam odrastao na opštini, lako, meko. Ovde je sad općina, lahko, mehko (ovo dvoje samo pojedini). Čisto me zabole. I latinicom pišem samo zato što mi je brže. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1253 Napisano pre 10 sati prisutan, 1133 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam živaca da se raspravljam, ovo je ipak razbibriga i hobi..., lakše ovako.., a kad se neko nekad upozna sa mnom i kad progovorim.., sve će mu se kasti samo!! Funkcionišem na dva dijalekta, dva naglaska, i dva , da ne kažem ista, slična jezika , hrvatsko - srpski, koji sam učio do srednje škole, pa onda srpsko - hrvatski koji sam učio u srednjoj!! Dva pisma naravno.. Latinica preovladava..,pišem ko grob, pa mi ćirilica još grđa od latinice. Jbg. krasnopis i teh. crtanje mi nisu bila jača strana! Štaš!!? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...