misa-pei 5942 Napisano Septembar 5 Drug član, 3002 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, gebee&co said: @misa-pei zajebavaš....živa mečka.Kome pripada? Na Ozrenu sam. Paraglajding klub i mali zoo vrt. Izguglaj Naša Maša 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7919 Napisano Septembar 5 Drug član, 2090 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, misa-pei je napisao: Na Ozrenu sam. Paraglajding klub i mali zoo vrt. Izguglaj Naša Maša Znači mečka pitoma. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16164 Napisano Septembar 5 Vozim motor, nisam BAJKER, 2302 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, gebee&co je napisao: Znači mečka pitoma. 200 D 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16076 Napisano Septembar 5 Misbehave Responsibly, 1632 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, misa-pei said: Na Ozrenu sam. Paraglajding klub i mali zoo vrt. Izguglaj Naša Maša Ako je Maša toliko velika, koliki li je tek medved 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2029 Napisano Septembar 5 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan TF, prosle sedmice. Bio nesto bas poseban dan, sreli 6 ili 7 "porodica" ili solo drugara 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 939 Napisano Septembar 9 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Multistrada spažena u prirodnom okruženju San Vito lo Capo, Sicilija 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3994 Napisano Septembar 12 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1483 Napisano Septembar 13 Drug član, 941 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 23 hours ago, Skittles said: Lisine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3994 Napisano Septembar 13 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, mada malo slabiji sa vodom nego inače. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5597 Napisano Septembar 14 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Vrhovi TransalpinePoslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tedybear 870 Napisano Septembar 14 Svrati ponekad, 267 postova Lokacija: Bled, SLO Motocikl: Stelvio. Prijavi odgovor kao problematičan Diže se magla u Bohinju 12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15413 Napisano Septembar 14 Drug član, 1771 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan "Srce Isusovo" - Lupeni, Rumunija 15 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3348 Napisano Septembar 14 Drug član, 944 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Vrh 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1110 Napisano Septembar 14 (promenjeno) Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Da li jos neko vidi lika na coperu ili sam odlepio Promenio Septembar 14 član zlatkojov 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21539 Napisano Septembar 14 Integrisan, 9412 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ..ko sta zeli to i vidi! Ja ovu celavu siluetu jasno vidim sa bujnom i jakom kosom, ako se bas zadubim, pojavi se i CB1300S odmah tu kraj mene (aligator jase komarca na tvojoj slici! ) 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tedybear 870 Napisano Septembar 15 Svrati ponekad, 267 postova Lokacija: Bled, SLO Motocikl: Stelvio. Prijavi odgovor kao problematičan Iznad Kobarida. 13 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6570 Napisano Septembar 16 Ne silazi, 6512 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Zelo lepo tudi v Slobenijo....bre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3348 Napisano Septembar 17 Drug član, 944 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je malo potrebno čoveku za sreću.. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6124 Napisano Septembar 17 Drug član, 1762 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan On 14. 9. 2024. at 17:46, zlatkojov je napisao: Da li jos neko vidi lika na coperu ili sam odlepio Ja vidim lika koji nisani puskom i jase veliku bubu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1483 Napisano Septembar 17 (promenjeno) Drug član, 941 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Mada mislim da sam je kacio u drugoj temi gde sam radio ovaj motoric, al' mi draga :). Skocili bili do komsije u studio da napravimo par, posto sam moj rasformirao jos tokom ko zna koje selidbe, mada bih rado ponovo sastavio, barem dok ne pogubim sve stvari. Promenio Septembar 18 član Abi 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3964 Napisano Septembar 18 Drug član, 895 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan S desna na levo - moj bivši, sadašnji i budući motor 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2537 Napisano Septembar 18 Drug član, 1496 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je ovo skroz levo? Ne vidi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3964 Napisano Septembar 18 Drug član, 895 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Africa - X-ADV 750 - ADV 350 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2662 Napisano Septembar 18 Drug član, 1615 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Nisi ni ti lud Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2537 Napisano Septembar 20 Drug član, 1496 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan I tata bi sine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...