lestra 2318 Napisano Septembar 16, 2021 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan On 9/14/2021 at 4:18 PM, BokyBoy said: IMG 20210914 161548 — Postimages POSTIMG.CC Jel turbaljka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 929 Napisano Septembar 17, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan 20 godina i 104 000km čiste vanzemaljske tehnologije. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Septembar 17, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo od@alexanto AAPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 929 Napisano Septembar 17, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan @Nole Bg Jeste, i ja i Atlantic smo od Alexanta Sent from my Mi 10 using Tapatalk 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano Septembar 17, 2021 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Septembar 17, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Aaaa eto vidis nove info za mene a i za mnoge nadam se. Nas dobri Sale koji je mozda i jedini ostao veran do kraja maxi skuteru, za razliku od svih nas. Poz za vas dvojicu i ZabaljPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4690 Napisano Septembar 17, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 5995 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Eto dok se dete uvezbava na Atlanticu, stari i ubogi otac se ganja po prasnjavim terenima... 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Septembar 17, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan I nije ti to tako lose da ti kazem, nasao si nacin kako da odrzavas kondicijuPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5290 Napisano Septembar 17, 2021 Drug član, 1892 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, tep3a said: Neki detalj ? Gde je ovo, koji je motor u pitanju ? I koji se ono auto vidi u pozadini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano Septembar 17, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan @antir3ality Ovo je neki Ducati a da me ubiješ ne bih znao koji model. To bi možda znao @Мали Ћаћа Koliko sam video na oznaci mislim da je iz 1971. godine. Motor se nalazi u jednoj firmi-aukcijskoj kući u mom komšiluku u Belgiji. Fotkao sam onako klinački kroz otvorena vrata, bilo mi bezveze da ulazim da fotkam samo. Imaju poprilicno klasičnih automobila koje prodaju. A auto koji se nazire mislim da je ova Alfa: The 1900C SuperSprint can be considered as the epitome of the 1900 model and the basis for all future aerodynamic Alfa Romeo coupés. WWW.MARREYT.COM This 854 limited, light-weight Alfa Romeo CSS resulted in a top speed of 190 km/h. Moreover, this particular Alfa-Romeo has a very well documented restauration. Promenio Septembar 17, 2021 član tep3a 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9540 Napisano Septembar 19, 2021 Drug član, 4391 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan On 17.9.2021. at 11:31, tep3a je napisao: @antir3ality Ovo je neki Ducati a da me ubiješ ne bih znao koji model. To bi možda znao @Мали Ћаћа Koliko sam video na oznaci mislim da je iz 1971. godine. Motor se nalazi u jednoj firmi-aukcijskoj kući u mom komšiluku u Belgiji. Fotkao sam onako klinački kroz otvorena vrata, bilo mi bezveze da ulazim da fotkam samo. Imaju poprilicno klasičnih automobila koje prodaju. A auto koji se nazire mislim da je ova Alfa: The 1900C SuperSprint can be considered as the epitome of the 1900 model and the basis for all future aerodynamic Alfa Romeo coupés. WWW.MARREYT.COM This 854 limited, light-weight Alfa Romeo CSS resulted in a top speed of 190 km/h. Moreover, this particular Alfa-Romeo has a very well documented restauration. 1959 Ducati 125cc Aurea 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano Septembar 19, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za @drmilan_ i ostale koji prate biciklizam Ognjen Ilić naš učesnik u svetskom kupu. Promenio Septembar 19, 2021 član tep3a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Septembar 19, 2021 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, tep3a said: Za @drmilan_ i ostale koji prate biciklizam Ognjen Ilić naš učesnik u svetskom kupu. Nekad sam ga tresao kad sam smislio na bajsu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Septembar 20, 2021 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Kad naletis na junake iz detinjstva i saznas da su ljubitelji dvotockasa. Nista lepse. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15476 Napisano Septembar 20, 2021 Drug član, 1776 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Uopšte nemam iskustva sa podvodnom fotografijom a i profi ronjenje na dah mi je potpuna nepoznanica, al' bar sam se potrudio. Malo sam se namučio i da ga nađem... Mig 21, Dermi - Albanija. 22 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8363 Napisano Septembar 21, 2021 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Prilično očuvan za nešto što je moralo da padne u more.. Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 929 Napisano Septembar 21, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Stav kad vidi nekog od 40kg+ 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 957 Napisano Septembar 21, 2021 Sindikat Samostalni Jahač, 360 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan @ProMaster @yogibear 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8363 Napisano Septembar 21, 2021 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Dule, "rich guy" se lepo dosetio.. Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prezime ime 249 Napisano Septembar 21, 2021 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Boka Sent from my SM-G985F using Tapatalk 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano Septembar 21, 2021 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan hn 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Septembar 22, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, JunioR. je napisao: Stav kad vidi nekog od 40kg+ I moj džekonja isto tako. Jednom je krenuo na rotvajlera, ja ga vučem na drugu stranu, "gde ćeš ludače, poješće i mene i tebe" Nemaju osećaj za veličinu, srce kao u slona ogromno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5840 Napisano Septembar 22, 2021 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, dangubas said: hn Koliko sam samo puta bio gore na brdu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 929 Napisano Septembar 22, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, nafetS je napisao: I moj džekonja isto tako. Jednom je krenuo na rotvajlera, ja ga vučem na drugu stranu, "gde ćeš ludače, poješće i mene i tebe" Nemaju osećaj za veličinu, srce kao u slona ogromno Meni je samo smešno što od malih beži (maltezeri, oni francuski buldozi npr) dok se ne onjuškaju pa krenu da se igraju. Na ove 5x veće skače odmah, ni trunka straha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2982 Napisano Septembar 22, 2021 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan @ProMaster @yogibear Podvodni skup aviomehaničara Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...