Jump to content

Moto Zajednica

Мали Ћаћа

Nosilac medalje zahvalnosti
 • Broj tema i poruka

  2748
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

3328 Excelent

4 Pratilaca

O članu Мали Ћаћа

 • Rank
  Drug član
 • Rođendan Februar 15

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.motomeccanica.ca

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Ванкувер, Британска Колумбија
 • Motocikl
  Дукати '97 748, '09 1198S, '10 РСВ4 Фактори

Poslednji posetioci profila

4178 profile views
 1. Нови сталак за агрегате има више опција
 2. Од 2015 по ОБД закону можеш да сервисираш мотор у било ком самосталном сервису који може да ти да фракуру итд... Тако да те приче да мораш да сервисираш код оног где си купио као ново је само прича за неупућен и оне који воле да слушају, а не читају. По том закону морају да ти продају и сервисне књиге у било ком облику као и дијагностику. То је закон, а пракса је ваљда нешто друго.
 3. Хвала свим члановима на искреним одговорима и што су поделили своја мишљења и искуства Ако желите да пишете замолио би све да се држите теме. Кола ме не занимају, а ни бјб није ауто форум!
 4. Хвала свим члановима на искреним одговорима и што су поделили своја мишљења и искуства
 5. Биће ускоро. Мора прво да средим "кутак" за агрегате.
 6. @dvlns може једно једноставно питање? Зар мораш да будеш механички поткован да би имао мишљење о овлашћеном или не овлашћеном сервису? Владо да ме не занима твоје мишљење не би те питао зашто си обрисао одговор. Слободно куцај и изнесу своје мишљење
 7. Радим за муштерију, а мој 748, 848, 1198С и РСВ4 кад будем "паковао" и то ћу да поделим овде са вама
 8. Хвала @pronto на лепим речима. Не гледајући шта ја радим јер сам 10,000 км далеко. Морам само да коментаришем ово око традиције. Као народ имамо традицину у моторциклизму. Многи се неће сложити са мном, али више је то традиција заснована на лоповлуку него неким лепим резултатима итд... Тако нас макар памте сви ови из земања са звездицама
 9. Доврши јер твој одговор и став се поштују као икона на зиду
 10. Ја сам радии и у једном и у другом. Шта би се рекло имам радног стажа на обе стране. Виђао сам све и свашта и зато желим да чујем ваша искрена мишљења.
 11. @severian хвала . Чекам и остале да се укључе са одговорима
 12. Нешто размишљам о том како власници мотора виде овлашћени и неовлаћени (приватан, мада су оба у приватном власништву) сервис. Која су ваша запажања и наравно утисци на први поглед? Баш ме занима то, а после можемо да причамо о искуствима и решавању проблема.
 13. Цобе је добар упознали смо се 2010 кад само визили Источно Европски шампионат на Батајничком Аеродрому. Веома добар тркач и још бољи човек. Извињавам се свим колегама, али ја не знам да фушарим. Јел' се тако каже? Ја урадим онако како је фаврика прописала и дам свој максимум у сваком послу. Има случајева кад нисам задовољан резултатом, али власник јесте јер мотор никада пре није тако радио. Али мени је више важно да посао буде 100% по ПС-у него да се врсти са истим проблемом.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja