Paf 744 Napisano Decembar 31, 2025 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro svima gdje god bili...pomalo-danas-, priprema za PEKU...usput,...Sretna Nova 2026 Godina...sve najbolje vama i vašima...još puno dobre vožnje...ispravnih motora...zdravlja...šoldi...sexa... uživajmooo-ebeš...politiku...mi smo bitni... 13 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 6076 Napisano Decembar 31, 2025 Drug član, 1247 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Neka Vam 2026. godina donese hiljade bezbednih kilometara, savršene krivine i uvek pun rezervoar. 11 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 11714 Napisano Januar 4 Ne silazi, 3656 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Džies Prijavi odgovor kao problematičan Ove dve dame nisu članovi ali oprostićemo im, zar ne? Moje su... 16 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chaba 46 Napisano Januar 8 U prolazu, 3 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: GSF 1250s Prijavi odgovor kao problematičan Poćiščen sneg, zamenjena kočiona tečnost, opet... nismo dokoni... Možda se nađe i novija fotka, al utrnuli prsti u radionici, a tog leta je bilo prijatno toplo. Snimljeno ravno pre 50,5 godina. Pet leta posle ovog snimka sam je pokrenuo sa štendera. 2km neizmerne dečije radosti, na časak prekinuo je parkiran UAZ čuvara nasipa Pište. Tad je stradao legendaran žmigavac, retrovizor i prednji blatobran. Sliku događaja nemam, al je dobro pamtim. Ne znam ko je bio emotivniji, otac od radosti što sam nepovređen ili moja malenkost od batina. Tad mi je sinulo da ću biti đžedaj. Svako dobro! 20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...