wragg 1167 Napisano April 5 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: R1200GS Exclusive, Integra S 750 HRC Prijavi odgovor kao problematičan Jedna trendovska… 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3137 Napisano April 5 Drug član, 1438 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dux.1 7 Napisano April 5 (promenjeno) U prolazu, 2 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda Adv Prijavi odgovor kao problematičan Prva duza voznja Auto Put Cg Promenio April 5 član Dux.1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 19488 Napisano April 14 Vozim motor, nisam BAJKER, 2586 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow (i crn zadnji lancanik) Prijavi odgovor kao problematičan Iskoci mi memoriz, na danasnji dan pre 12 godina... sad sam isti, nisam napredovao od tada mnogo, samo imam sada bradicu, cak je i motor slican ... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 11129 Napisano April 14 Drug član, 1136 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od juče...Sent from my M2006C3MII using Tapatalk 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2461 Napisano April 16 (promenjeno) Zainteresovan, 631 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Spontani susreti na koti @Budja @DarkoČa Promenio April 16 član lestra 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1820 Napisano April 16 Drug član, 621 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, lestra said: Spontani susreti na konti @Budja @DarkoČa Odlično provedeno vreme, kratko, al slatko Moramo da pomenemo i Duleta, kralja rute Ar - Kota 555 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 5276 Napisano Četvrtak u 16:44 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 420 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan 20 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 5064 Napisano Četvrtak u 17:01 Drug član, 1173 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Ko pandur za razbijanje demonstracija 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 3003 Napisano Četvrtak u 17:04 Ne silazi, 5075 postova Prijavi odgovor kao problematičan Кацига је добра, него шта кријеSent from my SM-G998B using Tapatalk 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 321 Napisano Četvrtak u 18:51 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, GR 46 je napisao: Meni izgleda cool... Ima malo notu na opasno 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2894 Napisano Četvrtak u 20:17 (promenjeno) Braveheart, 717 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Četvrtak u 20:19 član Biker Boy 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 5276 Napisano Petak u 06:13 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 420 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Atorn je napisao: Ko pandur za razbijanje demonstracija Što si bre takav , jer što imam lepšu kacigu od tebe Šalim se , ali da liči liči pu pu pu nedaj Bože @Vujka veruj da sam se i sama prepala kada sam videla kako je na "opasno" ispalo @Krokodilo svašta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 861 Napisano Petak u 06:18 Zainteresovan, 685 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan The helmet hides feelings that cannot be understood. Ayrton Senna. 2 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 5276 Napisano Petak u 06:24 (promenjeno) Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 420 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Petre je napisao: The helmet hides feelings that cannot be understood. Ayrton Senna. E baš to sam napisala pa obrisala.. bravoooooo Veliki Sena jedna od njegovih sjajnih misli .. To je izjavio kada su ga pitali kako se oseća kada pobedi .. I ova je ludilo : "Odjednom sam shvatio da ne upravljam svesno. Vozim jednom vrstom instinkta, kao da sam u drugoj dimenziji.” Mislim da mnogi od nas imaju sve te osecaje i to je divnoooo Promenio Petak u 06:26 član GR 46 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 3003 Napisano Petak u 07:34 Ne silazi, 5075 postova Prijavi odgovor kao problematičan E baš to sam napisala pa obrisala.. bravoooooo Veliki Sena jedna od njegovih sjajnih misli .. To je izjavio kada su ga pitali kako se oseća kada pobedi .. I ova je ludilo : "Odjednom sam shvatio da ne upravljam svesno. Vozim jednom vrstom instinkta, kao da sam u drugoj dimenziji.” Mislim da mnogi od nas imaju sve te osecaje i to je divnoooo Велики сам фан Сене био, кад је погинуо, туговао сам као да сам члан фамилије изгубио. Мислим да од тада пратим формулу само онако површински, реда ради. Сматрам да је и Маркез вансериски двоточкаш истог калибра.Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 5276 Napisano Petak u 08:57 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 420 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Krokodilo je napisao: Велики сам фан Сене био, кад је погинуо, туговао сам као да сам члан фамилије изгубио. Мислим да од тада пратим формулу само онако површински, реда ради. Сматрам да је и Маркез вансериски двоточкаш истог калибра. Sent from my SM-G998B using Tapatalk O da Senaaaa ,nešto posebno a takbi se zauvek pamte .. Mislim da si pogrešno napisao Markez ... Tako se ne piše Rossi 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 3003 Napisano Petak u 09:00 Ne silazi, 5075 postova Prijavi odgovor kao problematičan O da Senaaaa ,nešto posebno a takbi se zauvek pamte .. Mislim da si pogrešno napisao Markez ... Tako se ne piše Rossi Ту би пала "кавга" али сигурно би на крају пружили руку један другоме.Sent from my SM-G998B using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1650 Napisano Ponedeljak u 12:19 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 17. 4. 2025. at 18:44, GR 46 je napisao: Ja mislim da sam te jednom prilikom upoznao. Ostali su mi u sećanju potkapa i žuti Fazer i kratak, ali prijatan razgovor na OMV pumpi na Bulevaru u MM Lugu, osim ako te nisam pomešao sa nekim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 11661 Napisano Ponedeljak u 20:12 (promenjeno) Drug član, 1648 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna današnja... Promenio Ponedeljak u 20:13 član bajker71 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 5276 Napisano juče u 07:45 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 420 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, Urban Rider je napisao: Ja mislim da sam te jednom prilikom upoznao. Ostali su mi u sećanju potkapa i žuti Fazer i kratak, ali prijatan razgovor na OMV pumpi na Bulevaru u MM Lugu, osim ako te nisam pomešao sa nekim. Da da ,ta sam .. Bio si sa drugarom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3923 Napisano juče u 08:18 (promenjeno) Drug član, 2175 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, Urban Rider je napisao: Ja mislim da sam te jednom prilikom upoznao. Ostali su mi u sećanju potkapa i žuti Fazer i kratak, ali prijatan razgovor na OMV pumpi na Bulevaru u MM Lugu, osim ako te nisam pomešao sa nekim. Ako je otisla na zadnjem tocku to je Gordana Promenio juče u 09:02 član RankoBg87 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 11661 Napisano juče u 08:53 Drug član, 1648 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan @GR 46 Ranko te često spominje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 416 Napisano pre 4 sati TVRD RAD, 236 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke R Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja upišem. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kokot 583 Napisano pre 59 minuta Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Super Tenere XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Nmm pojma upisah li se ja u temu ali je mozda red da to ucinim. Ja i moj sintisajzer na obali Atlanskog okeana. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...