Vuleta 839 Napisano Mart 10, 2015 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Znam, citao sam... Nisam pametan. Pravim neku tipicno srpsku kombinaciju seci usi krpi dupe, pa nidam bas u poziciji da biram moram probati, pa makar mi za par nedelja ti pisao ovde: "rekao sam ti" :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mitax 3 Napisano Mart 10, 2015 Svrati ponekad, 109 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Nego sam primetio da mi zveckaju prednja kociona klesta, to se desava van asfalta, uhvatio ih, prodrmao malo, imaju " lufta " Dali je imao neko slican problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mitax 3 Napisano Mart 10, 2015 Svrati ponekad, 109 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi moju, montiraj i probaj, nije problem, organizovacemo se nekako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Mart 10, 2015 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, ali necu da te cimam... Probacu ovu sto mi se nudi, pa cemo videti utiske Sto se tice kljesta, nisam imao takva islustva, mada nisam silazio sa asvalta jos... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mitax 3 Napisano Mart 10, 2015 Svrati ponekad, 109 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Ako si samo na asfaltu, onda ti ovo netreba, ja bi pre Anakee, ili tako nesto.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Mart 11, 2015 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Ako putuješ nikad nećeš biti samo na asfaltu ;-) Ja sam napred imao 110, a pozadi 120 gumu. To je sve ok, mislim da problem može biti ako se stavi šira guma nazad. Onda kreće rvanje u krivinama :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Mart 11, 2015 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Ja pozadi imam 130-80/17 koju bi upario da ovom 110-80/19... Valjda ce piti vodu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Mart 11, 2015 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Ma hoće, ne beri brige. A ako baš hoćeš da probaš i uveriš se možda možemo da vidimo za neku probnu vožnju u Čačku :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano Mart 12, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Nego sam primetio da mi zveckaju prednja kociona klesta, to se desava van asfalta, uhvatio ih, prodrmao malo, imaju " lufta " Dali je imao neko slican problem? Ja sam na zadnjoj voznji, prije nekoliko dana, primjetio da imam taj problem. Mislim da znam u cemu je stvar samo jos nisam uhvatio vremena da skinenm celjusti i da to pokusam rijesiti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Mart 12, 2015 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam lufta na zadnjim klestima. Jeste da vozim dr 650 se, ali to su u sustini identicne masine, tako da verujem da su i klesta ista. U cemu mislis da je problem jimmy? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mitax 3 Napisano Mart 13, 2015 Svrati ponekad, 109 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Nego sam primetio da mi zveckaju prednja kociona klesta, to se desava van asfalta, uhvatio ih, prodrmao malo, imaju " lufta " Dali je imao neko slican problem? Ja sam na zadnjoj voznji, prije nekoliko dana, primjetio da imam taj problem. Mislim da znam u cemu je stvar samo jos nisam uhvatio vremena da skinenm celjusti i da to pokusam rijesiti... Ja mislim da su to klizaci. lici mi na njh, moram skinuti kljesta, nervira me bas to zveckanje. neznam dali ima neka caurica ili tako nesto, javi ako ti nebude tesko sta si uradio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano Mart 14, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Do klizaca jeste sigurno, kad skinem celjusti onda cu znati tacno u cemu je problem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano Mart 15, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam uhvati malo vremena pa sam skinuo kociona klijesta i skinuo nosac sa njih. Mislim da je glavni razlog zveckanja bio taj sto su klizaci bili suvi, jedna gumica (mandzetna) koja drzi mast i sprecava prodor prljavstine u klizac se malo razvukla a druga je samo ispala iz onog falca koji je drzi na mjestu. U svakom slucaju rezultat je bio isti, klizaci suvi sa dodatkom prasine i pijeska. Kada sam to sve ocistio, namjestio sam gumice na njihova mjesta i sve to napunio tovatnom mascu. Zatim sam klizace vratio na njihovo mjesto, visak masti uklonio, a onda namontirao klijesta i otisao na probnu voznju Problem se rjesava za 15-20min pod uslovom da nista nije ostećeno. Kod mene je jedini problem bio sa tom gumicom koja se malo razvukla ali sam i to nekako rijesio. Bilo bi pozeljno kada bi nasao novu pa ako neko ima ideju gdje to naci neka predlozi... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mitax 3 Napisano Mart 15, 2015 Svrati ponekad, 109 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam uhvati malo vremena pa sam skinuo kociona klijesta i skino nosac sa njih. Mislim da je glavni razlog zveckanja bio taj sto su klizaci bili suvi, jedna gumica (mandzetna) koja drzi mast i sprecava prodor prljavstine u klizac se malo razvukla a druga je samo ispala iz onog falca koji je drzi na mjestu. U svakom slucaju rezultat je bio isti, klizaci suvi sa dodatkom prasine i pijeska. Kada sam to sve ocistio, namjestio sam gumice na njihova mjesta i sve to napunio tovatnom mascu. Zatim sam klizace vratio na njihovo mjesto, visak masti uklonio, a onda namontirao klijesta i otisao na probnu voznju Problem se rjesava za 15-20min pod uslovom da nista nije ostećeno. Kod mene je jedini problem bio sa tom gumicom koja se malo razvukla ali sam i to nekako rijesio. Bilo bi pozeljno kada bi nasao novu pa ako neko ima ideju gdje to naci neka predlozi... Auh, to je i kod mene problem, gumice su iskidane skroz, tj, mislim da ih je nagrizlo kociono ulje, svaka cast za slike i trud! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano Mart 20, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ko kaze da wind ne moze u off-road 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1888 Napisano Mart 20, 2015 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Za te klizace je bolje staviti bakarisanu mast, iz razloga sto se to sve greje. Ona je inace i predvidjena za to. Sto se tice OFFa sa vindom, sve moze. Meni su samo prepreka bile gume, imao sam strogo putne Ovo kad sam vodio neku Afriku na parenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano Mart 20, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Za te klizace je bolje staviti bakarisanu mast, iz razloga sto se to sve greje. Ona je inace i predvidjena za to. Sto se tice OFFa sa vindom, sve moze. Meni su samo prepreka bile gume, imao sam strogo putne Ja sam svog protjerao bas svakakvim "putevima", u svakom slucaju terenima za koje vjerovano nije predvidjen. A za ovaj pad su najvise zasluzne gume, zemlja vlazna i prekrivena liscem tako da je prednji tocak samo kliznuo na stranu a ja nisam stigao odreagovati jer sam bio skoncentrisan na rupu ispred. Ista situacija se moze vidjeti 20 m prije samo sam se tad izvukao. Na mom vindu su heidenau k60 koje nisu bas putne ali nisu ni za neko blato sto mi u sustini i odgovara jer ni ne volim blato. Preferiram ovakve puteve kao na tvom prvom snimku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Mart 21, 2015 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Muljaz, lepo ide ta trafika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kakodasezovem 5 Napisano Mart 21, 2015 U prolazu, 54 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sipao sam motorex-ovo ulje 15/50 u winda i menjac lepo radi za sada ,videcu kako ce raditi kad se malo razredi ulje. Eto ako se neko dvoumi da li da sipa motorex ili ne . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Mart 22, 2015 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko stelovao amortizer... Zanima me kako se to radi? Voleo bih da je(sada cete me zezati) malo tvrdji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Mart 24, 2015 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Nije ti sine ovo KTM , nema stelovanja amorta. Jedino moze da se sipa gusce ulje ili stave tvrdje opruge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1888 Napisano Mart 24, 2015 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste mu sine ovo KTM. Zadnji amortizer moze da se steluje i moze da prostis da mu bude tvrdji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Mart 24, 2015 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan mislio sam da misli na prednji amort Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Mart 24, 2015 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj, cekaj sine... Vidi se lepo gde moze da se doteze i popusta matica da je tako nazovem... Unutar opruge na telu amortizera ima i navoj, lepo se vidi. p.s kakav k... Ktm imao ja stelovanje na TA i to odma ispod sedista kulturiska... Salu na stranu, kada se natovarim sa sve zenom, imam utisak da na vecu rupu ode,potone do kraja... Kad sam solo sve ful... Inace lepo radi suv ko barut.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Mart 24, 2015 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj, cekaj sine... Vidi se lepo gde moze da se doteze i popusta matica da je tako nazovem... Unutar opruge na telu amortizera ima i navoj, lepo se vidi. p.s kakav k... Ktm imao ja stelovanje na TA i to odma ispod sedista kulturiska... Salu na stranu, kada se natovarim sa sve zenom, imam utisak da na vecu rupu ode,potone do kraja... Kad sam solo sve ful... Inace lepo radi suv ko barut.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...