Nimmin 6717 Napisano April 11, 2012 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Ugradih i ja danas na moj TA prosirenje copave,videcemo da li ce opet potanjati kad ga ostavim na nekom mekom terenu. Baci neku fotku, baš me interesuje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano April 11, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Ugradih i ja danas na moj TA prosirenje copave,videcemo da li ce opet potanjati kad ga ostavim na nekom mekom terenu. Baci neku fotku, baš me interesuje! Slikacu sutra a reci cu ti da sam je probao u praksi i odlicno radi svoj posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6717 Napisano April 11, 2012 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Ugradio "pištalice" za žmigavce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrgud 151 Napisano April 11, 2012 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Sipao benzin... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano April 16, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio ulje,Motul 10-40,filter ulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano April 17, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Teo sam svašta al sam umesto toga otišao na smuđa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano April 18, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam cistio zice zadnjeg tocka,malo i zupcanik i postavio mrezicu na plastiku sa leve strane na mestu gde na desnoj strani fabricki postoji ta mrezica.Evo i slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6717 Napisano April 18, 2012 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam cistio zice zadnjeg tocka,malo i zupcanik i postavio mrezicu na plastiku sa leve strane na mestu gde na desnoj strani fabricki postoji ta mrezica.Evo i slika A slike proširenja ćopave, zaboravio, a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano April 18, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam cistio zice zadnjeg tocka,malo i zupcanik i postavio mrezicu na plastiku sa leve strane na mestu gde na desnoj strani fabricki postoji ta mrezica.Evo i slika A slike proširenja ćopave, zaboravio, a? Uh,zaboravio sam pa sam sad slikao,ma klasika samo stavljen aluminijumski lim,nije nesto lepo ali zavrsava posao,imao sam i dodatak odozgo da se ne bi videli ovi srafici ali sam skinuo. Ispod je zalepljena guma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano April 19, 2012 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pokisao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano April 23, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Ocistio i podmazao lanac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgboki 195 Napisano April 23, 2012 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SF V4s Prijavi odgovor kao problematičan Oprao motor, jer sam juce isao u rodbinu, a tamo blato od ovolike kise svaki dan.... Jos lanac da podmazem i kao nov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6717 Napisano April 23, 2012 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Rasklapao radi čišćenja/poliranja... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 23, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pronasao flakon od ulja na kojem pise kilometraza kad je usuto.... vec 3000 km, a nisam se ni okrenuo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano April 24, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Na svom nista, sem sto sam ga oterao na tehnicki i uplatio dazbine drzavi, jos u SUP da odem i to je to. A na tudjem sam zamenio gume i ulje u kocnicama.Mislim nisam ja vec je majstor to uradio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
phantom85 3 Napisano April 25, 2012 U prolazu, 22 postova Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Stavljene nove gume Dunlop Sportsmart i zategnut lanac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano April 25, 2012 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ispolirao prednje vile i rucice kocnice i kvacila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6674 Napisano April 25, 2012 Ne silazi, 6553 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas upropastio zadnju gumu...jes da je off, al je to bilo danas...jel' Kad montiram nove, opet se javim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6717 Napisano April 25, 2012 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Proverio i ponovo izolovao instalacije na VF-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano April 25, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan uradjene "ruke" za nosac kofera od prohroma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10499 Napisano April 26, 2012 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan zamenio vazdusni filter malo polirao auspuh, jbt koji smor je to poliranje, trljaj drljaj trljaj drljaj...i tako 10000 puta, i onda opet ponoviti postupak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano April 26, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan zamenio vazdusni filter malo polirao auspuh, jbt koji smor je to poliranje, trljaj drljaj trljaj drljaj...i tako 10000 puta, i onda opet ponoviti postupak... Procitah negde na forumu: Zlatno pravilo poliranja/smirgljanja - kad mislis da je dovoljno, trljaj jos jedno pola sata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano April 26, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan sad ste me obradovali, i mene to ceka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano April 26, 2012 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan popravio polomljenu kopču na top casu i izvario drugaru kreš bar na njegovom čoperu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano April 26, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Podmazao lanac tovatnom mašću (nisam imao ništa prikladnije pri ruci), provozao se, proverio ulje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...