Jump to content

Moto Zajednica

mrgud

Članovi
  • Broj tema i poruka

    162
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu mrgud

  • Rođendan 11.03.1980.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    BG

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

mrgud's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

145

Reputacija u zajednici

  1. Lep putopis! Voleo bi da posle 40 godina ponovo obiđem taj deo obale, naročito što sam u međuvremenu takođe slušao Dječake i pratio tu hip-hop scenu.
  2. Da, tako sam i mislio nesto. Sad moram da vidim koji lepak bi bio najbolji... dal univerzalni/tigar ili neki drugi. Dobra stvar je sto sa na tom delu sedista ne sedi i ne trpi mnogo akanja, tako da ce valjda svaki da drzi...
  3. Isekao sam prednji deo sedista par cm. Neki savet kako to najbolje sanirati (pre nego sto nesto uradim pogresno )?
  4. Centralni štender sam imao zadnji put pre 20 godina na skuteru. Zaista ne vidim potrebu za istim naročito na motorima koji su kao off-road orijentisani i gde bi trebalo da se ide ka smanjenju težine.
  5. Tako je. Ja uvek sa sobom nosim set laganih motionpro pajsera, flekice i malu pumpu za bicikl, sve zajedno ne verujem da ima 400-500 grama. Sigurno 4-5 puta sam krpio gumu po zabitima. Na duže ture nosim i novu prednju rezervnu gumu.
  6. Prošle godine naručio gume, sve super. Pre par meseci ponovo naručio, stigle posle par dana, žena preuzela, odnela u podrum. Mesec dana kasnije otišao da ih montiram kad ono zadnja pogrešna dimenzija. Stvarno mi nisu jasni... uključujući i komunikaciju koja je daleko od profesionalne. Verovatno ću i ubuduće naručivati gume ako ne budem mogao drugačije da ih nabavim ali samo kad znam da ću biti kod kuće da mogu da proverim dimenziju i ne prihvatim ako nije tačno ona koju sam naručio. Ostale stvari koje stižu zapakovane i koje ne mogu da vidim pre nego ih uzmem - teško.
  7. Da li je neko možda stavljao širu zadnju gumu? Greškom sam dobio 150/70 umesto 140/80 (Mitas E10) i sad ne znam šta da očekujem...
  8. Realno, odeš na sajt naplate putarine zemlje koju misliš da voziš i vidiš sve informacije. Bez rekla-kazala i mogućnosti da dobiješ pogrešnu ili zastarelu informaciju. Na www.tolls.eu se mogu naći osnovne informacije i linkovi ka sajtovima pojedinačnih zemalja.
  9. Bio davno pre više od 10 godina, uglavnom na delu od 2-4 krivine, mislim da je dobar izbor. Otišao malo i na suprotnu stranu pred kraj startno-ciljnog pravca da vidim kako "juru". Šetanje je naravno moguće. Ne znam kakva je sad situacija ali tada su skuterima išli oko staze opušteno, turirali motore, opšta ludnica, sve može... [emoji846] Uključujući naravno i izlazak na samu stazu čim se sve završi.
  10. Mislim da šator ide u Bivvy, a srebrna folija ide u vreću.
  11. Jel moze neki link do te gorotext mumije? @kaligula1 Sad gledam duseke al ne vidim nikakav od 270g (ovaj kao na slici je 600g?!) Ja imam neki Ferrino od 420g i znam da mi je tesko bilo da nadjem lakse.
  12. Mnogo puta sam rešio curenje ovom metodom. Uvek je uzrok curenja bila prljavština, nikad propali semerinzi.
  13. Lično nikad ne bi kupovao katance i brave na aliexpresu, za šta god da mi treba.
  14. Gde kupiti motorex ulje? U moto lendu već dva meseca "samo što nije". Vidim neke oglase na KP ali ne bi da rizikujem falš ili šta već.
  15. Takođe, uđem, gledam, neću niko da mi dosađuje, ako mi nešto treba pitam i svi srećni. Jedino to stanje artikala na sajtu, nije mi jasno kako nisu povezali sa bazom? Nedavno sam otišao hteo da kupim lanac, lančanike, dve vrste ulja - nijednu stavku nisu imali iako su sve bile dostupne na sajtu.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja