RankoBg87 7363 Napisano Februar 26 Ne silazi, 3297 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, BokyBoy je napisao: Zamenio fabricki MRA vizir, stavio DB Puigov, prezadovoljan, drugi motor. Fabricki turing: Obican DB: Puig DB: Koji odabrati? Onaj s kojim moze 301 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 24096 Napisano Februar 26 Vozim motor, nisam BAJKER, 2943 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, RankoBg87 je napisao: Onaj s kojim moze 301 Zezaj ti, zezaj, videces kad skinem ja limiter... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7363 Napisano Februar 26 Ne silazi, 3297 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Poleti Betmene 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9900 Napisano Februar 26 Ne silazi, 2637 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, nuk je napisao: Pa da, al motor je već naružen a nemaš mesta za kacigu, nemaš naslon za suvozača, ne vidim ja ništa smisleno j tome al ajde, to sam ja. naruzen motor je subjektivna stvar , nekome je to lepo , a nekome tek.... ovi novi koferi koji su u kolor semi motora... kacigu imas gde ( bar kod mene kaciga staje u bocni kofer ) naslon za suvozaca - sta znam , to je ok , mada , pogledaj sve klipove predstavljanja suzukija GT , kawe sx , sta znam jos... klipovi gde se dvoje voze.. to sedenje je ok meni , i ti kao vozac se ne naslanjas nigde pa je ok... ali ajde , nemas naslon za suvozaca ... ali nemas ni vobling sa top caseom kad nema suvozaca , nemas disbalans tj , imas izbalansiraniji i stabilniji motor sa bocnim umesto gornjeg ...bezbednost , ovo ono... ( i ja teram bez bocnih, samo sa gornjim , ali verovatno je neko tamo pametniji od mene i tebe rekao - BOČNI !!! ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9900 Napisano Februar 26 Ne silazi, 2637 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, misa-pei je napisao: Koliko su vam široki motori sa bočnim koferima? ne znam, nEsam skolovala... i ja teram bez..samo kad se zaputim na voznje sa zenom na 4,5 dana ih metnem... ako jedan GS sa svim wunderqracpalac dodacima moze da se provlaci , ja sam smesan sa sirinom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1821 Napisano Februar 26 Drug član, 414 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, BokyBoy je napisao: Crveno na rados' Sutra ih menjam, mrzi me sad... Gde si pazario zadnji crveni brembo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 9901 Napisano Februar 26 Drug član, 1970 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan @misa-pei na belom Versisu imam Hepco&Becker kofere koji su, onako, loptasti, plus nosači koji malo odstoje od motora, tako da je ukupna širina poprilična. Nije za provlačenje po gradu ali zato može, zbog ovalnog oblika, mnogo toga da se spakuje u njih. Kačio sam ih samo kada putujem. Na novom motoru koferi su malo manji i "pljosnatiji", kače se bliže ramu tako da je ukupna silueta uža barem desetak santimetara. Ali, čim napravim mesto za njih u garaži - idu dole da čekaju novo putovanje. Levo je stari Versis: Na novom se vidi se da je bočni kofer malo "podvučen" pod nosač gornjeg kofera: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 24096 Napisano Februar 26 Vozim motor, nisam BAJKER, 2943 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, mickeyZ je napisao: Gde si pazario zadnji crveni brembo? imas poruku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 1476 Napisano Februar 26 Zainteresovan, 300 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, BokyBoy je napisao: imas poruku. Aj posalji i meni poruku pa da kupim i ja. I mene to ceka, a posto svi hvalite crveni brembo onda bih hteo i ja da ga metnem. Probao ovde da nadjem te plocice ali nesto mrsavo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16774 Napisano Februar 26 Integrisan, 8498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kočim za crvenim Brembom. Samo imajte na umu da traže toplotu. Ja sam skontao kako koče i šta mogu na Navaku. Oduševio sam se koliko se lepo moduliraju a tako ih nikad nisam osetio na putu. Malo su grublje na disku, ja sam se svojevremeno vozio puno sa tri kofera i gospođom pa je trebala takva pločica zbog težine. Za ovu sezonu spremio sam teflonska creva pa videćemo. Na kraju ću i radijalni cilindar da stavim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 24096 Napisano Februar 26 Vozim motor, nisam BAJKER, 2943 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Imajte na umu da ne rade Brembo crvene isto na svakom motoru i svakom disku, najbolje je kada se upare sa Brembo diskovima i kljestima koje ja imam na motoru, e onda je to prava prica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 24096 Napisano Februar 27 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2943 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, BokyBoy je napisao: Crveno na rados' Sutra ih menjam, mrzi me sad... Gotovo ... Zadnje kao nove, Nisinove, nema veze, idu napolje, stavljam Brembo i nazad. Zamenio ulje u kocnicama i kvacilu, 5.1 naravno. Promenio Februar 27 član BokyBoy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7363 Napisano Februar 27 Ne silazi, 3297 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Jes ogulio tu crenu farbu da ti ne napravi sranej po klestima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 24096 Napisano Februar 27 Vozim motor, nisam BAJKER, 2943 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, RankoBg87 je napisao: Jes ogulio tu crenu farbu da ti ne napravi sranej po klestima Ma jok...praticu povremeno sta se desava. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9900 Napisano Februar 27 Ne silazi, 2448 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Mož da pratiš kolko oċeš,videċeš tek kada rasturaš......da je zavario sve.I ja sam pratio.....al ništa video nisam....dok nisam rasturio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 24096 Napisano Februar 27 Vozim motor, nisam BAJKER, 2943 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, Žaksi je napisao: Mož da pratiš kolko oċeš,videċeš tek kada rasturaš......da je zavario sve.I ja sam pratio.....al ništa video nisam....dok nisam rasturio. Ne znam kako, ja sam iste plocice vozio i na 12-ici par puta i nikad nikakav problem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16774 Napisano Februar 27 Integrisan, 8498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nema ni kod mene ništa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9900 Napisano Februar 27 Ne silazi, 2448 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Da sam kupio pločice kod nas,pa da kažem podmetnuto,iz uvoza su,jedva razlepih limove koje idu do pločica.Normalno obrijah šta je ostalo,i podmazah bakarnom mašću. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23397 Napisano Februar 28 Integrisan, 7519 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam IC gun pa cu iz dosade ovih dana meriti temperature po motoru, auspuha, guma, reglera idem po kuci i merim Nego zanima me da li fabricki regleri pozadi imaju neku plocicu ili termalnu traku? Od dosade sam razmisljao mozda skinuti pa staviti termalne paste pozadi pa izmeriti pre i posle da vidim jel pomaze stogod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3968 Napisano Februar 28 BJB Maxi Scooter Club, 1281 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Kakva dosada, 15°+ svaki dan, ćeraj to crvenilo malo 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23397 Napisano Februar 28 Integrisan, 7519 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 43 minutes ago, andrej. said: Kakva dosada, 15°+ svaki dan, ćeraj to crvenilo malo Nemam gde, smorili me okolni putevi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel68 281 Napisano Februar 28 Svrati ponekad, 89 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Apn6s,Jawa350ts,Bmw R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Eh ta naša Bačka, još zadnje vreme na svakom koraku radari, pa presretači.....nemam volje ni sedati na motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 744 Napisano Februar 28 (promenjeno) Zainteresovan, 568 postova Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Spemio ga za alpe ako sve bude po planu. Legla sva 3 kofera. Promenio Februar 28 član Nightrider Z 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2374 Napisano Februar 28 Drug član, 1472 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Stavio druge zmigavce, na starim sijalice 10w na novim 10w a rade ubrzano. Morace izgleda druge sijalice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23397 Napisano Februar 28 Integrisan, 7519 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 38 minutes ago, Daniel68 said: Eh ta naša Bačka, još zadnje vreme na svakom koraku radari, pa presretači.....nemam volje ni sedati na motor. Zato se ja vucem po nekim atarima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...