igogitar 650 Napisano Jun 8 Zainteresovan, 506 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Koper,SLO Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Oprao lanac,lančanike i sve oko njih i podmazao. Koji je to užas bio. Nisam ni znao da imam "zlatni" lanac. 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2312 Napisano Jun 9 (promenjeno) Drug član, 1184 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Sklopio je skroz. Usput i mali servis taman, spremna. Nedostaje mi par srafova od oklopa, mora da je dzukac oborio i da su se rasuli po garazi, sad me ceka trazenje Promenio Jun 9 član Abi 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 21001 Napisano Jun 9 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2719 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo onaj klinacki preklapajuci i vratio fabricki zadnji blatobran i naravno okvir The Doctor... Sutra vracam i fabricke koske da mu malo dignem dupe u vis i poboljsam cikliku... Promenio Jun 9 član BokyBoy 14 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9173 Napisano Jun 10 Ne silazi, 2348 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ništa danima ne pipam.Zapeo zimus,daj sve,sad sednem i gledam u njega.Što je najgore,vata me @N.F.S.-titis....nemam šta da šrafim...jedino da ga udajem. 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25017 Napisano Jun 10 Integrisan, 10354 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da poludi covek samo, sve te razumem! Ja u oglasima, intercarsu... Kucam "Versys" pa ako izadje sta da ugradim Upravo mi stize sms, nudi covek stroma 1000, cudan neki model sa punim oklopima i kljunicem, necu taj agregat jbg (a imalo bi sta da se radi ). Zamenio sam lancanik zadnji prekjuce, stavio standard 46zuba (kupio sam 44,45,46 sve od jednom), oprao kociona kljesta, vozio se... Da uzmem od paljevine mapu neku pa da fleskam Ovi moji se spremaju za Trebinje sada u petak, hvatam zazubice i tako... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14813 Napisano Jun 10 Integrisan, 7954 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne bih voleo da menjam motor koliko bih voleo da se više vozim na ovome što već imam. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 21001 Napisano Jun 10 Vozim motor, nisam BAJKER, 2719 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Produzena registracija-47.000din Placen porez na prenos-15.000din Idemoooo bahatooo 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 607 Napisano Jun 10 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Produzena registracija-47.000din Placen porez na prenos-15.000din Idemoooo bahatooo 47k , više nego za moj auto ...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3063 Napisano Jun 10 ODUSTO OD DIJETE, 2837 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Prođosmo skoro isto, ja malo manje registraciju više prenos i tu smo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobaNP 76 Napisano Jun 10 U prolazu, 45 postova Lokacija: Nova Pazova Motocikl: Aprilia SXR 50 '23 Prijavi odgovor kao problematičan Данас мали додатак за путовање 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1989 Napisano Jun 10 Drug član, 1249 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, BokyBoy je napisao: Produzena registracija-47.000din Placen porez na prenos-15.000din Idemoooo bahatooo Kakva krmaca sunce ti, prelepoo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1989 Napisano Jun 10 Drug član, 1249 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, BobaNP je napisao: Данас мали додатак за путовање Gde si uzeo te bisage,kinezi? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobaNP 76 Napisano Jun 10 (promenjeno) U prolazu, 45 postova Lokacija: Nova Pazova Motocikl: Aprilia SXR 50 '23 Prijavi odgovor kao problematičan Да, солидан квалитет, само сам другачије извео качење са другим каишевима. I just found this on AliExpress: RSD2,667.46 | Motorcycle Saddlebags Side Tool Bag Luggage Saddle Bag Pouch Black Universal PU Leather For Honda/Suzuki/Kawasaki/Yamaha https://a.aliexpress.com/_EIktQlG Promenio Jun 10 član BobaNP 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20141 Napisano Jun 11 Integrisan, 6295 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Najmrzi posao - podmazivanje lanca! Produzicu isto na 1000km! Danas izlazim od kuce na glavni put, 20m od kuce, skrecem desno, druga brzina i klizne zadnji tocak! Stanem dalje, pogledam gumu, naravno leva strana od ulja (ne jos uvek mnogo), ostalo ok. Fora je sto sam skretao desno i na tom delu gume nije bilo ulja. Guma jeste "hladna" ali asfalt je 50c+... nisam naglo dodavao gas. Nije kliznula ni na 10c a ne sad. Ili sam uhvatio sveze ofarbanu belu (sto mislim da nisam) ili je neka visa sila. Od sada, podmazivanje, ubrus da upije, onda polako izlazak na ravan put, voznja pravo, vracanje kuci i pranje gume i felne... Nemam centralnu ni stender jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2312 Napisano Jun 11 Drug član, 1184 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, Motorcyclist said: Najmrzi posao - podmazivanje lanca! Produzicu isto na 1000km! Danas izlazim od kuce na glavni put, 20m od kuce, skrecem desno, druga brzina i klizne zadnji tocak! Stanem dalje, pogledam gumu, naravno leva strana od ulja (ne jos uvek mnogo), ostalo ok. Fora je sto sam skretao desno i na tom delu gume nije bilo ulja. Guma jeste "hladna" ali asfalt je 50c+... nisam naglo dodavao gas. Nije kliznula ni na 10c a ne sad. Ili sam uhvatio sveze ofarbanu belu (sto mislim da nisam) ili je neka visa sila. Od sada, podmazivanje, ubrus da upije, onda polako izlazak na ravan put, voznja pravo, vracanje kuci i pranje gume i felne... Nemam centralnu ni stender jbg. Najbolje je podmazati tipa uvece i do jutra upije, osusi se itd. Ja stavim karton do tocka i to je to, dole sta kapne, nije strasno... barem nije bilo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1568 Napisano Jun 11 prisutan, 1212 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Nikad nisam umastio točak poslije podmazivanja lanca. Podmažem poslije vožnje,dok je lanac vruć. ostavim ga preko noći.. Ujutru se se sve stisne.. Čak i nekad kad sam lanac podmazivao sa uljem. kad je ponuda sprejeva stvarno bila siromašna kod nas, prije 17-18 godina. Ali desi se izgleda.. Opomena da se pregleda točak prije vožnje, a poslije podmazivanja lanca. Svako iskustvo zlata vrijedno!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7521 Napisano Jun 11 (promenjeno) Drug član, 2100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahahahah Promenio Jun 11 član Darko Mihajlovic 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14813 Napisano Jun 11 Integrisan, 7954 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ti imaš japanski kardan. Ovi sa Radulović/Delta kardanima ga menjaju kad i lanac 1 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20141 Napisano Jun 11 Integrisan, 6295 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 44 minutes ago, Abi said: Najbolje je podmazati tipa uvece i do jutra upije, osusi se itd. Ja stavim karton do tocka i to je to, dole sta kapne, nije strasno... barem nije bilo Isto karton, stajalo 2 dana podmazano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20141 Napisano Jun 11 Integrisan, 6295 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 27 minutes ago, mali_zmaj said: Nikad nisam umastio točak poslije podmazivanja lanca. Podmažem poslije vožnje,dok je lanac vruć. ostavim ga preko noći.. Ujutru se se sve stisne.. Čak i nekad kad sam lanac podmazivao sa uljem. kad je ponuda sprejeva stvarno bila siromašna kod nas, prije 17-18 godina. Ali desi se izgleda.. Opomena da se pregleda točak prije vožnje, a poslije podmazivanja lanca. Svako iskustvo zlata vrijedno!! Ja sam ga umastio svaki put. a spricom polako podmazujem i ne mnogo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1056 Napisano Jun 11 (promenjeno) Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Motorcyclist said: Nemam centralnu ni stender jbg. Kada nemam pomoc, gurao sam motor 10tak metara po malo da svuda podmazem i ocistim lanac, ali pomsilio da ubrzam i da probam sam sa okretanjem zadnjeg tocka u leru. I nasao sam polozaj, nagnem ga na copavu prema sebi, nadjem balans i glavom o sediste odrzavam da ne padne. desnom rukom vrtim tocak, levom podmazujem. Ovako jedino ne mogu bas ocititi spolja ali lepo se podmaze ceo za minut posla. Promenio Jun 11 član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 650 Napisano Jun 11 Zainteresovan, 506 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Koper,SLO Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Za zakašnjenjem...prekjuče zamijenio ulje i filter. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13054 Napisano Jun 11 Ne silazi, 2982 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan U subotu menjao gume, i vidim pločice pred kraj. Upravo zamenio... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20141 Napisano Jun 11 Integrisan, 6295 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ono sto jos moram da uradim kako bih voznju ucinio komfornijom je da popustim stisak na korman. Ne znam zasto to nesvesno radim, desavalo se i na VFR ali ne svaki put. Pa osetim bol u sakama. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 673 Napisano Jun 13 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Posto je mladji sinak udesio skuter resio danas da skinem plastike da bih nisio na varenje. Youtube i polako.Stanje preI poslePola motora sam morao da rastavim, jbm ti skuter. Kako cu da ga sastavim videcemo, u ponedeljak nosim olastike na varenje pa da nadjem nekoda da ih ofarba i montiram lagano. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...