wragg 1067 Napisano Octobar 11 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam danas, ali prije 2 dana: Atest 260 gume i bocnog nosaca tablice - 184€ Tehnicki pregled - 88€ Fun fact: Atest i tehnicki mi radila profesionalna drift vozacica i prvakinja EU u driftu. Inace vozi na utrkama E30 sa V8 masinom i 600PS, ali na Intrudera se nije usudila sjesti. Zvala kolegu da ide baciti krug 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5792 Napisano Octobar 11 (promenjeno) Drug član, 1366 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 10/5/2024 at 11:00 AM, bajker71 said: Hteo sam da kupim te navlake na aliju, imam i "farbarski fen" ali ne znam kako se to posle skida, kada se pohaba, a da ne oštetim fabričke ručice koje su kao nove? Posle nekog vremena voznje otrombolje se kao gace. Samo ih svuces. To je verovatno termo buzir. Postoji da se kupi termobuzir sa lepkom unutra. To kad zapece, ne skida se tako lako. Medjutim termobuzir nije isaran pa izgleda bezveze. Pre ugradnje mozes izolir trakom obrnuti krug oko fabrickih rucki ako se plasis ostecenja pri demontazi. Promenio Octobar 11 član slave74 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9373 Napisano Octobar 11 Drug član, 1451 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno je makina na finom podešavanju i dekarbonizaciji. 11 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7704 Napisano Octobar 11 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @bajker71 Pozdravi glavnog i odgovornog od mene. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9373 Napisano Octobar 11 Drug član, 1451 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hoću, Ranko je dobar majstor i sjajna osoba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2639 Napisano Octobar 11 Drug član, 1595 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne smem da mu se pojavim na oci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 9985 Napisano Octobar 15 Drug član, 3333 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Obnovih/doturih hemiju... par crvenih ode... Nikad prskao silikon, vidim NFS to radi, aj da kupim, K2 Turbo za poliranje, ne treba još ali d'ima...za eventualne ogrebotine bi trebao rešiti Ultra CUT(probaću na autu), Lamp doctor za auto, za farove... Primus neutral za pranje, aktivna pena, mnogo je blag, nekad iz dva puta da skine nalepke od insekata. Michelin za kožu levo, desno Dash&trim cleaner posle pranja za plastike, Anti statični, znači suvo, ne masno... A eno ga lak, na K2 turbu... Ogreb'o mi felnu kad je menjao gumu,šta ćeš... Da je maznem malo. Tako... Da ovoliko odvajam za sebe, gde bi mi bio kraj, ne mogu zube srediti godinama, samo odlažem, bruka... A 'oću biti švaler, kao... maštam malo?! 7 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21448 Napisano Octobar 15 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Izvoli i jedan savet/upozorenje ako dozvolis.. Ne prilazi ni blizu plastici fara/vizira sa tom pastom (lamp doktor), previse je abrazivna, posle nje treba jos dve paste za dobar ucinak (pa neka zastita ispoliranog). 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4754 Napisano Octobar 15 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan On 10/8/2024 at 9:02 AM, N.F.S. said: takodje mi se svidjao zvuk karbonskog shark-a kog sam vozio na z750 Secam se tog zvuka. Vukao me da ga vozim svaki dan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21448 Napisano Octobar 15 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo Ala sam ga izlepio romski ovom katadiopter trakom , bio sam pod utiskom jos uvek, udari me covek autom u tocak zadnji dok sam semafor cekao. Skoci kawa kao da mi je pukla sajla kvacila koje sam drzao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21448 Napisano Octobar 15 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Prohromski nastavak na cevi izduva sam pravio kao vid zastite, da usmeri vreli dim dalje od karbonske kape (pocela da gubi boju iznutra, goreo lak). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21448 Napisano Octobar 15 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan .... a sada zvuk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4754 Napisano Octobar 15 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 43 minutes ago, N.F.S. said: Evo Ala sam ga izlepio romski ovom katadiopter trakom , bio sam pod utiskom jos uvek, udari me covek autom u tocak zadnji dok sam semafor cekao. Skoci kawa kao da mi je pukla sajla kvacila koje sam drzao. Sad kad gledam, znam da sam 2 puta imao ovakav plavi z750s, ali kupio bih ga i treci put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4754 Napisano Octobar 15 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 40 minutes ago, N.F.S. said: .... a sada zvuk Ovako se cuje moj aparat za kafu Nesspresso hahahahaa isto je crvene boje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21448 Napisano Octobar 15 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Z750s.... socijalni motor, u njemu jedino dobro je agregat. Kocnice bas lose, oslanjanje nikakvo, ram kao od cevi za ogradu pa jos i tanak, rezonuje u istoj frekvenciji sa agregatom na tacno 5000 obrtaja. Agregat milina, resto ga ne prati, onaj naredni model Z-ta je dosta bolji. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16361 Napisano Octobar 15 Integrisan, 4923 postova Prijavi odgovor kao problematičan Satovi su mi odbojni strasno. Kao i na starijem ER6F... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10419 Napisano Octobar 15 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nisu najlepsi al bar su analogni satovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21448 Napisano Octobar 15 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Prividno analogni, jedino analogno su dva dugmeta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 9985 Napisano Octobar 15 Drug član, 3333 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, N.F.S. je napisao: Izvoli i jedan savet/upozorenje ako dozvolis.. Ne prilazi ni blizu plastici fara/vizira sa tom pastom (lamp doktor), previse je abrazivna, posle nje treba jos dve paste za dobar ucinak (pa neka zastita ispoliranog). Hvala, ovo ću za auto farove, (mada i oni su od neke plastike), nisam još imao potrebe da poliram far ili vizir na motoru. Čitam uputstvo... Za zaštitu posle Lamp protector. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21448 Napisano Octobar 15 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepu tablu ima gsx f/r, centralno (kao analogna) bela obrtaljka i resto digitalno, mmmmm 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5201 Napisano Octobar 15 Drug član, 1863 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, N.F.S. said: .... a sada zvuk A što bre, šta mu fali ? Meni je ovo skroz ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21448 Napisano Octobar 15 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, shoyyka je napisao: auto farove Radili smo skoro tom pastom auto jednom komsiji u selu, prvo 1000, pa 3000 smirgla (sa vodom) zatim K2 pasta. On je odusevljen!!!! (Zatrazio sam slike, postavicu cim mi stignu) ali nije za vizir motora ili far, dosta je lose (opet kako kome). Gde je bas lose stanje pre poliranja tu se vidi boljitak, onaj ko hoce kristal finis to nece da moze! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21448 Napisano Octobar 15 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, živke je napisao: Meni je ovo skroz ok Sve do ukusa, imam i prijatelje kojima se svidja, prodjem kao el.motor (bez zvuka)... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10419 Napisano Octobar 15 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, N.F.S. je napisao: Prividno analogni, jedino analogno su dva dugmeta Nek su oni meni spolja analogni, a sta ima unutra i kako to radi to me ne zanima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2090 Napisano Octobar 15 Drug član, 781 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам се прешалтовао на Швајцарску хемију. Млеко и клинер сам узео због аута, да му одржавам кожу, па мало пређем и седиште мотора. Финиш користим за све пластике и фелне, има полу сјај и восак у себи. Битно је да само када се нанесе и пређе свуда крпом, да се узме микрофибер крпа и истрља док се не осуши. Додуше врло брзо буде суво, и цела површина где је третирано одмах је глагка и има благи сјај, али најбитније ми је да се прашина више не лепи, ни на фелне…а и мотор мирише на вишњу… 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...