gebee&co 7908 Napisano Jun 26 Drug član, 2087 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, BaneVuk58 je napisao: Sve sami erotomani I uglavnom voze Bandite. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7584 Napisano Jun 26 Solo Rider, 3068 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, gebee&co je napisao: I uglavnom voze Bandite. I žao mi je što sam prodao mog bandita ....gledam oglase.....čekamo jesen...možda nešto i da se desi....mada Yamaha je perfektna, ali ili je otežala ili sam ja klonuo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7908 Napisano Jun 26 Drug član, 2087 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, BaneVuk58 je napisao: I žao mi je što sam prodao mog bandita ....gledam oglase.....čekamo jesen...možda nešto i da se desi....mada Yamaha je perfektna, ali ili je otežala ili sam ja klonuo Bata Bane......ne popuštajjj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1904 Napisano Jun 30 Drug član, 1049 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Tegiće koje sam skinuo od Bandita uklopio sam na CM-u, popravio prekidač za kratko/dugo svetlo, stavio sijalicu u stop svetlo, metnuo koferče. Ima još dosta toga da se radi ali se i ne žurim. Sent from my iPhone using Tapatalk 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2633 Napisano Jun 30 Drug član, 4739 postova Prijavi odgovor kao problematičan Fabrički (RK) sa 33000 pređenih, bez ikakvih anomalija...Fabrika se ne dira dok ne mora, sve posle je pitanje... На неке кутије од ланца, мислим да је био DID и пише да фабрика гарантује 20 000, баш сам тражио у радионици да вам сликам али никад кад ти треба - Марфи.Иначе Триумф у својим сервисним интервалима као ставку поставља промену ланца са ланчаницима на сваких 20 000 километара.Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7713 Napisano Jun 30 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Čuj leteći automobili - leteći motori bato... Stigli novi opanci, pa da se montiraju sutra. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1291 Napisano Jul 1 (promenjeno) Drug član, 1128 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio prednju gumu, demontaza sa felne bukvalno za minut, dok je montaza bila jedno 20 minuta… definitivno masina mora da se malo preradi opet mi okreće slike Promenio Jul 1 član bobangsxr 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mmwebcomp 0 Napisano Jul 1 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro vece drugari, hitno mi je potrebna pomoc! Imam AM dozvolu, ali hocu da kupim Yamahu aerox koja ima kit na 70 kubika... zanimaju me iskustva sa policijom u tim situacijama? Ne bih da upadnem u probleme Dosta godina zivim u inostranstvu i vozim cak i bez dozvole, ali u svojoj zemlji necu da izazivam probleme, i zato bih voleo da cujem vasa iskustva jer vidim da su se zakoni i bezbednost dosta promenili i opet navodim, ne bih da upadnem u probleme... Vidim da je sad zakon da skuter sa zutim tablicama ne sme imati max brzinu vecu od 45km/h i imam dosta pitanja Sta ako me zaustave cisto reda radi? Sta ako me zaustave jer sam isao na primer 80 na sat na putu gde je ogranicenje 50 na sat? A imam dozvolu AM i moj skuter ne bi smeo da prelazi 45km/h Ako me zaustave cisto reda radi, da li je moguce da mi nekako provere maksimalnu brzinu? Da li je neko bio u slicnim situacijama? Bicu vam veoma zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2456 Napisano Jul 2 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako te snime da ideš većom brzinom od 45km/h, mogu da te pošalju na vanredni tehnički pregled i isključe iz saobraćaja kad na istom padneš. Ako te samo zaustave mogu da ti kontrolišu nalepnoci, vozačku itd. ali to je to. Kakva je praksa, nisam imao iskustva, ja svoj 49ccm nisam vozio u saobraćaju od kad su ukinuli trajnu registraciju. Znam da sam prošle nedelje vozio iza jednog sa žutim tablama, išli smo 70-80 kroz Beograd. Do with that what you will.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mmwebcomp 0 Napisano Jul 3 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno na odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2456 Napisano Jul 3 (promenjeno) Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Preuzeo motor od majstora, hteo da se pohvalim, ali slika je užasna Možda će ujutru biti bolje Forumski mudraci, čistiti ovaj vosak s lanca ili ne? Sent from my SM-S911B using Tapatalk Promenio Jul 4 član Gordak985 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2456 Napisano Jul 3 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan E da, nisam bio svestan u koliko lošem je stanju lanac bio dok nisam napravio krug s novim.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2633 Napisano Jul 3 Drug član, 4739 postova Prijavi odgovor kao problematičan Preuzeo motor od majstora, hteo da se pohvalim, ali slika je užasna :-)Možda će ujutru biti bolje :-)Forumski mudraci, čistiti ovaj vosak s lanca ili ne?Sent from my SM-S911B using TapatalkНикако, то је оригинална паста за подмазивање. Радиш са рукавицама.Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1291 Napisano Jul 5 Drug član, 1128 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Junior je imao peh na točku, ispustala je guma, pa smo to sredili 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3993 Napisano Jul 6 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nabacio mu folije. 25 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 599 Napisano Jul 6 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda sjajno, svaka cast!Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3993 Napisano Jul 7 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @Borkosan! Danas zam završio započeto i stavio i gume za kolena i rezervoar. 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1291 Napisano Jul 8 Drug član, 1128 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Lagana vožnjica do AMS, radi potvrde za registraciju ( ili kako se već ispravno kaze) 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5817 Napisano Jul 8 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/5/2024 at 6:38 PM, bobangsxr said: Junior je imao peh na točku, ispustala je guma, pa smo to sredili Ovi Taotao 200cc ne mogu da se registruju kod nas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1291 Napisano Jul 8 Drug član, 1128 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan @slave74 nažalost ne… mada meni za malca nit ne treba, on ne izlazi sa njim u saobracaj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7908 Napisano Jul 8 Drug član, 2087 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, bobangsxr je napisao: @slave74 nažalost ne… mada meni za malca nit ne treba, on ne izlazi sa njim u saobracaj Gledam ti ispod imena,koliko motora.Ti samo za registracije radiš.....il je meni mala plata.Ovo drugo je. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1291 Napisano Jul 8 (promenjeno) Drug član, 1128 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan @gebee&co februara 2011 prestao sam konzumaciju cigareta a januara 2013 raskrstio sa konzumiranjem alkohola ( u većim količinama). Inače pre tog preobraćenja vozio sam neregistrovane motore i gorivo crevom vadio iz Očevog auta Promenio Jul 8 član bobangsxr 2 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1291 Napisano Jul 8 Drug član, 1128 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, bobangsxr je napisao: Lagana vožnjica do AMS, radi potvrde za registraciju ( ili kako se već ispravno kaze) Samo da javim, ako nekog zanima … laganih 150 evrića potvrda… do kraja nedelje bi trebala da stigne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2456 Napisano Jul 9 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne danas ali sinoć, okrpio skottoiler, ponovo, drži za sad, ponovo. Stavio ponovo LED, ovaj put konačno kako @N.F.S. zapoveda, i sija odlično. Snop namešten otprilike, igraću se možda večeras s tim.Da li je neko rasturao far na CBF 1000? Ima li neke mudrosti? Baš je prljavo staklo kratkog svetla pa bih da ga lepo obrišem iznutra.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2646 Napisano Jul 9 Drug član, 1601 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Probaj sa krpom, magnetom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...