Andrej_Hotstepper 7327 Napisano Jun 3 Drug član, 3048 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, mali_zmaj said: Htjeo ga oprati,ali nisam stigao!! ... Tako si joj kaz'o? 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 775 Napisano Jun 4 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Dok čekam klona Quad lock-a da stigne namontirao sam brzi punjač. Deluje izuzetno kvalitetno i ono malo što sam stigao da ga probam radi odlično. Aliexpress link 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Jun 4 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, ekozelj said: Dok čekam klona Quad lock-a da stigne namontirao sam brzi punjač. Deluje izuzetno kvalitetno i ono malo što sam stigao da ga probam radi odlično. Aliexpress link Meni je takav ko sa linka samo sa plavim displejem otišao sa Kawasakijem, nisam ga prežalio još, odlično radi baš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2577 Napisano Jun 4 ODUSTO OD DIJETE, 2642 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Isti, montirao pre dve nedelje. Nisam ga testirao još. Samo ja sam poručio varijantu sa dva standardna QC 3.0 USB, cena 10,5e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Jun 5 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Od silnog posla i obaveza stigao sam i Vepra malo da Picnem i da ga ukrasim kožurama, a i da posetim forum pošto sam imao buran predhodni period...betonaža, gradnja, malo dete... Bože ima li te?! 10 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11154 Napisano Jun 5 Ne silazi, 2240 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan lepe gume. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8075 Napisano Jun 5 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Oter'o ga kod Ranka @abarth_maniac u Zrenjanin, na godišnji sistematski pregled. 2 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Jun 5 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu ni do njega da stignem, zaboravio sam kako izgleda a do skoro smo se viđali bar jednom nedeljno. Ove lude poslove pored redovnog posla imam do zime. Dobro si me podsetio da trknem jedan dan do njega, da vidim jel diše 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 8024 Napisano Jun 5 Drug član, 837 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Moram i ja uraditi isto... Nema ga kao da je u zemlju propao. @abarth_maniac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Jun 5 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Nema ga ko turpije u zatvoru Javi pa ćemo ići zajedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8075 Napisano Jun 5 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Da nije dužan nekome novaca? I ja danas, kada sam došao, čekao sam da se pojavi desetak minuta, mora da je prvo virio kroz roletne da vidi ko je došao... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Jun 5 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Često je nedostupan kad ga zovem...ne znam šta je, da li nema signala ili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6007 Napisano Jun 5 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahah. Upravo zavrsena smena. Evo vam odgovora, live: @DraganNS jel ti poznat motor? Edit: 00:46h 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1281 Napisano Jun 6 prisutan, 1140 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Ala ga je opravioooo...,ostali samo dugmići!! Ja ako se kockice poslože,pranje večeras i sutra za Trebinje!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9945 Napisano Jun 6 Ne silazi, 2311 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Posle 5 hkm ide zamena ulja i filtera: Isti"borbeni" komplet: Spreman za ujutro... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1604 Napisano Jun 6 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Poprilicno je crn taj manol kad se ispusti. Mada za 5k mu nece biti nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9945 Napisano Jun 6 Ne silazi, 2311 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan U ovoj posudi sam prao EGR ventile od Zafire i Avensisa, pa je i ona sama crna. Ulje jeste tamno, ali bistro. Inače, makina je spremna za sutra, ranom zorom za Kostajnicu, da koliko toliko izbegnem vrućinu. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2754 Napisano Jun 7 Ne silazi, 4856 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poprilicno je crn taj manol kad se ispusti. Mada za 5k mu nece biti nista.Ви би после још коју хиљарку у ауту код комшије да истераSent from my SM-G998B using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Jun 7 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sinoć u mraku menjao nove lampe za stare zbog današnje registracije. Posao od 15 minuta trajao sat vremena :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Jun 7 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan U ovoj posudi sam prao EGR ventile od Zafire i Avensisa, pa je i ona sama crna. Ulje jeste tamno, ali bistro. Inače, makina je spremna za sutra, ranom zorom za Kostajnicu, da koliko toliko izbegnem vrućinu. Er-5 Advenčr... Sila si Blažo, srećan put!Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10102 Napisano Jun 7 Drug član, 1497 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza kako se sedište pokazalo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8196 Napisano Jun 7 Ne silazi, 2143 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, bajker71 je napisao: @Blaza kako se sedište pokazalo? To će da ti kaže u Ponedeljak.....kad se vrati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9945 Napisano Jun 7 Ne silazi, 2311 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, bajker71 je napisao: @Blaza kako se sedište pokazalo? Zadovoljan...mislim, zahvaljujući onom sunđeru što sam dodao, bolje je. E sad, da je memori pena, ili gel, bilo bi još bolje. Danas sam prešao 439 km, sa par pauza, kafa, klopa. Mnogo bolje nego ranije. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8162 Napisano Jun 10 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za stručnjake....skrenuta mi pažnja daguma gubi pritisak.Prilikom obraćanja pažnje od prilike 0.5 bara na 15 dana. Počelo da me nervira i danas provera u koritu. Nula mehurića, ventilj OK. Guma dot 21, prešla 10K.....koji joj je qrac....pre dve nedelje u garaži dopumpana 2.9 bara.....danas 2.24 bara Solo rajder sa i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2577 Napisano Jun 10 (promenjeno) ODUSTO OD DIJETE, 2642 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan I meni se dešava da guma u garaži ispusti toliko, proveravao sve u redu. Gde se gubi ubi me ako znam . To mi se isto dešava i na bajsu, nebitno vozio ili bajs stajao u garaži. Promenio Jun 10 član ZEMZEM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...