Alexandra995 4583 Napisano Septembar 29, 2023 Drug član, 1178 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Влајко je napisao: Мука је то са тим ланцима... Сент фром мај Шајоми... Pogotovo nama koji imamo lonac sa leve strane... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5561 Napisano Septembar 30, 2023 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Истерао га после месец ипо дана, чисто да саперем прашину. Баш штета што се не вози. 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16477 Napisano Septembar 30, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2321 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, Marko05 je napisao: Истерао га после месец ипо дана, чисто да саперем прашину. Баш штета што се не вози. Sto bre Mare, pa jel nemas ni sat-dva, vikendom barem, da je provozas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5438 Napisano Septembar 30, 2023 Drug član, 2492 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, BokyBoy said: Sto bre Mare, pa jel nemas ni sat-dva, vikendom barem, da je provozas? Pa dosao bebac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16477 Napisano Septembar 30, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2321 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, drmilan_ je napisao: Pa dosao bebac Pa znam ali nije 24h pored bebca, a i tu je i zena valjda, pa sat vremena majku mu valjda moze da zbrise da napravi krugic, bice posle mnogo opusteniji za bebca...iz iskustva kazem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5561 Napisano Septembar 30, 2023 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, BokyBoy je napisao: Sto bre Mare, pa jel nemas ni sat-dva, vikendom barem, da je provozas? Брате, поред бебца, сто других ствари. И пословно и приватно... ни та два сата немам или ме мрзи да се облачим за толико. Викендом свирке, радним данима посао и у круг. Између гледам колико толико жени да помогнем око бебца. Углавном слатке муке, али ваљало би мало и уље упрљати. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12609 Napisano Septembar 30, 2023 Ne silazi, 7346 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ista priča i kod mene. Samo par dužih tura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Octobar 4, 2023 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Debeli delikvent danas dobio nove gripove. Malo su gay ali mu stoje Nego, cime vi lijepite lijevi grip? Ja sam ga sada zalijepio nekim univerzalnim UHU ljepilom pa cemo vidjeti sutra jel drzi. Fora sa lakom za kosu i sprejom za kocnice nije upalila. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Octobar 4, 2023 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan taj uhu bi trebao da drži i otporan je na vodu.Ja sam lepio istegljene stare gripove sa bison montažnim lepkom.On je masa u pakovanju ko silikon i može debelo da se nanese i taman da popuni to što je izdeformisan-Lepi sve živo i otoporan je na vodu i temperaturu od sunca -Može bilo koji taj montežni lepak,nemora bison- 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Octobar 4, 2023 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vidjet cemo sutra drzi li. Ako ne bude drzalo otici cu u Louis i kupiti ljepilo za gripove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Octobar 4, 2023 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan taj montažni je ovako nešto i iziže oko 5 evr a 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Octobar 4, 2023 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja racunam da cu nekada i skidati ove gripove 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1840 Napisano Octobar 4, 2023 Zainteresovan, 374 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan On 30. 9. 2023. at 13:48, Marko05 je napisao: Истерао га после месец ипо дана, чисто да саперем прашину. Баш штета што се не вози. Lepa freza,zemo. Nemaš slajdere, nikakvu zaštitu u slučaju da ti ispadne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5438 Napisano Octobar 4, 2023 Drug član, 2492 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, ironhorse said: Lepa freza,zemo. Nemaš slajdere, nikakvu zaštitu u slučaju da ti ispadne? Jedino na travu da ispadne, posto se vozi od garaze do travnjaka. pardon, gura se 1 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5561 Napisano Octobar 5, 2023 (promenjeno) Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, ironhorse je napisao: Lepa freza,zemo. Nemaš slajdere, nikakvu zaštitu u slučaju da ti ispadne? Фреза је у комплет оклопима, него их нисам враћао после сервиса, контам да исполирам гране... и тааако... Планирао сам оне чуњиће да ставим ал и то за сад само у плановима. Promenio Octobar 5, 2023 član Marko05 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5561 Napisano Octobar 5, 2023 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, drmilan_ je napisao: Jedino na travu da ispadne, posto se vozi od garaze do travnjaka. pardon, gura se Ахахахаха, то је то брат. Све си у праву. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16477 Napisano Octobar 5, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2321 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan @Marko05 Prelep! Samo neki top, crn naravno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5561 Napisano Octobar 5, 2023 (promenjeno) Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, BokyBoy je napisao: @Marko05 Prelep! Samo neki top, crn naravno... Хвала Боки. И овај фабрички је неко офарбао у црно. Чекам да се @N.F.S. предомисли око продаје миваре па да комбинујемо. Мада сам некако после старе фрезе навикао на тај фабрички рад фена и прија ми. Још је ова хиљадарка мало бучнија од шестице и некако ми таман звук са фабриком. Promenio Octobar 5, 2023 član Marko05 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16477 Napisano Octobar 5, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2321 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Marko05 je napisao: Хвала Боки. И овај фабрички је неко офарбао у црно. Чекам да се @N.F.S. предомисли око продаје миваре па да комбинујемо. Мада сам некако после старе фрезе навикао на тај фабрички рад фена и прија ми. Још је ова хиљадарка мало бучнија од шестице и некако ми таман звук са фабриком. Upravu si to za zvuk, ne bi verovao kada bih ti rekao da ja zadnjih mesec dana vozim sa cepovima za usi...i mnooogo mi se svidja. Ali ti kazem zbog bezbednosti...znas onu : Loud pipe save life A Nesin Mivv je d...kanje, cucnuo bi ti extra...... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5561 Napisano Octobar 5, 2023 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Ма да, сећам се миваре на бандиту. Кренем кроз град, сви беже са стране, мени трака слободна. Најлепши топ убедљиво. Имао сам овај, јесте био кинез ал се чуо боли глава. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1582 Napisano Octobar 5, 2023 Drug član, 995 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ne svidja remus sto imam, nema dovoljnu dubinu. Po meni ima serpa zvuk. Ili to na banditu 600 kubika ne moze ni da se postigne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5561 Napisano Octobar 5, 2023 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Најлепши звук што сам чуо је са другаровог акрапа. На леру и нормалној вожњи га не чује, али кад шалта, навлачи... има толико дубок звук да се најежиш. И само пуца, али некако баш дубоко, није оно да јечи к'о да га деру. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21801 Napisano Octobar 5, 2023 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Mene je ovog Mivva sramota malo , skinuo opet prigusivac (naterali drugari) pa otisli da se vozimo, jaaao koliko zvuka a na saltovanju i pustanju gasa, cim se spusti na oko 4000 obrtaja krecu detonacije i metar plamena nazad! Kada smo bili u Paracinu sednem ja na crvenu cbf1000, dovezao se kuci kao gospodin Meni je ovo merica za zvuk, los snimak (snimano pre 20 god) moja cbr1000, Robert radio i top i grane cele, od cilindara... Tih a dubok zvuk, ispadaju plombe... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21801 Napisano Octobar 5, 2023 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovde se vidi koliko sam "udavio" mivv-a, 30 mm izlaz i opet vristi! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16477 Napisano Octobar 5, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2321 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Moj Remus X Hexacone...nece DB nikako, cim ga stavim, odma' povrati... sada je skracen za 10 cm i plastificiran u crno i tri puta je lepsi, o zvuku necu ni da pricam... nemam snimak, moram da napravim, zbog poredjenja ali je sada zvuk izuva iz cipela...palim alarme kada prodjem ulicom... Imam samo sliku za sada. Promenio Octobar 5, 2023 član BokyBoy 12 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...