BokyBoy 17010 Napisano Jun 30, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2357 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Gordak985 je napisao: Hvala. Da. Jeste. Uradio je i adaptaciju fabričkog topa da može da se vrati "na šelnu". Pitao sam ga da li radi komplet izduvne grane, na žalost ne, ali verujem da može da ti pomogne, u svakom slučaju, pozovi i pitaj. Druga opcija koju su mi preporučivali je Anđelko iz Bele Crkve, ali on pravi topove samo za čopere. Ali zato može komplet cevke šta god želiš. Znam Andjelka licno, bio sam kod njega kuci, covek ozbiljno radi, za sve vrste motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Jul 1, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penumbra 135 Napisano Jul 4, 2022 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Goettingen-Beograd-Krusevac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan U principu, kompletan servis i pregled motocikla pred put u petak. Ima da se vozi malo duza tura pa bolje da ne brinem imgur.com IMGUR.COM Imgur: The magic of the Internet Odradio sam ulje, filter ulja, filter vazduha, zamenu kocione tecnosti i detaljno ciscenje lanca. Pre toga sam motor lepo oprao. Ono sto me je strah da zapravo uradim je da podesim lanac jer nemam kilo kljuc i subler pa da ne izbacim izbacim tocak iz pravca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15820 Napisano Jul 4, 2022 Ne silazi, 1173 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Šta će ti šubler kad imaš podelu na viljuški? Ne možeš da pogrešiš. Jedino na šta treba da obratiš pažnju je zategnutost lanca, a i to bi trebalo da bude na nalepnici na viljuški. Kilo ključ je poželjan, ali nije nepremostivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12736 Napisano Jul 4, 2022 Ne silazi, 7375 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu uvek tačni reperi. Bar jednom da se proveri šublerom, pa ako se gađa onda u buduće ne mora. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2693 Napisano Jul 4, 2022 Ne silazi, 4812 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisu uvek tačni reperi. Bar jednom da se proveri šublerom, pa ako se gađa onda u buduće ne mora.У право је колега, ја исто користим шублер, имам дискретно белег на виљушку где треба да га поставим(то код мене)Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano Jul 4, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio sijalicu i osigurač! Rasturio pola motora! Polugeneralnu uradio, osvežio mašinu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15820 Napisano Jul 4, 2022 Ne silazi, 1173 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Alekre je napisao: Nisu uvek tačni reperi. Bar jednom da se proveri šublerom, pa ako se gađa onda u buduće ne mora. Jebemusijalicu uvek sam se oslanjao na repere i nije bilo problema. Ali hvala, uvek je korisno znati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7917 Napisano Jul 4, 2022 Drug član, 825 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Alekre je napisao: Nisu uvek tačni reperi. Bar jednom da se proveri šublerom, pa ako se gađa onda u buduće ne mora. U koju si mi buvu sad pustio, ja mislio one recke merodavne...da nije mrak sad bi išao da ga merim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6391 Napisano Jul 6, 2022 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan On 4.7.2022. at 19:42, penumbra je napisao: U principu, kompletan servis i pregled motocikla pred put u petak. Ima da se vozi malo duza tura pa bolje da ne brinem imgur.com IMGUR.COM Imgur: The magic of the Internet Odradio sam ulje, filter ulja, filter vazduha, zamenu kocione tecnosti i detaljno ciscenje lanca. Pre toga sam motor lepo oprao. Ono sto me je strah da zapravo uradim je da podesim lanac jer nemam kilo kljuc i subler pa da ne izbacim izbacim tocak iz pravca. 9000 km si prešao i još nisi podešavao lanac ??? Ja sam moj dotezao već dva puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penumbra 135 Napisano Jul 6, 2022 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Goettingen-Beograd-Krusevac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, aca-pn je napisao: 9000 km si prešao i još nisi podešavao lanac ??? Ja sam moj dotezao već dva puta. Nisam licno podesavao, ali sam proveravao, na 1000km su u Stojanovu na prvom servisu, na 5K u delti, na 7K opet u delti kad sam skrkao menjac i na 8K kad sam menjao gume. Premerio sam juce, na 50mm je od plastike do centra karika ako merim kroz onu rupu na slajderu dok je motor na copavoj. Rekao sam ovo za izbacivanje tocka iz pravca jer bi mozda MALO popustio lanac jer je na 50mm ako ga malo nategnem uvis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marettoo 230 Napisano Jul 7, 2022 Zainteresovan, 128 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Tomos A3, Kawasaki Versys 650, Kle500 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ništa na svom motoru ali rekoh da iskoristim staru gumu inače fabričku od mog Versys-a, žao mi bilo da je bacim pa je to na kraju ispalo ovako.... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17010 Napisano Jul 7, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2357 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Oprao lanac i za promenu, namazao ga samo uljem (menjackim)... sapuce. Ja svako trece podmazivanje idem samo uljem, posle nastavljam Mol-ovim sprejem, tako godinama unazad. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8162 Napisano Jul 15, 2022 Ne silazi, 2138 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan On 18.5.2021. at 20:03, gebee&co je napisao: Uradio ovo Pre skoro godinu dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8162 Napisano Jul 15, 2022 Ne silazi, 2138 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan A danas ovo.Pa i nije mnogo. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 688 Napisano Jul 15, 2022 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan Nakupilo se drangulija za kindjurenje... Ma jesmo li Srbi ili nismo (Meksikanci, Portorikanci... )?! ... Aj i nesto relativno korisno da instaliram... Produzen kabal sa slobodnog konektora ispod sedista, da sve bude na 'ubodi i pusti': Cini mi se da malo žela za voltazu, ali tek cu da testiram... Inace, lepo puni telefon i quick charge modu (3.1A) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzoniV 124 Napisano Jul 16, 2022 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF600SA PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Zamenjene gumice u prednjim kocionim celjustima, stavljeno pancirno crevo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Jul 18, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 15.7.2022. at 18:08, cikamike je napisao: Nakupilo se drangulija za kindjurenje... Ma jesmo li Srbi ili nismo (Meksikanci, Portorikanci... )?! ... Aj i nesto relativno korisno da instaliram... Produzen kabal sa slobodnog konektora ispod sedista, da sve bude na 'ubodi i pusti': Cini mi se da malo žela za voltazu, ali tek cu da testiram... Inace, lepo puni telefon i quick charge modu (3.1A) Može link za punjač/voltmetar? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 688 Napisano Jul 18, 2022 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Gordak985 je napisao: Može link za punjač/voltmetar? Naravno... 12V Motorrad Ladegerät Wasserdicht Schnelle Power Adapter Dual QC 3,0 USB Lade Voltmeter mit Schalter Für Mobile Motocross| | - AliExpress A.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Punjac/voltmetar dolazi sa oko 50cm kabla i nekim obicnim belim konektorom (koji sam zamenio sa drugim). Meni je bio zanimljiv zbog kucista i brzog punjenja koje omogucava. Mislim da je cena ok, kao i isporuka (salju preporuceno, nisu one najjeftinije neregistrovane posiljke kojima treba vecnost da stignu). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stole_018 70 Napisano Jul 18, 2022 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan Naravno... 12V Motorrad Ladegerät Wasserdicht Schnelle Power Adapter Dual QC 3,0 USB Lade Voltmeter mit Schalter Für Mobile Motocross| | - AliExpress A.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Punjac/voltmetar dolazi sa oko 50cm kabla i nekim obicnim belim konektorom (koji sam zamenio sa drugim). Meni je bio zanimljiv zbog kucista i brzog punjenja koje omogucava. Mislim da je cena ok, kao i isporuka (salju preporuceno, nisu one najjeftinije neregistrovane posiljke kojima treba vecnost da stignu). Koliko je trebalo da stigne od trenutka kupovine ?Послато са SM-G973F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 688 Napisano Jul 19, 2022 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to malo relativno... Ali u mom slucaju: - poruceno 19.05.2022. - poslato 24.05.2022. - isporuceno 15.06.2022. Znaci, trebalo bi za manje od mesec dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5977 Napisano Jul 19, 2022 Drug član, 1378 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ko ima prikljucak za auto upaljac, moze nabaviti ovo. https://okov.me/mn/proizvodi/usb-punjac-za-auto-3u1-1224v-sa-termometrom-i-voltmetrom-dunlop Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drelens 377 Napisano Jul 19, 2022 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSR 600, APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan Ugradio nosac za telefon-navigaciju. Ima "Za i Protiv" koriscenja telefona kao navigacije, pa cu videti kako cu ja proci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stole_018 70 Napisano Jul 19, 2022 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan Dodao bih maglenke iliti dodatna svetla na mom TDM-u, ima li nekih iskustva za kva svetla, ne deluju skupo. Kakav snop bacaju, crkavaju li brzo ? KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp! Послато са SM-G973F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jul 19, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Uradio nisam ništa, ali sam krenuo Skinuo trakice sa zadnjeg točka, samo sa leve strane i jedno F iz GSX-F Pade mrak sad, ne mogu da stignem ni zadnji točak da završim, pa ne mogu ni da odem da se vozim a da mi sa jedne strane fali trakica, blamage što bi se reklo Zaj**ah sam sebe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...