sasa ns 1 3067 Napisano Mart 12, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan tu nešto neštima.Kako onda rade ostale membrane ,zašto se ne dezintegrišu.Meni to liči na neki škart proizvod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1268 Napisano Mart 12, 2020 Drug član, 833 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan tu nešto neštima.Kako onda rade ostale membrane ,zašto se ne dezintegrišu.Meni to liči na neki škart proizvod.Moguće da je bio skart, mada je kesica bila neotvarana, sa membranom, onom gumicom ko smajli...bila jedina opcija za bandita tog godišta, al ja više nisam imo poverenja u saito iz louisa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 13, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedan deo je na ovoj slici je bio problem u mom konkretnom slučaju... Evo ovo: Ova oprugica je slaba i nema dovoljno snage da pritisne klipić na membrani koji zatvara dovod goriva. Našao sam za zeru jaču oprugu koja lepo zatvori dovod goriva, a sa druge strane nije prejaka da bi je vakuum iz motora mogao savladati kada vuče membranu da otvori dotok benzina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17237 Napisano Mart 13, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2395 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Doterao golaca kući... Boles' kako ide, prvi osećaj je jedno 30% više snage nego pre, izgleda da smo uboli pravu mapu ali cemo videti šta kaže dyno, prvo da ga lepo celoga sklopim... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10549 Napisano Mart 13, 2020 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan E OVO se zove - naked bike 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 699 Napisano Mart 13, 2020 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: N46 06.030 E19 45.398 Motocikl: Sveta Krava Prijavi odgovor kao problematičan MAD MAX style Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17237 Napisano Mart 14, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2395 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Luckygsxr je napisao: MAD MAX style Još malo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6732 Napisano Mart 15, 2020 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Montirao dodatna svetla (maglenke?) i, da ne bi pomoći savetom čika Rajka @Arakis ostao bih u problemu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 15, 2020 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Stavio akumulator bandit 600. Upalio posle dva puta. Napunpao gume i otisak sa ženom da se vozim jedan krug. Ona 600 a ja 1400 banditima 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popovich 217 Napisano Mart 15, 2020 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: 2017 Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Nimmin said: Montirao dodatna svetla (maglenke?) i, da ne bi pomoći savetom čika Rajka @Arakis ostao bih u problemu. Ja čekam da vidim kako će štender da ispadne kad ga napraviš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Mart 15, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Stavio akumulator bandit 600. Upalio posle dva puta. Napunpao gume i otisak sa ženom da se vozim jedan krug. Ona 600 a ja 1400 banditima1400 bandit?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 15, 2020 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 15, 2020 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan 1400cc "tenk ~Djavo od motora a ja bih HD 883 ili Bandit1200 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Mart 15, 2020 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan On 12.3.2020. at 17:17, Nimmin je napisao: @zika56 Mogu samo da pokažem kako izgleda, kako se čuje ne znam da postavim ovde, ali, recimo da nije baš prijatno čuti u zatvorenom prostoru. Moze link te sirene gde si je kupio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6732 Napisano Mart 15, 2020 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan "Ali", a sad nema šanse da nađem link, kupio u septembru. Ukucaj "air horn" u pretrazi, mora da izađe, koštalo 15~16e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 15, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, bokilic je napisao: 1400cc "tenk ~Djavo od motora a ja bih HD 883 ili Bandit1200 Hoćeš menjaš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 15, 2020 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mserifov 161 Napisano Mart 16, 2020 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Tuzla Motocikl: Yamaha tenere xt600 34L Prijavi odgovor kao problematičan Sad vjerujem kada kazu da predena kilometraža nije mjerilo stanja motocikla. Moja CBF 600 sa 16000 na satu pravi primjer toga. Ali kako kazu sve se boji ruku, tako i sve se da rjesiti. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mserifov 161 Napisano Mart 16, 2020 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Tuzla Motocikl: Yamaha tenere xt600 34L Prijavi odgovor kao problematičan Nastavak je isao i danas, strasno zapusten motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1704 Napisano Mart 17, 2020 Drug član, 875 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Doterasmo jutros kod drugara u garazu motor za restauraciju o kojoj odavno mastamo. Sto bi rekle nase zene: zato je i uvedeno vanredno stanje! Nece se odmah kretati u akciju zbog nedostatka vremena, ali sad je sve lako kad je motor tu. Rec je o Hondi CM, ja sam za kratko vreme nabavio dve i on ovu, devojke za igranku su obezbedjene! :-) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17237 Napisano Mart 17, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2395 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Oprao airbox spolja i iznutra, proširio malo rupice za odvod vode na dnu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10549 Napisano Mart 17, 2020 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ajme sto ima velika pluca ta Nindza 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17237 Napisano Mart 17, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2395 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Biker-Boy je napisao: Ajme sto ima velika pluca ta Nindza Jbg, moraju svi oni konjici da disu punim plucima... a i daje dosta snage motoru, nekih 12 konja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10549 Napisano Mart 17, 2020 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Kad kazaljka predje 200km/h 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JohnyBravo 55 Napisano Mart 17, 2020 U prolazu, 85 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio filter i ulje, ocistio detaljno i podmazao lanac, zamenio sirenu, ocistio i sredio prekidac za zmigavce, onda mi ponestalo stvari koje bih mogao da radim oko motora pa se smorih. Vanredno stanje pa vise vremena nego li posla oko motora . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...