Vujka 960 Napisano Novembar 9 Zainteresovan, 215 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan E @RankoBg87 mogu da ti kazem da i nije nesto ladno ovde. Za 7 godina koliko sam ovde samo 2 godine bio dobar sneg. A i temp. ne ide nesto u minus. Ja sam bio iznenadjen. Da je malo bolje kawa bi mogla i zimi da se voza 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 960 Napisano Novembar 9 Zainteresovan, 215 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Blaza je napisao: Ih bre, @Vujka kakav zimski san ? A dedamrazijada ? A prvojanuarska vožnja ? Pustiću ga da odmori po snegu i ledu ... Jbg @Blaza, da sam u srb tako bi i bilo, ovde toga nema. Zbog velikih poreza i raznih taksi na vozila itd itd, svi koji imaju motor placaju osiguranje samo za letnju sezonu, to jest od 01 marta do 01 novembra. Da bi smanjili troskove, Tako da u principu ja ne smem ni da vozim motor do 01 marta. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1666 Napisano Sreda u 14:44 prisutan, 1262 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan @vidakn čuo sam se sa Burnout-om, i riješio sam stvar, i još nekih dobrih par savjeta dobio, zahvaljujem se opet!! Apropo teme, nazvao svog ovlaštenog i priupitao ga zatezač lanca koji se mjenja kao nekakav opoziv, i za moje divno čudo potvrdio mi i rekao da mu pošaljem broj šasije, da vidi da li moj model spada u taj opoziv!! Da nisam nazvao ko zna!!?? Pošto su u Burnout-u dobili tačno komada koliko su modela prodali!! To je ta korisna info koju sam dobio? Pitanje, kakvi su oni kao servis?? Dovezao bih motor nekad kad budem imao vremena, da ga pročešljaju malo, mislim što da ne, spojim ugodno sa korisnim!! Nije da mu je nešto, ali me uvjek interesuje drugo mišljenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2122 Napisano Sreda u 16:07 Drug član, 1594 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan @vidakn čuo sam se sa Burnout-om, i riješio sam stvar, i još nekih dobrih par savjeta dobio, zahvaljujem se opet!! Apropo teme, nazvao svog ovlaštenog i priupitao ga zatezač lanca koji se mjenja kao nekakav opoziv, i za moje divno čudo potvrdio mi i rekao da mu pošaljem broj šasije, da vidi da li moj model spada u taj opoziv!! Da nisam nazvao ko zna!!?? Pošto su u Burnout-u dobili tačno komada koliko su modela prodali!! To je ta korisna info koju sam dobio? Pitanje, kakvi su oni kao servis?? Dovezao bih motor nekad kad budem imao vremena, da ga pročešljaju malo, mislim što da ne, spojim ugodno sa korisnim!! Nije da mu je nešto, ali me uvjek interesuje drugo mišljenje? Odličan servis, preporuka!Drago mi je da sam pomogao!Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3917 Napisano Sreda u 19:16 Drug član, 1940 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000, Peda Sniper, Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Jutros prvi mali servis kod ovlašćenog a večeras montirao šitnike ruku i doduvao gume. Avetinja zvana TPMS mi ne da mira, ko zna zašto je to dobro :-)Test štitnika sutra ujutru do posla u lernjim rukavicama. Ne očekujem čuda, ali kapiram da u zimskim neću ni osetiti razliku na tako malo.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3917 Napisano Četvrtak u 07:53 Drug član, 1940 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000, Peda Sniper, Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Rade posao odlično iako su ružni, skidam ih na proleće :-)Grejači na 1. stepenu i letnje rukavice, bez problema da posla.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21295 Napisano Subota u 15:11 Integrisan, 6619 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Isprobano sediste. Nema trnjenja intimne zone, komfornije iako bole butine nakon određenog vremena. Moja forma je 0 ima i do toga. Voleo bih da su kolena manje savijena mada za krace relacije ok. Definitivno prednost adv motora za duze tako da bih to sledece ciljao. Ali se lako vozi milina. Gde pogledas tu ide. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel68 156 Napisano Subota u 16:11 U prolazu, 34 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Apn6s,Jawa350ts,Bmw R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Zamenjeno ulje u motoru, peglamo dalje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...