živke 8061 Napisano Octobar 21 Drug član, 2710 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Au kakva lepotica! Koji je ovo model, šta gledam ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 9117 Napisano Octobar 21 Drug član, 1889 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih rekao FJ1200. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 1026 Napisano Octobar 21 Sindikat Samostalni Jahač, 388 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan XJ900 ? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 21968 Napisano Octobar 21 Vozim motor, nisam BAJKER, 2763 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, živke je napisao: Au kakva lepotica! Koji je ovo model, šta gledam ? XJ 900 Diversion 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 5702 Napisano Octobar 21 Drug član, 1226 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Xj 900 seca Posle nje izašla XJ900s Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 21968 Napisano Octobar 21 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2763 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Atorn je napisao: Xj 900 seca Posle nje izašla XJ900s Ne, nije Seca. XJ 900 F Yamaha XJ 900 F - 1985 - technické parametry, názory motorkářů, servisní manuály WWW.BIKES.CZ Informace a technická data k motocyklu Yamaha XJ 900 F model 1985, názory motorkářů a... Promenio Octobar 21 član BokyBoy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11395 Napisano Octobar 21 Hronični Motociklopata, 7671 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan "Seca" je bio naziv za Američko tržište Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13625 Napisano Octobar 23 Ne silazi, 3079 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio svećice, halogene skinuo ugradio LED, podigao sedište. Dosta za danas 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 5702 Napisano Octobar 24 Drug član, 1226 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Koje Led si stavio? Sa ventilatorom,bez? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13625 Napisano Octobar 24 Ne silazi, 3079 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan @Atorn Woby haus H7 sa ventilatorom 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 13955 Napisano Octobar 24 Drug član, 1811 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan @Atorn probaj ovako nešto. 2 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 5702 Napisano Octobar 24 Drug član, 1226 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Blaza je napisao: Woby haus H7 sa ventilatorom Ja sam ove bez ventilatora, na Temu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2109 Napisano Octobar 24 Drug član, 1580 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Gde je onaj sto je izjavio ovde da mu kofer bode oci ?! Jel ti bode sad oci , ubodem ti komsinicu bas ? E ovako sad već može da prođe...Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2637 Napisano Octobar 25 Drug član, 1220 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Transalp 700, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ono za šta je i predvidjen, a to je u mom slučaju blagi off road i nakon toga detaljno pranje. 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanvasic 731 Napisano Ponedeljak u 12:47 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Jaša Tomić Motocikl: Yamaha FJR1300A, BMW K1600GTL Prijavi odgovor kao problematičan Poslednja promena ulja za ovu godinu i neko brzinsko pranje 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8361 Napisano Sreda u 17:25 (promenjeno) Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Cuo se sa @N.F.S. ! Boles je prelazna !!! Jesam bio "malo" šano - dušo , al on je perfekcija ! Imao neke usrane srafove , pa me covek opravi kako da ih resim Promenio Sreda u 17:57 član Darko Mihajlovic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9207 Napisano Sreda u 17:36 (promenjeno) Ne silazi, 2355 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @Darko Mihajlovic kasniš malo.Sređivanje šrafova motora na glanc,ti je kao azbuka......to se prvo nauči.Kod svakog motora ,to prvo uradim. Promenio Sreda u 17:37 član Žaksi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8361 Napisano Sreda u 17:56 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Žaksi je napisao: @Darko Mihajlovic kasniš malo.Sređivanje šrafova motora na glanc,ti je kao azbuka......to se prvo nauči.Kod svakog motora ,to prvo uradim. Ma bili su dobri srafići , nego 4 komada na kormanu poceli da rdjaju... Ja ih naprskam antirosom i nesto se smetnem , zaboravim ih tako...posle par dana, imao sam sta da vidim.. oko njih sve oni beli kristali , srafovi pocrneli , matirali, uzas. Skinem , ocistim , vratim , posle par dana opet se pojavi .. Vec sam poceo da pizidim... Ali sad posle ovoga - nece vise def 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 6483 Napisano Sreda u 19:12 BJB Maxi Scooter Club, 1863 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Doterao ga u garazu, stavio top kejs, i tank prsten za torbu. Dosta za pocetak, sutra registracija. Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8361 Napisano Sreda u 21:52 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Nole Bg je napisao: Doterao ga u garazu, stavio top kejs, i tank prsten za torbu. Dosta za pocetak, sutra registracija. jebem mu , pokusavam da nadjem ovo za moj bajk i skinem po gradu top kejs... trebala bi mi bukvalno najmanja tank lock torba , samo novcanik , kljucevi , naocare za sunce i to je... sve sto nalazim , velike neke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 6483 Napisano Četvrtak u 06:22 BJB Maxi Scooter Club, 1863 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan @Darko Mihajlovic imas one manje Givi ili Kappa od 3l. Prsten je isti za oba vrenda a potkovica tj kacenje na rezervoar je različito za svaki motor. Ako nadjem neki link za malu torbu šaljem ti. Moja je od 5 l i me je taman. Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8361 Napisano Četvrtak u 06:47 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, Nole Bg je napisao: potkovica tj kacenje na rezervoar je različito za svaki motor Ovo ne nalazim ni na jednoj listi ... Nadjoh ovaj za kawu , al kazem , nema gtr na listi . Nosač Tanklock torbe Kappa Kawasaki Versys 1000 (12-14) BF04K | Moto Bike Shop MOTOBIKESHOP.RS Specijalni nosač tank torbe za motor sa Tanklock sistemom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 960 Napisano Četvrtak u 07:08 Zainteresovan, 744 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ne dopada taj Givi "prsten", pre bih SW Motech-ov. Inace, imam hjihovu magnetnu 3-5 l i ne planiram da menjam. Dovoljno za grad, a u kombinaciji sa repnom koristim i na ture. Sad skoro, Godovic mi doneo mali rancic, Richa (cini mi se DDmoto, Beograd). Zadovoljan, mada ne verujem nekako da je 15 l, deluje puno manji i ne smeta u voznji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 392 Napisano Četvrtak u 07:21 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan @Darko Mihajlovic i ja sam trazio za qj taj prsten i malu torbicu kapa. Otisao u ddmoto u Rumu, i na licu mesta smo otvorili par komada i prislonili na rezervoar, pasovao je od neke Aprilije ako se ne varam. Tako da otidji i probaj na licu mesta gde se rupe poklapaju. Ovu sam uzeo, Nije velika, taman novcanik, telefon, rezervna potkapa i vlazne maramice stanu, moze jos i flasica vode da se nagura. KAPPA DR04 TANKLOCK TORBA 4,5L - DD MOTO DDMOTO.RS Kappa tankring torba za motor DR04 Kajš za nošenje preko ramena Pokrivač za kišu Zapremina 4,5l 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3334 Napisano Četvrtak u 07:42 ODUSTO OD DIJETE, 2922 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Idi do Dukatija i vidi kod njih ili ih prvo nazovi da li imaju prsten za tvoj model. Ja sam kod njih kupio moju za put a koliko se sećam ima i manji model. Tank torbe BURNOUT.RS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...