kockica55 363 Napisano Octobar 1 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan Hteo sam da te zovem ,nego sam se i ja samo zapljunuo tamo i krenuo ka Obrenovcu da vidim da li mi klinac slusa babu i dedu.. Brdo planova sam imao ali sam kasno ustao . Mada je dan bio idealan za voznju tako da ne zalim Savrsena subota bila I lepih skoro 300 km ,Evo jos nisam ponistio dnevnu kilometrazu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 9038 Napisano Octobar 8 Drug član, 1875 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Stavio proširenje ćopave, sa AE: 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2860 Napisano Octobar 9 Drug član, 1259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Kad ofarbas copavu dacu ti plusic 1 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel68 150 Napisano Sreda u 18:19 U prolazu, 30 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Apn6s,Jawa350ts,Bmw R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Zamenjen akumulator, filter vazduha, namazani nutevi na kardanu, zamenjeno ulje u diferencijalu i menjaču. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20939 Napisano pre 19 sati (promenjeno) Integrisan, 6470 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Promenio pre 19 sati član Motorcyclist 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 26111 Napisano pre 19 sati Integrisan, 10646 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1501 Napisano pre 19 sati Drug član, 1250 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Videh na fejsu. Baš je lepo sedište. Nadam se isto tako i udobno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13477 Napisano pre 11 sati Ne silazi, 3054 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ovo držao u regalu... Šala, izgleda fantastično !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2106 Napisano pre 10 sati Drug član, 1311 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto ne pise Honda izvini @Motorcyclist bilo jace od mene. Lepo je, ima i gel? Nadam se da ce ti motor sada biti po meri. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20939 Napisano pre 9 sati Integrisan, 6470 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, Zarkela said: Steta sto ne pise Honda izvini @Motorcyclist bilo jace od mene. Lepo je, ima i gel? Nadam se da ce ti motor sada biti po meri. Mislim da je rekao da radi sa memori penom sada. Sta god da je, samo da bude bar malo bolje, jedno sat vremena voznje pa pauza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...