Gordak985 2803 Napisano pre 8 sati Drug član, 1373 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da je ovakva, moje nema :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2803 Napisano pre 8 sati Drug član, 1373 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ја те гумице разних типова наручујем са Алија, и нема проблема раде посо одлично.Sent from my SM-G998B using TapatalkHvala, već sam malo rovario po Aliju, poručiću nešto što liči ali realno to stiže za mesec dva a moja gumica je dezintegrisana :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2900 Napisano pre 8 sati Ne silazi, 5003 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ако наџеш на Тему, стиже за две недеље.Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1129 Napisano pre 8 sati Drug član, 591 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Javim ti večeras. A one gumice sam ti poslao, javiće ti se neko danas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10808 Napisano pre 8 sati (promenjeno) Ne silazi, 2412 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @Gordak985 99% sam siguran da imam od Kawe, ali tek popodne kad dođem sa posla. Javljam u svakom slučaju. Imam neki set. Ako ima u njemu, super... Promenio pre 8 sati član Blaza 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23005 Napisano pre 8 sati Integrisan, 9768 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja, originalni set... Daj generalije i saljem (poklon!) 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10808 Napisano pre 7 sati Ne silazi, 2412 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Svaka ti čast !!! 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2191 Napisano pre 7 sati Drug član, 822 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Када дајеш (поклањаш) Богу дајеш, када примаш, Божије примаш 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2803 Napisano pre 7 sati Drug član, 1373 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @N.F.S. !Poručujem set sa Alija pa kome bude trebalo nek se javi, ići će kao poklon takođe!Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3321 Napisano pre 7 sati Drug član, 1913 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. sad si ga uvalio u drugi problem Pre ce menjati plocice i raditi servis klesta 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2803 Napisano pre 7 sati Drug član, 1373 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ćuti baš mi glupo bilo juče, znam da su pločice pri kraju i zaboravih da kupim a majstor rasturio pola motora :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16306 Napisano pre 7 sati Integrisan, 9382 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pisah lani, gotovo sve gumice mnogo boljeg kvaliteta od Sigurnost Zrenjanin imate na smederevskome putu u Bolecu. Pre pijace sa leve strane (ko iz grada ide) odmah pored samousluzne perionice nalazi se radnja na kojoj piše "Servis kocionih sistema" ili tome slično. Vlada je vlasnik. Gumice su visestruko skuplje od Sigurnost ali i laik kad ih uzme u ruke videće odma razliku. Da neko ne pomisli da Sigurnost pljujem da su loši, nisu. Samo zborim da ima i ta mogućnost. Takodje na kruznom putu ka B. Potoku kad se krene ima jos jedna firma koja pravi i ima dosta vrsti gumica...zaboravi joj ime, potrazite na netu. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23005 Napisano pre 7 sati Integrisan, 9768 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Saljem uz gumice i mast koja ide na to mesto (ciatim 221)... Mnogi guraju tovatnu koja se em spere brzo em degradira gumu (sva ispuca). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10808 Napisano pre 6 sati Ne silazi, 2412 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Nešo, i jelkicu spakuj ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23005 Napisano pre 6 sati Integrisan, 9768 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko Gordak-ov br. telefona? Stojim na salteru, nije mi poslao taj podatak jbg.Sent from my EML-L29 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23005 Napisano pre 5 sati Integrisan, 9768 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan PoslatooooSent from my EML-L29 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2803 Napisano pre 4 sati Drug član, 1373 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini @N.F.S. izmaklo mi iz glave potpuno. Hvala još jednom!Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4530 Napisano pre 4 sati Nemanja Stojanović, 1473 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Zaštita za ekran i za viljuške. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...