misa-pei 6645 Napisano pre 6 sati Drug član, 3050 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam na Suzi Q stavio vazdušnu, otišli smo na Đerdap i ja zatrubim. Čujem, brodovi mi odgovaraju I sad se smejem kad se setim. 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8387 Napisano pre 5 sati Solo Rider, 3210 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam podmazao i naoštrio lanac na Husqvarni ....i to je rad na motoru valjda 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3151 Napisano pre 4 sati (promenjeno) Drug član, 1851 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ono sto je Doca uradio sam i ja hteo al reko ne znam kako ce biti na motoru posto je na autu uvek negde gde se zvuk odbija. Mozda nekad skinem Deneli pa uradim ovako nesto. Na 407 sirena isto bolesno svira, kad sam tek uzeo auto zasviram sam sebe uplasim. Promenio pre 4 sati član RankoBg87 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4340 Napisano pre 36 minuta Nemanja Stojanović, 1446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan A ja se mislim da dodam još jedan Denali da svira duplo Samo nemam mesta za kompresor nigde. Elem, ja danas dodao zaseban nosač za carplay. Ova siva šipkica je fabrički nosač, ali je takođe i držač vizira. Dešavalo mi se na AP da mi valjda od težine spušta vizir na dole, pa reko da ga rasteretim. A i lepše mi da je uvek dole uz ekran od motora, nego da se šeta sa vizirom. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...