misa-pei 6749 Napisano Februar 2 Drug član, 3053 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam na Suzi Q stavio vazdušnu, otišli smo na Đerdap i ja zatrubim. Čujem, brodovi mi odgovaraju I sad se smejem kad se setim. 1 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8408 Napisano Februar 2 Solo Rider, 3218 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam podmazao i naoštrio lanac na Husqvarni ....i to je rad na motoru valjda 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3174 Napisano Februar 2 (promenjeno) Drug član, 1865 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ono sto je Doca uradio sam i ja hteo al reko ne znam kako ce biti na motoru posto je na autu uvek negde gde se zvuk odbija. Mozda nekad skinem Deneli pa uradim ovako nesto. Na 407 sirena isto bolesno svira, kad sam tek uzeo auto zasviram sam sebe uplasim. Promenio Februar 2 član RankoBg87 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4416 Napisano Februar 2 Nemanja Stojanović, 1461 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan A ja se mislim da dodam još jedan Denali da svira duplo Samo nemam mesta za kompresor nigde. Elem, ja danas dodao zaseban nosač za carplay. Ova siva šipkica je fabrički nosač, ali je takođe i držač vizira. Dešavalo mi se na AP da mi valjda od težine spušta vizir na dole, pa reko da ga rasteretim. A i lepše mi da je uvek dole uz ekran od motora, nego da se šeta sa vizirom. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1081 Napisano Ponedeljak u 11:05 Drug član, 1090 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Svaki dan po nešto, da se ne sedi dzabe DRZ tower 2.0, malo ofarban, dodatna svetla... Treba da napravim mrezicu za far i jos neke estetske dorade. Do test verzije na terenu 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4416 Napisano Ponedeljak u 14:16 Nemanja Stojanović, 1461 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Rešena i struja danas Za sve dodatke razdelnik. Samo se on kači na akumulator pa ostalo na njega u ono sivo/narandžasto iza. On daje struju samo kad je dat kontakt. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17374 Napisano Petak u 16:18 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3700 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Danas produžio registraciju. 1096 kubika, 80 ks, 1997. godište, deseta registracija u Srbiji (bez štete). Cena 26.200 dinara. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 623 Napisano Petak u 16:23 Zainteresovan, 504 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Rešena i struja danas Za sve dodatke razdelnik. Samo se on kači na akumulator pa ostalo na njega u ono sivo/narandžasto iza. On daje struju samo kad je dat kontakt.Ovo izgleda zanimljivo i korisno, gde si nabavio?Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4416 Napisano Petak u 16:53 Nemanja Stojanović, 1461 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan UncleWang. U principu možeš i sam da napraviš, nego meni Ujko dugovao neke pare od reklamacije pa mu rekao da pošalje ovo Odlučio sam pošto imam samo dve stvari prikačene na ovo da izbacim onaj sivo/narandžasti spliter i da ih zakačim direkt na ovaj dongl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...