RankoBg87 2853 Napisano pre 6 sati Drug član, 1693 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, gebee&co je napisao: @RankoBg87 jel ti ovo Road 6 na motoru.Kako si zadovoljan gumama? 5, s obzirom da sam imao fabricki plasticne ovo je za mene druga dimenzija, vozi se lepo, lako se obara, prati put, nisam imao problema ovih 4k km, zadovoljn sam. Kad je asfalt klizav tu nema gume koja ce da drzi. Treba da uradim jedan klip gde se bas vidi kako se motor otkacio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7846 Napisano pre 6 sati Drug član, 820 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @RankoBg87 Ovaj? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2853 Napisano pre 5 sati Drug član, 1693 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, the_doctor je napisao: @RankoBg87 Ovaj? Ne, voznja u Bosni, 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1296 Napisano pre 1 sat Drug član, 850 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno ti stoji NC Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...