ironhorse 1783 Napisano Avgust 23 Zainteresovan, 369 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Upravo registrovan. Ukupno 33.300 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16127 Napisano Avgust 23 Vozim motor, nisam BAJKER, 2301 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Nista gore od registracije u sred sezone, umesto da potrosis te pare na letovanje, ti daš državi... Tako je i meni na 12-ici bila reg u Junu, srecom na 14-ici je u Novembru... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2456 Napisano Avgust 23 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Još se nisi inficirao sa bolekuracijom ....pa još reaguješ.....polako vreme će učiniti svoje Pa kako tako, ja ne mogu sad mirno da sedim i radim, moram napolje da slikam gumu iz dobrog ugla da se vidi dubina šare :-)Sent from my SM-S911B using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3330 Napisano Avgust 23 Drug član, 943 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Sad se ne važi, promenićeš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Avgust 25 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan On 3. 6. 2023. at 22:17, BokyBoy je napisao: Ništa brate, sam sam radio, imas na KP, oko 1500-2000 din, zavisi sta daju uz nju. Boki, koliko se nanosis tecnosti i koliko traje jedna takva bocica na motoru velicine tvoje kawe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16127 Napisano Avgust 25 Vozim motor, nisam BAJKER, 2301 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, steefanv je napisao: Boki, koliko se nanosis tecnosti i koliko traje jedna takva bocica na motoru velicine tvoje kawe? Nanosiš u tankom sloju, nakaplješ na sundjerić, deo po deo motora, ja sam tri puta odradio motor sa jednom bocicom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2501 Napisano Avgust 25 ODUSTO OD DIJETE, 2616 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Meni stoji u garaži, nikako da probam. Kupio na Aliju ima sigurno godinu ipo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1545 Napisano Avgust 25 Drug član, 982 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan U procesu menjanja zmigavaca. Automat stavljen drugi. Lepo su mu legli ovi zmigavci, bar po meni, a to je najbitnije jos kad bih odradio keramiku i to je to sto se estetike tice. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1545 Napisano Avgust 25 Drug član, 982 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Fabricki za automat ima gumu koja nalegne na nosac. Ovaj univerzalni je nesto veci i guma ne moze da predje preko nosaca. Moze da se drugacije napravi i mnogo lepse ali mu ne znaci jer vezice rade posao. Fabricki dzek nisam kvario jer kad tad ce neko ili ja vracati fabriku. Samo sam premostio sa dve lepo izolovane zice. Sve sto radim i uradim na motoru da je neka izvedba pravi se tako da se u svakom trenutku vrati na fabriku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16127 Napisano Avgust 26 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2301 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Stavio na papir projekat...skupo... razmislicu jos malo dal' da zagrizem i odreknem se krivina... hocu jos da se konsultujem sa nekim ljudima iz struke .. al' ako odlucim, izgledace ovako ... Promenio Avgust 26 član BokyBoy 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2092 Napisano Avgust 26 Drug član, 781 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Данас ухватио и заменио ТБ пошто ми котурача напрсла, ставио МАРИНИЈУНСКУ Сајле нисам дирао само сам их изџекао из пластичног кућишта За дизне одох за сат ипо код друга да их у ултразвучној кади очистимо. После штеловање вентила и сихорнизација… 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2092 Napisano Avgust 26 Drug član, 781 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Одрађено чишћење сад још вентили и сихронизација 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Avgust 26 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Немања je napisao: Одрађено чишћење сад још вентили и сихронизација Kolega koju hemiju koristis za ciscenje u UZ kadi? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2092 Napisano Avgust 26 Drug član, 781 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, steefanv je napisao: Kolega koju hemiju koristis za ciscenje u UZ kadi? Друг већ годинам користи Аксал, каже није агресиван на гумице, боље очисти него течност за ултразвучну, и одмах издува дизне и ако се не монтира одмах он капне уље и продува кроз дизну. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2294 Napisano Avgust 27 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Nisam skidao prednji poklopac od prosle godine. Zato sam sad potrosio litar petroleja ne bi li ga oprao... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2092 Napisano Avgust 28 Drug član, 781 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Мотор се мало бунио и режао што није ориђинале Туратек или Вундер него је П.Р.Ц. то му је што му је, боље немамо горе нећемо…ставио продужетак на предњем точку и качкетић на сату, живела браћа кинези… 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21470 Napisano Avgust 28 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Blato i kamencici ne poznaju marku Jednom sam ispao magare i kupio produzetak blatobrana iz Louisa, onaj pyramid... Istu gresku ne ponavljam! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16397 Napisano Avgust 28 Integrisan, 4924 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam sebi privezak za motor. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shke 61 Napisano Avgust 28 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SVT650X Black Beauty Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljao jutros na semaforu da napokon skinem zastitnu foliju sa ekrana...al me nesto omelo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanvasic 350 Napisano Avgust 31 U prolazu, 72 postova Lokacija: Jaša Tomić Motocikl: Yamaha FJR1300A, BMW K1600GTL Prijavi odgovor kao problematičan Nije danas, ali je danas kompletirano sve. Pre nedelju dana otisla jedna bobina. Gde bi BMW bio BMW kad ne bi nesto usput pregorelo Kad je vec sve rastureno, zamenjene svecice, nov antifriz svakako, posto se mora skidati hladnjak da bi se svemu pristupilo. Takođe, urađen mali servis. U narednim danima promena guma i tecnosti u kocnicama i kvacilu. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10019 Napisano Avgust 31 Drug član, 3336 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Posle poslednje vožnje do D. Milanovca i nazad samo oprao Blekija,obrisao lanac, bez potrebe za pranjem.Kad nestalo ulja, juče obišao ceo grad, nema SAE 140,nauljio ga sa Testerolom, onaj ću naručiti. Drži se RK još, 35000 pređenih... Stigoše pre neki dan čepići, što zafališe... Sad je čepovan, samo još da je čipovan?! Neke sam tri puta naručivao, za M8 tri različite širine rupe, kad stignu za mm veće, pa kako ih merite? Ali dobro, potrefih... Imam ih raznih vrsta i veličina, muški, ženski, srednji rod... Ako zatreba nekome, a da ih imam, vičite... 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7908 Napisano Avgust 31 Drug član, 2087 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @shoyyka da spremam pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10019 Napisano Septembar 1 Drug član, 3336 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, gebee&co je napisao: @shoyyka da spremam pare. Ne *ebe lep nego uporan, a? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
solidSnejk 100 Napisano Septembar 1 (promenjeno) U prolazu, 40 postova Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Dodato svetlo za tablicu na DIY tail tidy. Cekao 3 meseca, zagubilo se u posti, mislio sam da nece ni stici, ali eto ga. Promenio Septembar 1 član solidSnejk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Septembar 1 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan On 26. 8. 2024. at 10:38, BokyBoy je napisao: Stavio na papir projekat...skupo... razmislicu jos malo dal' da zagrizem i odreknem se krivina... hocu jos da se konsultujem sa nekim ljudima iz struke .. al' ako odlucim, izgledace ovako ... Boki, može li ovo na točak ? Mislim, zadnji... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...