wragg 1067 Napisano April 24 (promenjeno) Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Немања je napisao: Ја сам два пута балансирао точак на постољу. Као што раде они у ГП, и веруј ми, можда и најбоље балансирање које постоји. Никада никакве вибрације нисам имао, а ти можда можеш да искористиш за задњу… Ako mislis na ovakvo postolje, takvo je i kod mene. Samo mi se cini da ce biti malo preusko za 260. Ne znam, moram probati @bobangsxr kazes ne treba se ni truditi balansirati. Nece nista promijeniti Ovaj moj ne voli niske okretaje, pa kad si u petoj na 70-80 i zavrnes gas, hoce tank da spadne Promenio April 24 član wragg 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2106 Napisano April 24 Drug član, 788 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 40 minuta, wragg je napisao: Ako mislis na ovakvo postolje, takvo je i kod mene. Samo mi se cini da ce biti malo preusko za 260. Ne znam, moram probati @bobangsxr kazes ne treba se ni truditi balansirati. Nece nista promijeniti Ovaj moj ne voli niske okretaje, pa kad si u petoj na 70-80 i zavrnes gas, hoce tank da spadne Да , баш такво. Ако имаш проблем са балансирањем и величином гуме, има решење, промениш мотор… 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2517 Napisano April 24 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko košta ovakvo postolje ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7700 Napisano April 24 Solo Rider, 3080 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Koliko košta ovakvo postolje ?Nije mnogo ....u motolandu 40.000 rsd . .....pošto je od plemenitih metala Solo rajder sa stolicom i osmehom 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 775 Napisano April 24 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 35 minutes ago, ZEMZEM said: Koliko košta ovakvo postolje ? U Louisu 46 eur mada bude veoma često na popustu za 30. Craft-Meyer CRAFT-MEYER WHEEL BALANCER, INCL. AXLE WWW.LOUIS-MOTO.COM Buy Craft-Meyer CRAFT-MEYER WHEEL BALANCER, INCL. AXLE at Louis Moto for a great price. Top brands ✓ Great selection ✓ No risk ✓ Secure payment ✓ 2 year return policy ✓ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2517 Napisano April 24 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično, čim budem išao za Austriju pazarim ovo čudo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21651 Napisano April 24 Integrisan, 9443 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pisao sam o tome 2008 godine , vise komada sam pravio, laganica i jeftino a znaci punoooo... (ehhh moja cbr, kako me je lepo vozila gde pozelim ) 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7700 Napisano April 24 Solo Rider, 3080 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ljaksa stajl....radi posaoSolo rajder sa stolicom i osmehom 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21651 Napisano April 24 Integrisan, 9443 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Je li ta sipka kod mene sada Bane? Bas je koristim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7700 Napisano April 24 Solo Rider, 3080 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Je li ta sipka kod mene sada Bane? Bas je koristim! Ne... mislim da....jedna od šipki. 'Teo i ja nekad kad da pravim i prodajem, al' odustao. Ali sada su cene nenormalne. Evo gledam u Louisu šipka 12€....Solo rajder sa stolicom i osmehom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8006 Napisano April 24 Drug član, 2110 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je šipka sa konusima za točak,i sa poštarinom nije skupa.Kada sam pravio,samo osovina mi je bila oko 1000 din. plus izrada konusa.Ostalu bravariju ne računam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5345 Napisano April 24 Drug član, 1905 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje sprave Zahvaljujući @BaneVuk58 ps: Sve danas sutra da napravim lepo, ali nikako, a ova radi posao, i tako 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8006 Napisano April 24 Drug član, 2110 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Evo moja. 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7700 Napisano April 24 Solo Rider, 3080 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @gebee&co Jbg. mladost...radi ga breee profiiiiŠta penzionerska sirotinja jedva skrpi za vinklajz.....Solo rajder sa stolicom i osmehom 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2106 Napisano April 24 Drug član, 788 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, BaneVuk58 je napisao: @gebee&co Jbg. mladost...radi ga breee profiiii Šta penzionerska sirotinja jedva skrpi za vinklajz..... Solo rajder sa stolicom i osmehom Ја волим те сиротињске, поготово забаве за сиромашне 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano April 24 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, bobangsxr je napisao: Meni iskreno nije bitna debljina novih, kolika je tolika je ali ove konkretne nisu nove, jeste da imaju mesa još dosta ali nisu nove, ja sam uzeo motor sinoc iz servisa i vozio ga 2 km do moje garaže, nisu mogle na tu relaciju da se ovoliko umusave to je tačno ali potrošnja je na 5% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7700 Napisano April 24 Solo Rider, 3080 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Немања je napisao: Ја волим те сиротињске, поготово забаве за сиромашне Zato su izmislili "ljubav"....da se dodje džabe to p.čke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16912 Napisano April 24 (promenjeno) Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas "razbucao" kočioni sistem. Poskidao količina creva i poslao u Novi Sad da mi urade nova (teflonska-pacirna), skinuo kočiona klešta da kompletno očistim klipove i cilindre i da zamenim pločice. Spremio i novu kočioni tečnost (Ipon 5.1). Skinuo točkove i sutra menjam gume (Danlop Meridian umesto Mitas Terra Force). Menjam i semeringe prednjih viljuški. Sve poslove obavljam sam. Motor će prvi put za prethodnih desetak godina (koliko je kod mene), da bude van funkcije dva do tri dana. p.s. I upravo sad ustanovio da mi je jedno kočiono crevo ispalo prilikom pakovanja i nisam ga poslao. Promenio April 24 član zika56 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1317 Napisano April 24 Drug član, 1135 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, sasa ns 1 je napisao: to je tačno ali potrošnja je na 5% Izvini ali nisam bas razumeo na kakvih 5% mislis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano April 24 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pločice se vidi da su se koristile ali jako malo jer nisu skoro ništa potrošene, tojest ja sam procenio da je to 5 % 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16347 Napisano April 24 Vozim motor, nisam BAJKER, 2311 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan @bobangsxr ako si ih vec skinuo a kao nove su, pokloni ih nekome kome ce da znace...barem ja tako radim... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1317 Napisano April 24 Drug član, 1135 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Vratio sam ih nazad, skinuo sam bio samo sa desnog diska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano April 25 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam isprobao šta sam radio u prethodnoj nedelji.... zamenio sam gume, diskove i pločice na Kravasakiju i namestio ler. Kupio sam i nosač osigurača jer je neki "majstor" stavio dve stopice i ubo osigurač pa namotao trakom. A montirao sami Skotnogojlera jer je opštepoznato da mrzim da prčkam oko lanca. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rex 432 Napisano April 25 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan upalio panteliju.prvi put posle novembra.okačio bih i snimak al ne uspeva.normalno puklo mi crevo za gorivo pa sutra trk u radnju, 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano April 25 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ja nego majstor, zamenio prednje pločice,TRW MCB667SV, zahvalnica ide koleginici @Alexandra995 . Moglo je to još da ide, bar pola mm su imale u sebi :-) Trebaće i zadnje ali to od sledeće plate :-)Trebalo je i da montiram frejm slajdere ali je brat kinez spakovao jednu đuntu sa krupnim nutom, a trebalo sa sitnim.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...