Jovan Ristic 5423 Napisano Novembar 30, 2022 Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, nafetS je napisao: U subotu... provozao krug uveče, smrzao se ko piiiii Došla dva momka sa prikolicom i odvezli mi motoriće u nepoznatom pravcu. Jel se kilometraža motora računa i na prikolici kad se vozi? Generalno, ništa pametno sem što smo otišli u kafanu na malo druženja, to je i najbitnije bilo. Uvek kratko... @Jovan Ristic @abarth_maniac@maxx Ne znam kako, ali kilometraža se zaokružila na 30.000 km. Čudesna prikolica... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Novembar 30, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Jovan Ristic je napisao: Ne znam kako, ali kilometraža se zaokružila na 30.000 km. Čudesna prikolica... Jovane, zaustavi motocikl i napusti temu. Nemoj opet kroz crveno da mi prolaziš. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22087 Napisano Novembar 30, 2022 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Turio Hondi teflonsko crevo na kvacilo 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17011 Napisano Novembar 30, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2357 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, N.F.S. je napisao: Turio Hondi teflonsko crevo na kvacilo Kad stignes, javi da li si primetio razliku u odnosu na fabricko crevo, meni je na Thunderace-u bila ogromna razlika, kvacilo mnogo preciznije i mekse, skroz drugaciji osecaj na rucici. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22087 Napisano Decembar 1, 2022 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno, cim probam... Ovako u mestu osecaj je isti. Razgovora radi, kroz armirano, teflonsko crevo pritisak se prenosi skoro pa direktno, kao kroz metalno. Kroz gumeno nesto pritiska se izgubi u njegovom sirenju (naduje se pod pritiskom, ne bukvalno kao balon ali na duzinu dovoljno da pad pritiska bude merljiv i primetan ). Inace, crevo sam kupio univerzalno TRW i holendere istog proizvodjaca, pertlanje mi je odradila firma "Prima flex" Kg. Sve ukupno izaslo oko 5500din (crevo 3000, holenderi po 900, srafovi/podloske 600din i koka-kola za krimpanje ) "Hel" bi me kostalo oko 13000din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17011 Napisano Decembar 1, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2357 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Da si zvao Nemanju, koštalo bi te 3000 max. Ja njegova creva imam evo vec na četvrtom motoru. Evo da imaš za ubuduće, a i svi ostali. Nemanja 063 8123157 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22087 Napisano Decembar 1, 2022 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Boki, je li to neka radnja ili? Sent from my EML-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17011 Napisano Decembar 1, 2022 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2357 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, N.F.S. je napisao: Hvala Boki, je li to neka radnja ili? Sent from my EML-L09 using Tapatalk Mislim da jeste, zove se Metal-nešto, ne mogu da se setim, ja znam Nemanju godinama pa cimnem njega direktno, nalaze se u NS, jednostavno izmeris duzinu creva koja ti je potrebna i ugao okca, možeš i da mu posaljes svoja pa po njima da uradi, ili jednostavno slikaš i posaljes mu sliku, ne mora motor da ti stoji, ma decko zna posao, možeš kako god hoces, nikad problem. Cene su smešne a kvalitet odličan, jedino što ne možeš da biraš boju creva, žućkasta su. Ja kad kupim motor, uvek prvo njega zovem... radio mi za Tandzaru, ZX9r, Busu, Zx12r... Prezadovoljan sam. Takodje radi ovim trkačima sa Nav(L)aka, od njih sam i dobio davno preporuku za njega. Promenio Decembar 1, 2022 član BokyBoy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22087 Napisano Decembar 1, 2022 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ahaaa, "metalproizvod".. Znam za njih. Sent from my EML-L09 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drelens 377 Napisano Decembar 1, 2022 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSR 600, APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan Taman htedoh da napisem. Bas sam neki dan citao o njima ovde. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9972 Napisano Decembar 2, 2022 (promenjeno) Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas posle podne se pojavilo neko zubato sunce, pa sam iskoristio priliku da skinem ceradu sa Bandita i upalim ga malo da radi. Akumulator sam skinuo posle Ostrvice pa sam ga vratio, na kratko. Provozao ga malo po kraju, stigao do treće brzine, i smrzo sam se ko vaška. Malo isprskao WD-om neke delove na njemu, pustio da se ohladi i ponovo ga pokrio da spava... Toliko za danas. Promenio Decembar 2, 2022 član bajker71 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22087 Napisano Decembar 2, 2022 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan On 30.11.2022. at 17:21, BokyBoy je napisao: Kad stignes, javi da li si primetio razliku u odnosu na fabricko crevo Vozio se danas, iskren da budem (uz smrznute sake) osecaj je isti, ali! Lepse mi izgleda i protnuto je kuda treba, meni dosta. Samo idem u krug i gledam kako je lepa Honda. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Decembar 4, 2022 (promenjeno) .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ставио предњу ендуро гуму на KLX у шуми . 45 минута ми требало да променим, да сам у стану завршио бих за 20 минута. Promenio Decembar 4, 2022 član СајберГастарбајтер 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17011 Napisano Decembar 4, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2357 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Opeglao Ralju, dosuo goriva do cepa, ususkao ga sa dobrim društvom na spavanje... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8162 Napisano Decembar 4, 2022 Ne silazi, 2138 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Garaža puca od konjskih snaga.Znači,ništa ispod sto konja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17011 Napisano Decembar 4, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2357 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, gebee&co je napisao: Garaža puca od konjskih snaga.Znači,ništa ispod sto konja. Dveipoiljade kubika i oko četristo konja... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8162 Napisano Decembar 4, 2022 Ne silazi, 2138 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan I sve to jašeš........kako stigneš.Hahahahaha,morao sam,pa me ubi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3610 Napisano Decembar 4, 2022 Drug član, 979 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan I juče i danas izveo pastuva na vetar i galop. Zajedno sa @Ivanrsvb 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5530 Napisano Decembar 5, 2022 (promenjeno) Drug član, 1981 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Za vikend prvi put u životu promenio gume na motoru sam. Zloglasne Mitas E07 (jako krute gume). Kad kažem sam znači bez prisustva vulkanizera Morao sam da koristim varilačku stegu da odvojim gumu od felne. Izvukao jedan bitan zaključak: vulkanizeri uopšte nisu skupi A kako ljudi uspeju da sami samcati okrpe zadnju gumu u sred neke nedođije i dalje mi je misterija. Posle nekoliko sati - ipak pobednička fotografija #zzz# Promenio Decembar 5, 2022 član antir3ality 10 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Decembar 5, 2022 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jbga ja se sad sjetio da sam u subotu ( postalo rutina pa se zaboravi ) skinuo akumulator sa motocikla donjeo ga iz garaze kuci i stavio na isparvljac da ga malo osvjezim. Prije prikljucenja na ispravljac napon bio 12.33V ,a poslije 12h 13.74V. Za prvo osvjezenje dosta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 617 Napisano Decembar 5, 2022 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio ulje u Beverliju i PCX-u, provozao malo po ovom lepom danu, ispekao prste na granu auspuha i tako. Zeznuo sam sajlu za otvaranje poklopca rezervoara na bevu, sad ce biti igranka da se to zameni, ovako na oko se cini da nije bas pristupacno.Ostaje kociona tecnost i antifriz na Hondi, to sledi narednih dana.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1596 Napisano Decembar 5, 2022 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Borkosan je napisao: ispekao prste na granu auspuha Znaci isao u voznju da ohladis prste. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Decembar 6, 2022 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ono kad rešiš malo upaliti bolid,posle 24 dana,a par kapi ti upropasti ugođaj... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3062 Napisano Decembar 6, 2022 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Ja ništa, al' zato Ranko i Jovan sve što treba...servisiran, opran, zamenjena mu je i obuća, namackan keramikom i pokriven da odspava zimski san. 20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5530 Napisano Decembar 6, 2022 Drug član, 1981 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Uh kako dobro izgleda! Opasna mahina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...