Jump to content

Moto Zajednica

Informacije o Rumuniji

Recommended Posts

• Ne silazi, 5620 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

Bio sam pre 10-ak dana na turi po Rumuniji i ono što iskreno svima preporučujem je da kad overe TA i TF krenu severno. Priroda, putevi, gradovi, jednom rečju bajka. Bukovina je kao da si na Alpima (baš sinoć Memedović u Sasvim prirodno obilazio Bukovinu). Širom Rumunije, postoje stolovi i klupe pored puta za one koji vole da piknikuju. Otkrili smo i Čorba di Burta, odnosno po naški škembe čorba...podseća na belu teleću čorbu, jeli smo je svaki dan. Još uvek je jeftino/povoljno.

IMG-1ed9568a864c53df62b455f95da38962-V.j

IMG-5665542f5074d6380c6d0082776db06e-V.j

IMG-82376b701852ed69836fa28e4d66982d-V.j

IMG-8dff7c8ca23d16a21e4de02d7531a423-V.j

IMG-b788174367d7fc4a67d9843e2e3639e8-V.j

IMG-20250909-154946.jpg

IMG-20250909-223412.jpg

IMG-20250910-114211.jpg

IMG-20250910-123743.jpg

Promenio član doktor
  • Sviđa mi se 13

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 3608 postova
  • Motocikl: Džies

Iznenađujuće ili ne da sretosmo samo jednog medu?Verovatno su ih oterali posle smrtnog slučaja,vidim i policijsku patrolu parkiranu u šumi iznad brane.Taj jedini meda pametan,skroz iznad patrole,prekrstio prednje šape i šmeka.

• abc, 912 postova
  • Motocikl: BMW GS 1250 Adventure
Iznenađujuće ili ne da sretosmo samo jednog medu?Verovatno su ih oterali posle smrtnog slučaja,vidim i policijsku patrolu parkiranu u šumi iznad brane.Taj jedini meda pametan,skroz iznad patrole,prekrstio prednje šape i šmeka.
Ja sam ih vidio tri. Tao da ih ima
  • Sviđa mi se 1

• U prolazu, 4 postova
  • Motocikl: Honda CB500F, Honda CBF1000

Pre 3 sati, shoyyka je napisao:

Meni je bio osećaj kao grizli da je pored puta a ne meda.

Bogme, nije bilo svejedno. Mada je "medu" bilo baš briga za mene... Vrv samo čeka da neko stane autom i da ga nahrani.

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 70 postova
  • Motocikl: BMW R1250 GSA

Samo ostavite 10-15 metara rastojanja od poslednjeg auta u koloni, i motor ne gasiti. Oni se polako pomeraju kako ko uslika medveda, ili ga nahrane, kad dodje red na tebe, imas dovoljno rastojanja i samo gas…

• Mr., 626 postova
  • Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black,
8 hours ago, shoyyka said:

Mozda zavisi od doba dana kad si prosao. Ja sam vozio TA i TF dve godine za redom 2023 i 2024. 2023 su bili popodnevni sati i vidjeli smo 3 primjerka. 2024-te sin i ja smo rano krenuli iz SIbiu i sresli izmedju 10 i 15 komada od cega nekoliko mladuncadi. Moguce je da ih ujutru ima vise i izlaze na dorucak koji im turisti serviraju a popodne se vec povlace na spavanje.
Ne mora da znaci, mozda je bila samo koincidencija, al neka moja opservacija

• Sviđa mi se 1

• Zainteresovan, 409 postova
  • Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400
On 20.9.2025. at 19:48, shoyyka je napisao:

Sad smo ovde:

4927cc4b-3dcf-4dc6-a35b-e2e43bba7157.jpg

Preporuka, koga put nanese ovamo, motora 7-8 trenutno. Sa doručkom 5500.Cena je za dve osobe. 

Prvi smeštaj ti je mnogo daleko. 

Put Targu Jiu-Petrošani fantazija,ko voli krivinarenje, pored manastira Lainici. 

Prosao tuda pre dve godine.. odlican put, lepi predeli.. Petrosani zanimljiv gradic, imali smo smestaj u nekoj zgradi u gradu, zgrada samo sto se ne srusi, a apartman kao iz 22veka .. savremen, lep, cist, moderan… nekako mi ostao u secanju.. naravno posle TA i TF , Turda, Sibiu (evropska prestonica kulture) .. treba se podsetiti jos koji put.. definitivno

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja