Efendija Skalin 770 Napisano Jun 11 Zainteresovan, 359 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Imas na zvanicnoj stranici datum otvaranja TF-a. On je svake godine zatvoren. E sad, kada dodjes na vrh do tunela, bude pretezno kapija sa vratima kroz koja mozes motorom, tako da vrlo cesto mozes obici motorom TF i prije zvanicnog otvaranja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 8111 Napisano Jun 11 Drug član, 3190 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan https://www.roxy-world.ro/webcam-transfagarasan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 6093 Napisano Jun 12 BJB Maxi Scooter Club, 1823 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Tf se zvanično uvek otvara 1 jula. Medjutim u zavisnosti od vremena ide se i mnogo ranije. Već se vozi i to uveliko, neke kolege koje poznajem su već bili i sve je ok. Malo snega ima oko jezera Balea iznad tunela ali nista strasno, i zbog guzvi sad je idealno i može da krene sad. TA sve superPoslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladags 163 Napisano Jun 12 Svrati ponekad, 114 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se, ko može sada najbolje će proći po pitanju gužve... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAPARACO 178 Napisano Utorak u 22:19 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo već u Rumuniji,ima li neko informaciju kakvo je njihovo primorje? Otišao bih posle TA i TF za Constancu ili neki drugi grad na moru.Znam da ne treba očekivati nešto "VAU" ali nadam se da će biti zanimljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14553 Napisano juče u 03:25 Integrisan, 7873 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Konstanca je luka. Ako misliš na pravo letovalište to je Mamaja. Kako je ne znam, video sam samo na slikama. Inače, bolje idi negde drugde da te ne cepi neki dron ili zalutala raketa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6855 Napisano juče u 07:12 Drug član, 1968 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan On 7. 6. 2025. at 7:23, vladags je napisao: @ProMaster secas li se ovog dela na samom pocetku klipa ? Kad smo stali da se obucemo jer nam se koske pretvorile u led On 8. 6. 2025. at 7:36, ПИпезос je napisao: ali oba za sada sa vremenskim ograničenjem od 07h do 21h Meni nesto u glavi da je to ogranicenje od 07 - 21 cele sezone i nema veze sa otvaranjem puta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8506 Napisano juče u 07:18 Drug član, 592 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: u dolasku HONDA NT1100 (2025), BMW C400 GT (2020), ex HONDA Africa 1000 DCT (2016) Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: Meni nesto u glavi da je to ogranicenje od 07 - 21 cele sezone i nema veze sa otvaranjem puta то је само у тим прелазним периодима, кад се отворе прелази па једно пар недеља и пред почетак зиме јер тад зимске и спасилачке службе раде у смањеном обиму а то је обично на почетку сезоне траје до 1.јула а на јесен почиње од 1,октобра Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...