nikolavik 46 Napisano Mart 29, 2024 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću ili na kraju da pravim ili da poručim sa aliexpress. Al ne znam koliko su njihovi dobri (daj bože da nikad ne saznam ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Mart 29, 2024 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja tražim neki vizir za N verziju, pa ako neko ima na prodaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
solidSnejk 100 Napisano Mart 30, 2024 (promenjeno) U prolazu, 40 postova Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan @zagadjenje Ja imam ovaj sa Alija (ne prodajem, ali preporucujem, stigao je za 20-ak dana). Evo kako je legao. Sa 110 sad imam osecaj kao pre na 80, tako da sto se mene tice - dobro potrosene pare. Promenio Mart 30, 2024 član solidSnejk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Mart 30, 2024 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam taj. Ali uspeo sam juče da nađem baš kakav sam želeo i stiže danas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1608 Napisano Mart 30, 2024 Drug član, 1002 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde se pise o malim vizirima da pomazu a u enduro delu i turing stavljaju balkonska vrata da ne osete vetar Kod mene je neki poveci vizir za far sto se stavlja i ima efekta al tuce u kacigu kako god da okrenem. Pomaze ali mislim da sv s, hornet s, fazer s i bandit s su mnogo bolji po tom pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Mart 30, 2024 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj sa onim nastavkom.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano April 3, 2024 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Da li mozda ima neko za sv650 wvby 2003-2005 cdi od 25kW ili 35kW? Tražim da kupim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano April 4, 2024 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ipak kupljen kit ograničenja poluge gasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolavik 46 Napisano April 4, 2024 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ipak kupljen kit ograničenja poluge gasa. Jel si poručivao već od njih, salju li za Srbiju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano April 4, 2024 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Neznam, živim u Austriji. Jel se može uopšte u Srbiji blokirati motor na 35kW? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolavik 46 Napisano April 4, 2024 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja videh da imaju dosta jos zanimljivih stvari. Nisam gledao za blokadu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5460 Napisano April 4, 2024 Ne silazi, 4878 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Gile_Extremeboy je napisao: Neznam, živim u Austriji. Jel se može uopšte u Srbiji blokirati motor na 35kW? Prvo pitanje: zašto bi ga blokirao na 35 kw? Ima raznih načina, od ECU, preko restriktora u usisu, izduvu, do fizičkog ograničenja na gasu koje si i sam postavio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano April 4, 2024 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Zato što mi zena ima A2 kategoriju do 35kW. A ispravno pitanje bi bilo, da li se u Srbiji može zavesti blokada na 35kW u papire motora, pitam čisto informativno, ja to izvodim u Austriji i motor se vozi na Austrijske tablice. I to se radi na sledeći nacin: kupi se blokada sa papirima u mom slučaju 120e, ugradis sam ako znaš, odeš do neke radionice za motorcikle da pogleda jel to ugrađeno po propisu i izdaju ti potvrdu za neke novce za koje se dogovorite, e onda se ide na tipizaciju pred državne organe da se prezentuje ugradnja sa papirima, 25e košta da pogledaju i 25e košta da upišu i eto ga motor na 35kW. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 664 Napisano April 4, 2024 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan @Gile_ExtremeboyU Srbiji jako tesko,gotovo nemoguce,ako nije uvezen i homologovan tako od strane uvoznika.Potreban je fabricki podatak da je takav pravljen za nase trziste,i opet zajebavaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5460 Napisano April 5, 2024 Ne silazi, 4878 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Može, ali teško. Moraš da ugradiš blokadu u legalnom servisu, zatim da ideš na valjke da mere snagu i mislim da usput imaš još svašta nešto od papirologije. Pre 21 sati, Gile_Extremeboy je napisao: Zato što mi zena ima A2 kategoriju do 35kW. A ispravno pitanje bi bilo, da li se u Srbiji može zavesti blokada na 35kW u papire motora, pitam čisto informativno, ja to izvodim u Austriji i motor se vozi na Austrijske tablice. I to se radi na sledeći nacin: kupi se blokada sa papirima u mom slučaju 120e, ugradis sam ako znaš, odeš do neke radionice za motorcikle da pogleda jel to ugrađeno po propisu i izdaju ti potvrdu za neke novce za koje se dogovorite, e onda se ide na tipizaciju pred državne organe da se prezentuje ugradnja sa papirima, 25e košta da pogledaju i 25e košta da upišu i eto ga motor na 35kW. E kad bi kod nas bilo tako lako da se reši na manje ili više kW. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17125 Napisano April 5, 2024 Integrisan, 5033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki Sv 650 s WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki Sv 650 s, 1999. godište, Naked, vozilo prešlo 46500 km, Bogatić. Cena 1.600 € - Motori - Polovni Automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6007 Napisano April 5, 2024 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Farban, iskasapljen auspuh, vizir i migavci menjani, ali deluje uredno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17125 Napisano April 6, 2024 Integrisan, 5033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Farban da, sve ostalo izgleda uredno. Cena ok s obzirom koliko traze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10531 Napisano April 6, 2024 Hronični Motociklopata, 7336 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Za tu cenu motor sasvim korektno izgleda, i još nije fiksno 1600, znači računaj da ide za 1500eura. Ajde @Motorcyclist šta si se stiso, pare u džep i idi pazari to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17125 Napisano April 6, 2024 Integrisan, 5033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ode. Ko stavi realnu cenu taj i proda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5460 Napisano April 7, 2024 Ne silazi, 4878 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Realna cena za SV650S 1. gen po mom mišljenju je tako, od 1.600 - 2.000 EUR u zavisnosti od stanja. Ako je neki baš, baš, baš očuvan, ima smisla i koji eur preko toga. Mene frapirala cena u oglasiva za neki CBR600F2 1993. godište, za koji je traženo mislim 2.200 EUR. Nije ništa specijalno očuvan ili da ima malo pređenih kilometara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12870 Napisano April 7, 2024 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nije ni lako naći dobar SV650. Svojevremeno kad smo drugar i ja tražili takav motor, obišli smo pola Srbije pa na kraju uze najskuplji u oglasima i jeste bio najbolji. Doduše to je bilo pre 10 godina, taj motor za sve vreme je redovno servisiran i nije štucnuo nikad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5460 Napisano April 7, 2024 Ne silazi, 4878 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Alekre je napisao: Nije ni lako naći dobar SV650. Svojevremeno kad smo drugar i ja tražili takav motor, obišli smo pola Srbije pa na kraju uze najskuplji u oglasima i jeste bio najbolji. Doduše to je bilo pre 10 godina, taj motor za sve vreme je redovno servisiran i nije štucnuo nikad. Neuništiv je. Onaj moj za stazu kuca 63.000 na satu i i dalje šljaka bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
solidSnejk 100 Napisano April 7, 2024 (promenjeno) U prolazu, 40 postova Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Koje ulje sipate u njega (prva generacija) ? Ja sam stavio fabricku 10w30 preporuku, al' mi mnogo njih preporucuje 15w50. Je l' lepse ubacuje u brzine sa guscim uljem, trenutno mi se cini da "klikce" jace nego sto bi trebalo? /edit Na savet Luka9905 sam krenuo da menjam brzine na 6-7k obrtaja i menjac radi mnogo glatkije. Pre toga sam menjao na nizim obrtajima i menjac je "kliktao", tako da ako neko ima slican "problem", eto potencijalnog resenja. Promenio April 7, 2024 član solidSnejk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano April 7, 2024 (promenjeno) Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Moj je model 2017. Od svega sto sam probao, moj glas je za Castrol 10-40, polusintetika. Motul nisam koristio, 5100 nikad vise (bila yamaha tad), a 7100 na sledecem servisu. Promenio April 7, 2024 član Petre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...