abarth_maniac 5968 Napisano Octobar 12, 2022 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Postoji tema na forumu. Moze da se napravi "pogon" pinjona, ja se njome vodio. Ima bar 7-8 godina... sam ga napravio od cepa od flase od 5litara (dobro, sad su 6 litara ) Prvi je trajao 7.000 km. I odustao. Ovaj traje vec 35.000 km +-. Imam fajl za print, ima i da se nadje na sajtu (ne znam da li je protiv pravila da kacim link sajta, ali google resava). U krajnjoj nuzdi, polovan. I ne treba ceo pinjon. Samo pokretni deo, koji se vadi iz nosaca pinjona. Izgleda kao vetrenjaca, 4 kraka i cilindar na koju si nakaceni kraci, izliveno izjedna. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 650 Napisano Octobar 13, 2022 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko poznaje nekog ko prodaje SV650 u dobrom stanju? Budzet maksimalno 2500 evra. Gledam pomalo na oglasima i nasao sam dva koja po slikama deluju okej. Jedan se nalazi u Novom Beceju 2007. godiste, a drugi u Kikindi 2002. godiste. Sutra bas idem nazad do Kikinde pa cu najverovatnije skoknuti da vidim kikindski primerak. Slicna cena, 5 godina razlike, malo je reci da je kikindska cena naduvana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5375 Napisano Octobar 13, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 4807 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je onaj u Ecstar nalepnicama ili slično, izbegao bih ga. Viđao sam ga uživo i ne sviđa mi se. Viđao sam ga na semaforu da se muči da ga održi da radi u leru. EDIT: Sad gledam oglase, nije to taj što sam mislio. Ovaj plavi iz Kikinde stvarno dobro izgleda. Ako je km ta koja jeste, isplati se uzeti. Imaš i u Zrenjaninu od kolege @Savan. Ocarinjen, urađen servis prednje viljuške, rashladna tečnost, ulje, filter, oprani i sređeni karbovi. Originalna kilometraša 22.000 km čini mi se. Ocarinjen i urađen AMSS. Promenio Octobar 13, 2022 član Jovan Ristic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Amos00 4 Napisano Octobar 13, 2022 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan 32 minutes ago, estel said: Da li neko poznaje nekog ko prodaje SV650 u dobrom stanju? Budzet maksimalno 2500 evra. Gledam pomalo na oglasima i nasao sam dva koja po slikama deluju okej. Jedan se nalazi u Novom Beceju 2007. godiste, a drugi u Kikindi 2002. godiste. Sutra bas idem nazad do Kikinde pa cu najverovatnije skoknuti da vidim kikindski primerak. Slicna cena, 5 godina razlike, malo je reci da je kikindska cena naduvana. Možda ja, teško mi je da ga stavim u oglase i da se rastanemo. N verzija, 2005. godište. Kod mene je 3 godine, pre toga kod dobrog drugara oko 5, a pre toga kod njegovog drugara, recimo od 2011. poznati vlasnici. Održavan u Biker House-u sve ove godine, momci ga znaju u šraf. Idi na 12. stranu ovog foruma, kolega Mario ga je opisao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 650 Napisano Octobar 13, 2022 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolege na odgovorima! Kad stignem veceras sa posla, lepo cu da zasednem i pogledam sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fildza 22 Napisano Octobar 26, 2022 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moj odgovor na pitanje "kakav je SV?": P.S. Nadam se da ce suzuki da me casti bar nove gume kad vidi ovo 12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 800 Napisano Octobar 27, 2022 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šomi123 12 Napisano Decembar 20, 2022 (promenjeno) U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Downtown, Suzuki SV 650s, Yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Kolegeee, jel zna neko nekog, ili ima neko polugu menjaca za Sv, znaci nema broja koji nisam zvao u Srbiji i nema niko, ili dal odgovara od nekog drugog modela? Pao mi je motor, iskrivila mi se poluga, i mnogo mi je tesko da saltam sad, inace mi motor nema ni jednu tačkicu, ali ovo me ubija Promenio Decembar 20, 2022 član Šomi123 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1774 Napisano Decembar 21, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Kolegeee, jel zna neko nekog, ili ima neko polugu menjaca za Sv, znaci nema broja koji nisam zvao u Srbiji i nema niko, ili dal odgovara od nekog drugog modela? Pao mi je motor, iskrivila mi se poluga, i mnogo mi je tesko da saltam sad, inace mi motor nema ni jednu tačkicu, ali ovo me ubija Može da se ispraviSent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šomi123 12 Napisano Decembar 21, 2022 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Downtown, Suzuki SV 650s, Yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan @vidakn Ma znam, al nije mi to resenje, tu gde se uvio, kad se ispravi, kad tad mora da pukne, aluminijum je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9578 Napisano Decembar 21, 2022 Drug član, 1462 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ispravlja se to lagano, bez pucanja, samo treba malo zagrejati i polako. To je malo upredeno, nije prelomljeno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1561 Napisano Decembar 21, 2022 Drug član, 986 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan On 13.10.2022. at 13:55, estel je napisao: Hvala kolege na odgovorima! Kad stignem veceras sa posla, lepo cu da zasednem i pogledam sve. Da li si bio u N.Bečeju da pogledaš taj sv 2007? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 650 Napisano Decembar 21, 2022 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Zarkela je napisao: Da li si bio u N.Bečeju da pogledaš taj sv 2007? Nisam. Kad sam bio sa Jovanom kod Ranka da pogledamo motor, gledali smo izmedju ostalog i oglase drugih SV-a i Ranko (abarth_maniac) je primetio stvari koje nisu u originalu ili su modifikovane pa sam odustao i da odem da ga pogledam. Ima primamljivu cenu i vec dugo stoji u oglasima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1561 Napisano Decembar 21, 2022 Drug član, 986 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru @estel, otprilike sam i ja bio tog razmisljanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1774 Napisano Decembar 27, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan @vidakn Ma znam, al nije mi to resenje, tu gde se uvio, kad se ispravi, kad tad mora da pukne, aluminijum je toNe mora da pukne uopšte, ispravlja se lagano, zagreje se let lampom (brenerom na gas recimo) i polako se ispravlja. Može i na hladno ako nije mnogo upredeno, samo lagano i sa osećajem, polako.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1561 Napisano Decembar 28, 2022 Drug član, 986 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan I hladi se u pesku, da ne bi doslo do naglog hladjenja, stvaranja mikropukotina i kasnijeg loma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5375 Napisano Decembar 28, 2022 Ne silazi, 4807 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ispravlja se to lako i neće pući. Ranko mi je ispravio posle pada i od onda sam vozio još nekoliko TD-ova i ništa nije puklo. Heble se teško ispravljaju na SV-u. to nije uspeo da mi ispravi i pod rep se lako krivi i lako ispravlja, lopatom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jaki333 0 Napisano Januar 19, 2023 U prolazu, 14 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Suzuki Gs500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi. Možda odstupam od teme. Ne znam zapravo dokle je topic dogurao. Interesuje me gde mogu da se nadju slajderi za SV 650 i gde ste ih vi montirali. Moj je ‘05. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 626 Napisano Januar 27, 2023 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Uzmu se mere i kod strugara namestis kosta od prilike oko 5000,6000,bez plastika ili na kp imas gotove vec ali moras svakako druge srafove kupiti da bi mogao montirati,ja sam sebi pravio jer sam hteo da budu 5 cm duzi da bi mi zastitili bolje jer je mo s model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jaki333 0 Napisano Januar 28, 2023 U prolazu, 14 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Suzuki Gs500 Prijavi odgovor kao problematičan I moj je isto S model. Jel bi mogao da mi daš mere? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šomi123 12 Napisano Februar 8, 2023 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Downtown, Suzuki SV 650s, Yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Spremam motor za sezonu polako, pa je doslo na red prvo menjanje ulja od kad je kod mene motor, sta sipate koje ulje, koju gradaciju itd.. 2008 godiste, presao je oko 23.000 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5968 Napisano Februar 8, 2023 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan 10w-40 Moze polu ili full sintetika. Ako ti troskari ulje onda polusintetika. Ako trosi mnogo (a ne bi smelo na tako malo km) onda 15w-50. Brend nije presudan, sve je to slicno. Motul, Ipon, Bardhall... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Mart 22, 2023 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi preporuka za nekog ko bi se pozabvio sređivanjem mog SV, druge generacije. Beograd je u pitanju, Zvezdara po mogućstvu. Ako imate nekog za preporučiti, tu sam. Može i porukom 064/635-62-65 Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Mart 22, 2023 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan post iznad tvog, koleza Ranko... Jeste da je u Zr, al može organizovati prevoz... Doktor za SV 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Mart 22, 2023 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa znam da on poznaje SV u sitna crevca. Ali zbog sve logistike je lakše da je neko bliže. Jer ću biti preko narednih par meseci. Neke od stvari, zadnji kočioni, prednji semerinzi vila, sredio bih i rezervaor, a za to sam dobio dobru preporuku u BG. Trebalo bi zameniti ručice, kupio sam već druge. Presvući suvozačevo (a možda i sve u kompletu da se ne razlikuje, pojma nemam) sedište. I ako ima još nešto, generalno prekontrolisati. Ima mehanike, ima estetike, ima vulkanizerisanja, to sam zaboravio. Zadnja guma Pa ako ima neka preporuka...... Naravno, sedište bih poslao, gde treba za presvlačenje, zadnji točak, rezervoar takođe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...