Jump to content

Moto Zajednica

Fildza

Članovi
  • Broj tema i poruka

    7
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Fildza's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

22

Reputacija u zajednici

  1. Fildza

    Suzuki SV 650/s

    Moj odgovor na pitanje "kakav je SV?": P.S. Nadam se da ce suzuki da me casti bar nove gume kad vidi ovo
  2. Jos jednom da pohvalim tegice. Pre par dana sam se vratio s puta dugog 7000Km na SV650 (L masina, vibrira prilicno), vozio 20 dana svaki dan po ceo dan i NI JEDNOM MI NISU UTRNULE RUKE. SVAKA CAST!
  3. Onda mi je N.F.S napravio par, pored toga sto izgledaju odlicno, vibracija vise nema, udobnije je 100 puta, kao da ne vozim V masinu . Svaka cast i hvala.
  4. Imao sam ovakve "tegove" na guvernalama i ruke su mi trnule posle 40Ak Km. Prvi par (ove suplje) su teske oko 3 grama, druge oko 5. Placeni su oko 1500 par i opet je bilo isto. Nemojte bacati pare na ovakve, bolje nemati nista. span модулspan модул
  5. Ma jok, to su vojne manjerke za hranu, ofarbane i zasrafljene. Jesu ruzne ali me sluze odlicno.
  6. Pozdrav, Bane Negde na Kritu, odlicno ostrvo za vozikanje motora!
  7. Toooo! Jedva cekam da namestim
  8. Znam ali su ove gume toliko propale da ne mogu vise da se navuku, ne vidi se na slici ali je taj falc pukao sa druge strane. I one ce se menjati zajedno sa tegicima.
  9. Pre par meseci sam stavio neke "tegiće marke Rizoma" koji su samo šuplji komadi alumijiuma i imaju oko 5 grama max . Ruke mi trnu vec posle 30ak Km. Pa ako moze jedan par za mene, bilo bi super .
  10. Zovem se Nikola i vec neko vreme vozikam suzuki SV650, prve generacije. Vozio (i kvario i poravljao...) APNca dok sam bio klinac pa pauzirao pa pre nekoliko godina resio da kupim malo veci motor... I sad se vozikam kad god mogu Moj motoric u "punoj ratnoj opremi" :
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja